|gor
Шмрчем амфетамин
- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 1.421
- Поени од реакции
- 2.503
Секоја чест како имаш нерви тие дрвата да ги гледашКК Вардар имаше предност денес![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја чест како имаш нерви тие дрвата да ги гледашКК Вардар имаше предност денес![]()
Не ми се свиѓа последниот дел од сценариото. Остарев со комплекси од поразите на МЗТ во финалиња и полуфиналиња и сега кога пркнаа малце некој трет тим да им ја земе славата? НЕ СЕ СЛОЖУВАМ!!!Него замислете едно сценарио за едно 4-5 години. ФК редовен учесник во групна фаза од ЛШ, ЖРК и РК освојуваат Лига на Шампиони, КК во меѓувреме купен од Самснонеко, и донесена пола руска репрезентација, освојува ЕвроЛига![]()
А ОК во Цеф купот или како и да се вика панданот на лига на шампиони во одбојка.Него замислете едно сценарио за едно 4-5 години. ФК редовен учесник во групна фаза од ЛШ, ЖРК и РК освојуваат Лига на Шампиони, КК во меѓувреме купен од Самснонеко, и донесена пола руска репрезентација, освојува ЕвроЛига![]()
Таму може, кошарка нека не фаќа. Што ќе му е, џабе пари ќе троши.А ОК во Цеф купот или како и да се вика панданот на лига на шампиони во одбојка.![]()
Никој не знае, што има во главата Самсоненко, а богами и никој не знае колку има во џебот.Таму може, кошарка нека не фаќа. Што ќе му е, џабе пари ќе троши.![]()
Ко столчето што го фрли?Не, што ги ебам ќе им ги фрлам.![]()
А да не ја гледаш со ПСЖ?Значи требало јас да не гледам некоја утакмица, за да тепаме добар противник на гости
Дајте бе збор два за утакмицава, не се штедете
Или ако најдете линк од нејзе, постирајте...
Победа со која сметам дека сигурно сме во фајнл фор.
До крај според мене се ќе тепаме
Фајнл форот е во Ниш, така да јас уште од сега барам смештај таму![]()
Не не, не фрлам јас со столчиња, јас си седам у коп и си навивамКо столчето што го фрли?![]()
Не не, не фрлам јас со столчиња, јас си стојам у коп и си навивам![]()
Осеќам дека ќе си го плеска Лино редовноДобар ви е овој новиот тренер. Има доста искуство у него. Да му бидеш помошник на Душебаев не е мала работа.