Фан клуб - РК Вардар

Абе а на претставувањава у Борис да праиме и ние ваква диско шема?

И јас ја исчитав пак, ако сме знаеле што тресеме јас еве... Гиф со кој би можела да ни ги опишам коментарите и расположението

tumblr_mp9naco2DA1qe53ejo1_500.gif

Озбилно бе го сакате Марковиќ во Вардар? :) Јас па никад не би го зела, многу мрачен лик, не требаат такви рушат атмосфера.
Батали Марковиќ, Лацковиќ... Дувњакот ако може да се прибере некако. :icon_mrgr:

Stole StoilovNisto strasno .. nisto ne e skinato
Ајде сега да ми купите по нешто пошо нели според адетот кој ќе ти каже некоја убава вест добива подароци.

Пишете ми ПП да ви пратам список што ми фали.

Луѓе само Раул Гонзалес нека има одврзани раце да прави што сака со Вардар!

Верувајте ми, човекот си го знае занаетот и ќе направи од Вардар шампион.

Каква беше тоа феноменално изиграна одбрана со Диви на гол. "бомбардерите" од Хамбург немаа прилика ни да се дигнат на шут и само Дувњак со неговата класа ги спасуваше. Ниту касапот Хенс не им помогна.
Или феноменалната идеја кога имавме играч повеќе наместо да се форсира преку крило да се игра со два пикери во поле која што се покажа одлично.

Раул за мене е Алфа и Омега во Вардар, и ја има целосната моја доверба и за тактики и за играчи и за се. Само нека му ги исполнува Самс неговите желби и идеи, и после само нека ужива во победите и трофеите.

Фичо наш денес :icon_lol:

tumblr_n37lk5nt3z1qdlh1io1_400.gif
Здиве капитенот денеска. Без промашување беше мислам ,со само 1 техничка греша.
Цело време ги мотивираше играчите нешто им збореше. Али најак ми беше на последниот или претпоследниот тајмаут наш, кога викна : Aјде момци ова ни е шанса да станеме играчи :pos::pos:

Jaс само да им честитам на вардарци за ОГРОМНИОТ успех.
И, да посакам Ф4.
Не сум јас навивач како повеќето на темава, јас само навивам за македонски екипи во било кој спорт кога играат европски натпревари.
Уживав денес цело попладне со ракометот. Металург ми направи ќеиф, а Вардар посебно.
Вардар е веќе гигант.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom