Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.461
- Поени од реакции
- 35.250
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Некој ремикс од оваа...Човек,,најди ми ја песнава и споменик ќе ти издигнам !!!!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој ремикс од оваа...Човек,,најди ми ја песнава и споменик ќе ти издигнам !!!!!!
Човек,,најди ми ја песнава и споменик ќе ти издигнам !!!!!!
Баш прашав пред некое време дали има иницијатива од Комити за да се седне и да се разговара пошо ова со соопштенијава е смешно и детски да се комуницира.Него, не прочитав некој да има пишано.
Мора да се среди ситуацијата до следна утакмица. Знаете сите за која ситуација зборам.
лани и на металург им даде гол во 60 мин од слободенСите одиграа храбро, Прибак ми е еден од поомилените играчи од Вардар, не е некои играчиште, али тоа што го пишав уште кога го земаа за репрезентација, е дека има храброст да одлучува.
Победа за Тимур, Столе, за Комити, за сите кои веруваа во овој тим.
лани и на металург им даде гол во 60 мин од слободенСите одиграа храбро, Прибак ми е еден од поомилените играчи од Вардар, не е некои играчиште, али тоа што го пишав уште кога го земаа за репрезентација, е дека има храброст да одлучува.
Победа за Тимур, Столе, за Комити, за сите кои веруваа во овој тим.
Признај си дека ти е криво што сме во четврт финалеНе го читајте, испаднал без јакна и Вардар победи.)
Особено клучна карика е и Дејвис, откако дојде он имаме големо подобрување, и Гонзалес е бајаги растеретен на тренинзи, откако го има и Дејвис како помошник. Типот е цар!![]()
Да не провоцирам, гнаса е модераторот, ама ќе ве плеснеме.Признај си дека ти е криво што сме во четврт финале![]()
Има време дотогаш, прво треба да се соочиме во Ф4 од СЕХА. Oh wait...Да не провоцирам, гнаса е модераторот, ама ќе ве плеснеме.![]()
Друже ти со Ламборгини Мурсиелаго да не патуваше? :SДодека да стигнам од австрија 20 страни сте напишале и искрено ме мрзи да читам сегаТака да ќе кажам само секоја чест за момците
и со повеќе среќа да ги глеаме на ф4.