- Член од
- 1 февруари 2014
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 368
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш Вардар ти нешто што нема никој друг
Прегледај го приврзокот 88334
Гонзалес најзбунето човече во сала дефинитивно, само со мобилниот снима фештата што се дешава, и на крај збунето тргна да напушта со Давис и му улетаа тројца од трибина да го гушкаат да му честитаат и шалче Комити доби, ај Давис насмеан и се снајде али Раул поповлечен и збунет
Све започна пред да влезат ракометарите со плех оркестар и пеење на Земјо Македонска, Ој Вардаре, Послушајте патриоти
Еуфорија кога се појави Столе и се симна на теренот. Почна да грми песна и некако највесели ми беа Брумен, Прибак, Абутовиќ мада и сите си беа така развеселени
И за крај грмна
HAMBURG, HAMBURG, AUF WIEDERSEHEN, AUF WIEDERSEHEN !!
И после пак да ги плукаат Комити, магариња едни... луѓе со автостоп отишле до аеродром и во сала се собра народ во ПОНЕДЕЛНИК во 9 саат да ги поздрави.
Барај му на Марковиќ. Прехлани кога ја загубивме титулата на Кале од педерите, му ги поклони патиките на еден од наша трибинаПред некој ден пресметував, сезонава досега за утакмици на 5 клуба од СД Вардар (накај 35 отприлика) сум изодел пешки околу 400 километри
Мора да се израдувам на неколку титули годинава и плус пар патики да ми купат![]()
За тебе Вардаре пеш до Сибир малку еПред некој ден пресметував, сезонава досега за утакмици на 5 клуба од СД Вардар (накај 35 отприлика) сум изодел пешки околу 400 километри
Мора да се израдувам на неколку титули годинава и плус пар патики да ми купат![]()
И чекам слики од пречекот, многу слики.
Ги исчитав сите наслови за нас денес посветени, да се наежи човек, морници ми минеа низ телово, колку е добро да читаш такво нешто. И денес се чувствував фино во мојата околина и фини муабети имав од типот: Дома ве тепавме бе шампиони!!! Кои шампиони сте бе вие, со 13 души у публика ќе браните титула
И благодарение на @Crazy in Love песнава од глава не ми испадна, цел ден ми се врти Ко би реко