Фан клуб - РК Вардар

Пред околу еден час Раул е сменет од клупата на Вардар, уште не се знае зошто демек имало некои несогласувања со Самс. Не ми се верува :facepalm:

Пред околу еден час Раул е сменет од клупата на Вардар, уште не се знае зошто демек имало некои несогласувања со Самс. Не ми се верува :facepalm:

Ти пропадна првоаприлската шега уште одма :D

@Ilumious, банирај вакви досетки

Априлилили:)
Те прочитав:D

@Ilumious, банирај вакви досетки
This is too much, барем да беше нешто ај кај што има чад што се вели, ова е рамно на „Милиќ го застрела Стоилов во бар“, проценти настанот да се случи 0,00% :D

Ајде пошто темава е активна, да изрекламирам малце кошарка.

Во петок во Кале од 18 часот КК Вардар игра МНОГУ ВАЖЕН меч за опстанок со КК Фени.

Би ве замолил да дојдете на помош, за да се даде добра поддршка. Слободно кој сака да дојде, нека ме контактира :icon_mrgr:

Во петок во Кале од 18 часот КК Вардар игра МНОГУ ВАЖЕН меч за опстанок со КК Фени.

Би ве замолил да дојдете на помош, за да се даде добра поддршка. Слободно кој сака да дојде, нека ме контактира :icon_mrgr:
Ако не сум работно нешто доаѓам, ќе се пречуеме :)

Аман, зошто се вакви термини неделава како за инат (n)
Ај ако не, на Славија ќе дојдам ако играте викендов :D

Намерно е ставен таков терминот...
Стандардно за утакмици на КК Вардар се ставаат најлоши термини, па сезонава имавме одвај 2-3 меча за викенд. Се во среда, петок, понеделник.
Не им се допаѓа дека и КК Вардар лека полека почнува да добива добра поддршка веќе трета сезона по ред.

Со исклучок на непотребните провокации кои овој пат беа од Комити кон Полицијата пречеков беше доста добар.Јасно беше дека држењето на паркингот беше за да не се прави гужва внатре во аеродромот или пред вратите од каде што излегуваа другите патници,но одново на сцена стапија фраерите што ‘‘никој не може да ги запре‘‘ и ако беа малку повеќе изнервирани полицајциве ќе имаше нов непотребен инцидент заради една група составена од 5-10 души.Додека да пристигнат играчите сите луѓе што излегуваа од аеродромот беа поздравени како што се поздравуваат играчите во БТ пред почеток на утакмица.:D Кога пристигнаа играчите и кога се влезе внатре во аеродромот (без најмал обид од страна на полицијата тој упад да биде спречен како што кажав погоре)се направи супер атмосфера.Луѓето од страна се чудеа што се случува.ДИВИ МАЈСОРЕ ми се чини дека ечеше до Кале.После десетина минути внатре и десетенина минути пред влезот на аеродромот се тргна накај Кале и се направи една колона од коли која што беше подолга од 1км.Низ центаров се направи солидна атмосфера,а врвот беше на Кале.Сигурно имаше околу 1,000-1,500 луѓе (супер бројка за работен ден и незгоден термин) кои што за тие 15-20мин. направија дочек за паметење и овој пречек и пречекот на кошаркарите е нешто што ќе се памети цел живот. (y)

п.с Раул и Дејвис беа целите изгубени...не знаеа кај се наоѓаат. :D

СД Вардар, заслужува претседател, кандидат со бр. 87, Марче Марчевски.

Отвори тоа сандачето :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom