Фан клуб - РК Вардар

Не не муабетот ми е од сите 1/4 финалисти највеќе проГлеми ќе има со овие две екипи, можеби и Кил.
Абе брат Металург не може да се падне против Киелце што не тие јасно, ти погоре пиша Металург ќе има најголеми проблеми со Киелце и Барселона, ја те поправив дека невозможно е да се паднат Металург и Киелце бидејќи и двете екипи ќе бидат во 2 шешир

Седете си дома тогаш и гледајте како вашиот клуб губи ...Терајте правда и инает после овие битни натпревари, дали разбираш дека на никој не му правите штета освен на клубот и никој не ви се притресува ако бојкотирате натпревари.

едит: И крајно нефер е што Ве малтретираат, и целосно Ве подржувам во намерата да смените некои работи, ама дај жити нас обичните смртници појавете се на овој натпревар па после мудрувајте како да ја исправите неправдата.
Dali ako tebe u 2 saat ( navecer ) ti doagaat doma keljavici i batki nabildani, pred tvoite te vadat nadvor, komsii izlagaat te gledaat degradiran ko terorist i te zigosuvaat ko kriminalecot u maalo, a ovie ti postavuvaat uslovi i te ucenuvaat kako da se ponasas samo zasto nejkes da go trtis gazeto i da bides plakatolepac na vlastite, bi ti bilo seedno, bi svitkala kicma, i bi prodolzila da igras po nivnata pesna ?
Abe daj koga nekoi raboti ne gi poznavate, ona, ni povrsno, bukvalno, ni povrsno, ne mudruvajte po forumi i ne glumete nekoe ludilo. Pa uste vika, kako DA JA ISPRAVITE nepravdata, klasicen primer deka kur ve boli za toa sto odredena grupa na luge e tretirana vaka, gi ostavate na cedilo, a sakate da go bodrat klubot zasto vie na tribina ke ste zafateni so Selfi i tagnuvanja po statusi.

Абе брат Металург не може да се падне против Киелце што не тие јасно, ти погоре пиша Металург ќе има најголеми проблеми со Киелце и Барселона, ја те поправив дека невозможно е да се паднат Металург и Киелце бидејќи и двете екипи ќе бидат во 2 шешир
Брат јасно е, пак ќе ти повторам без разлика дали можат или не можат да се паднат.

Abe ajde batalete toa Komiti vs Uprava preku kurot veke so objasnuvanja..

Tuku najveke postavuvanoto prasanje sinoka bese definitivno MOZNO LI E?? MOZNO LI E ?? Nevidena vozbuda srce mi igrase , pa morav da koristam iljaci na prirodna baza :D a ne onoi od farmacijata :D

Dali ako tebe u 2 saat ( navecer ) ti doagaat doma keljavici i batki nabildani, pred tvoite te vadat nadvor, komsii izlagaat te gledaat degradiran ko terorist i te zigosuvaat ko kriminalecot u maalo, a ovie ti postavuvaat uslovi i te ucenuvaat kako da se ponasas samo zasto nejkes da go trtis gazeto i da bides plakatolepac na vlastite, bi ti bilo seedno, bi svitkala kicma, i bi prodolzila da igras po nivnata pesna ?
Abe daj koga nekoi raboti ne gi poznavate, ona, ni povrsno, bukvalno, ni povrsno, ne mudruvajte po forumi i ne glumete nekoe ludilo. Pa uste vika, kako DA JA ISPRAVITE nepravdata, klasicen primer deka kur ve boli za toa sto odredena grupa na luge e tretirana vaka, gi ostavate na cedilo, a sakate da go bodrat klubot zasto vie na tribina ke ste zafateni so Selfi i tagnuvanja po statusi.

Абе не би ми било сеедно секако, ама ако некој ве малтретира и омаловажува па излезете по медиуми (оние малце што не се контролирани од власта) Објавете на интернет, проширете што се случува, обезбедете слики, снимки, докази пред кои институциите нема да можат за замижат. Излезете на мирен штрајк (не кога има натпревар) Кажете си ги маките секој да ве чуе за да не бидеме ние простите што само површно знаат што се случува. Во никој случај не разбирам и не оправдувам неодење на утакмици. Ако веќе сакате да обичните луѓе застанат позади вас. верувам дека многу ќе застанат, ама организирајте се да има позади што. Далеку од тоа дека кур ме боли што било кој е третиран така, само не се согласувам со вашата тактика на отпор.
И како да ти кажам, зошто мене некој не ме тера да лепам плакати? Зошто мене не ми е проблем јавно да ја критикувам власта а да не ми е проблем да оставам лична карта било каде да ми побараат? Сочувствувам со вашата ситуација (онолку колку што знам што се дешава) ама не е и дека некои работи одредени личности сами си ги имаат навлечено на себе, а со тоа пати и целата група.

Абе не би ми било сеедно секако, ама ако некој ве малтретира и омаловажува па излезете по медиуми (оние малце што не се контролирани од власта) Објавете на интернет, проширете што се случува, обезбедете слики, снимки, докази пред кои институциите нема да можат за замижат. Излезете на мирен штрајк (не кога има натпревар) Кажете си ги маките секој да ве чуе за да не бидеме ние простите што само површно знаат што се случува. Во никој случај не разбирам и не оправдувам неодење на утакмици. Ако веќе сакате да обичните луѓе застанат позади вас. верувам дека многу ќе застанат, ама организирајте се да има позади што. Далеку од тоа дека кур ме боли што било кој е третиран така, само не се согласувам со вашата тактика на отпор.
И како да ти кажам, зошто мене некој не ме тера да лепам плакати? Зошто мене не ми е проблем јавно да ја критикувам власта а да не ми е проблем да оставам лична карта било каде да ми побараат? Сочувствувам со вашата ситуација (онолку колку што знам што се дешава) ама не е и дека некои работи одредени личности сами си ги имаат навлечено на себе, а со тоа пати и целата група.
Се е извадено и демантирано по 100 пати, џабе, напишаа 200 статии со демант, ги сликаа картите кои ги наговорија дека наводно ги препродале се е тоа џабе, и да има медиуми во државава досега ќе ги преземеа статиите и ќе направеа сторија, народов е глуп и туп и прост и како што рече Син да им речат утре сите се невработени народов ќе седне пред ТВ и рече ај шо го ебеш Фатмаѓул ќе глеам.

Македонецот си пати самиот од себе, колку што знам на форумов без гајле си постираше одреден фан на Чкенди кој го симна мак знамето, престап кој е 5 години затвор во нормални земји и никој ни А ни Б не рече али битно Комити се третирани како најголеми криминалци и како неписмени кретени кои едвај имаат 8 одделение завршено.

На страна проблемите, Кале да се преполни вечер, па за понатака веројатно ќе се освестат и ќе се среди работата. Играчите заслужуваат полно Кале вечер

На страна проблемите, Кале да се преполни вечер, па за понатака веројатно ќе се освестат и ќе се среди работата. Играчите заслужуваат полно Кале вечер
Јас тргам накај аеродром! :)

Го гледам Горбок сега против Киелце...ау каков шут вади.

Де бе тоа меѓу себе ко кој знае што да е. Реално Металург нема шанса никој освен евентуално нас да не помине, мада и тука тешко. Ние евентуално полесно би прошле само со Флензубрг место Металург. Ич не би сакал ПСЖ да ни падне, нивниот стил на ракомет не ни одговара. Сум сумару најдобро е баш Металург да падне...

Реално во „реално немаме шанси“ не верувам. Тоа си е твој личен став. Јас верувам дека двата тима имаат и те како големи шанси да испрегазат се пред себе. Металург ги исшамари Данците, Вардар ги уништи у поим Германците, нема ништо што не е достижно веќе, чим си со овие екипи во врвот, се знае шансите се 50% - 50%. А речиси ги отпишав Вардар по партијата што ја прикажаа во Скопје, изгледавме како тренинг партнер на Хамбург. Ама дечките воскреснаа бе, не ги препознав вчера, везеа на паркет, совршено, без никаква замерка. Тоа е таа желба, како што вели Филип

Јас за разлика од вас, немам тим за кој навивам. Во Македонско првенство кога ќе има 5, 10 силни екипи може да имам свој фаворит и кај жени и кај мажи. Ама додека имаме еден тим или два преку сила, навивам за сите. И лично верувам дека вчера кога Металург ги изгази Данците сите се израдуваа, без разлика дали не ги сакаат во домашно или ги сакаат. Наши се двата тима, да може да се разминат во оваа фаза и на ф4 да ги видеме двата Македонски тима тоа би било награда од соништата за мене.

Така да драг мој, Металург да ни падне е премногу себично посакување. И што ако ти падне Металург? Да речеме ќе победиш или ќе изгубиш и што? Ќе отидеш на ф4 и имаш 25% шанси. Вака со два тима влагаш со 50% шанси да имаш Македонски тим во финале.

Mnogu rakija ispi mecov mnogu... :)

Да не прочита валчо, али ракија снема еве веќе два месеци се страда по неа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom