Фан клуб - РК Вардар

Него, не прочитав некој да има пишано.
Мора да се среди ситуацијата до следна утакмица. Знаете сите за која ситуација зборам.
Баш прашав пред некое време дали има иницијатива од Комити за да се седне и да се разговара пошо ова со соопштенијава е смешно и детски да се комуницира.
Еве после победава нека напраат еден састанак и нека се реши тоа. КОМИТИ МОРА ДА СЕ НА ТРИБИНА!

Сите одиграа храбро, Прибак ми е еден од поомилените играчи од Вардар, не е некои играчиште, али тоа што го пишав уште кога го земаа за репрезентација, е дека има храброст да одлучува.

Победа за Тимур, Столе, за Комити, за сите кои веруваа во овој тим.
лани и на металург им даде гол во 60 мин од слободен :)[DOUBLEPOST=1396214534][/DOUBLEPOST]
Сите одиграа храбро, Прибак ми е еден од поомилените играчи од Вардар, не е некои играчиште, али тоа што го пишав уште кога го земаа за репрезентација, е дека има храброст да одлучува.

Победа за Тимур, Столе, за Комити, за сите кои веруваа во овој тим.
лани и на металург им даде гол во 60 мин од слободен :)

Да почнам со лошите вести :)
Имаше состанок со управа пред некое време, не само што не се решени работите, туку пробуваат одново да си наметнат свои луѓе од Комити со кои ќе си преговараат, а кои се блиски на владеачката партија.
Истотака веќе 4-ти меч на фудбал ни е забранет влез, т.е. се бараат лични карти. Повеќе не е рабоатата за мечеви од висок ризик, туку за било какви мечеви, како што беше и денешниот Вардар-Напредок :)

Пишав сабајле дека ќе победиме :D
Кога го проследив тренингот во средата, стварно ги променив песимистичките дотогашни гледишта, пошто се гледаше некоја хемија во тимот. Многу добар тренинг имаа, баш се испробуваше онаа акцијата кога Карачиќ се извлече сам (скоро на крило) и откако даде гол покажуваше кон Гонзалес.
Мите Стоилов, Куковски, Козлина и Абутовиќ ја имитираа одбраната на Хамбург, и постојано се испробуваа некои акции, па затоа денес едноставно ги направивме швајцарско сирење во одбраната.
Особено клучна карика е и Дејвис, откако дојде он имаме големо подобрување, и Гонзалес е бајаги растеретен на тренинзи, откако го има и Дејвис како помошник. Типот е цар!:icon_mrgr:
Ако ни беше Растврцев во составот за да не дозволиме влезови на пикер, кај ќе ни беше крајот :icon_mrgr:
Реков дека без Дибиров играме подобра во одбрана и сосема е непотрбно неговото излегување во одбраната, премногу место остава, нешто што денес го немаше.
Марковиќ изигра добар меч иако нормално во нападот немаше ист придонес како и Дибиров.
Сите беа перфекција.
Не можам да не тргнам од играчот на натпреварот - ДИВИ!
Браво мајсторе, денес изигра перфектна утакмица :drk:
Едноставно знаев дека ќе го фати последниот пенал. Му викам на татко ми гледај сега и АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :icon_mrgr:
Во напад ги растртевме, и уште еднаш се покажува дека ако им оди шутот на бековите, им нема спас на противниците.
Фичо со маестрален меч, два гола од крило од мртви агли, 6/6 од поле :cuc:
Карачиќ истотака одличен, светскиот бек во најава, само да добива полно време, да не се донесат некои старци па да закржлави. Добро ги изведуваше и пеналите, ептен уткава на крајот малце му ја расипа статистиката. Истотака имаше и еден одличен пробив во кој за жал биеше до стативата.
Хамбург беа Швајцарско сирење во одбрана, или Раул ја имаше премногу добро поставено играта во напад.
Тимов беше како создаден за пробивите на Прибак и Карачиќ. Прибак ѕвер, со одлични пробиви и асистенции во прави моменти. Човек на одлука, не за џабе ми е омилен ракометар :D
И Брумен без грешен, стварно одлична партија.
Душебаев :cuc:
Се знаеше дека он мора да распали. Мило ми е што после очајната форма во која се врати по повредата, се врати на правата патека и го реши двобојот.
Кој оргазам го доживеав после неговиот гол, ауууууууу :D
И татко ми се распеа АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕ, откако претходно испушти цела кутија цигари :pos:
Чипурин is fucking THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D
Столе ме изнервира со некои утки на почеток, но сепак повредата му ја посветувам на него, пошто он е иконата на клубот во моментов!
Победија за нас како што ни ветија во средата!

По мечов искочив одма, откако се собравме со Комитиве од маало.
За жал сите сакаа да се групираат по населби, па затоа немаше собир на плоштад.
Низ градов поминуваа коли со црвено-црни шалови, знамиња Македонија, и свиреа низ цел град, а богами и доста петарди се испукаа низ К.Вода :pos:
Цел град го прошетав, а искочив без јакна, како заврши така искочив, тек после неколку саати еуфорија ми текна дека сто посто настинувам за некој ден :pos:
Се чека сега пречекот на ракометарите, го заслужија!

Сега одлично е што сме носители во следната фаза. Се надевам дека ќе ни падне Флензбург. Од ПСЖ и Металург, преку тасета веќе :icon_mrgr:
Добро е сега што првата ја играме во гости, реваншот нека го стават во Кале и да видиме кај ќе бегаат гостите. Кале ти е проверен успех :vozbud:

Особено клучна карика е и Дејвис, откако дојде он имаме големо подобрување, и Гонзалес е бајаги растеретен на тренинзи, откако го има и Дејвис како помошник. Типот е цар!:icon_mrgr:

Апсолутно точно , дури мислам дека тој е главен сега во тактичките одлуки , постојано му сугерираше на Гонзалез , одлично засилување на клупата. (y)

Додека да стигнам од австрија 20 страни сте напишале и искрено ме мрзи да читам сега :icon_mrgr: Така да ќе кажам само секоја чест за момците:cuc: и со повеќе среќа да ги глеаме на ф4.

Додека да стигнам од австрија 20 страни сте напишале и искрено ме мрзи да читам сега :icon_mrgr: Така да ќе кажам само секоја чест за момците:cuc: и со повеќе среќа да ги глеаме на ф4.
Друже ти со Ламборгини Мурсиелаго да не патуваше? :S

Добро, што е тешко да се покаже лична карта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom