Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас како што имам разберено фајнлфорот највеорјатно ќе се игра во Ниш, така да нека чуваат пари сите, да не речат после абе не знаев.Дибировтатран го направи катран. Браво се што ќе напишам ќе биде непотребно, освен дека формата и играта одат во нагорна линија, можеби можеше да ги одмара играчите пред патувањето во Париз,но после изиграниве натпревари верувам во работата на Раул и неговите помошници. Спремајте пари за Ф4 и за разгледници да ги испраќаме на некои
![]()
И јас слушнав таков муабет, па не се свесни што ќе им се деси. Ќе биде бетер него на европското првенство.Јас како што имам разберено фајнлфорот највеорјатно ќе се игра во Ниш, така да нека чуваат пари сите, да не речат после абе не знаев.![]()
После фајнл4.А кога почнува Македонска лига? Пред Ф4 или после тоа?
Јас па од тебе цела вечер чекам еден „краток" извештајЗначи требало јас да не гледам некоја утакмица, за да тепаме добар противник на гости
Дајте бе збор два за утакмицава, не се штедете
Или ако најдете линк од нејзе, постирајте...
Победа со која сметам дека сигурно сме во фајнл фор.
До крај според мене се ќе тепаме
Фајнл форот е во Ниш, така да јас уште од сега барам смештај таму![]()
КК Вардар имаше предност денесЈас па од тебе цела вечер чекам еден „краток" извештај![]()