JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред околу еден час Раул е сменет од клупата на Вардар, уште не се знае зошто демек имало некои несогласувања со Самс. Не ми се верува![]()
АприлилилиПред околу еден час Раул е сменет од клупата на Вардар, уште не се знае зошто демек имало некои несогласувања со Самс. Не ми се верува![]()
Ако не сум работно нешто доаѓам, ќе се пречуемеАјде пошто темава е активна, да изрекламирам малце кошарка.
Во петок во Кале од 18 часот КК Вардар игра МНОГУ ВАЖЕН меч за опстанок со КК Фени.
Би ве замолил да дојдете на помош, за да се даде добра поддршка. Слободно кој сака да дојде, нека ме контактира![]()
СД Вардар, заслужува претседател, кандидат со бр. 87, Марче Марчевски.Ајде пошто темава е активна, да изрекламирам малце кошарка.
Во петок во Кале од 18 часот КК Вардар игра МНОГУ ВАЖЕН меч за опстанок со КК Фени.
Би ве замолил да дојдете на помош, за да се даде добра поддршка. Слободно кој сака да дојде, нека ме контактира![]()
Отвори тоа сандачетоАјде пошто темава е активна, да изрекламирам малце кошарка.