Фан клуб - РК Вардар

Него замислете едно сценарио за едно 4-5 години. ФК редовен учесник во групна фаза од ЛШ, ЖРК и РК освојуваат Лига на Шампиони, КК во меѓувреме купен од Самснонеко, и донесена пола руска репрезентација, освојува ЕвроЛига :pipi:

Него замислете едно сценарио за едно 4-5 години. ФК редовен учесник во групна фаза од ЛШ, ЖРК и РК освојуваат Лига на Шампиони, КК во меѓувреме купен од Самснонеко, и донесена пола руска репрезентација, освојува ЕвроЛига :pipi:
Не ми се свиѓа последниот дел од сценариото. Остарев со комплекси од поразите на МЗТ во финалиња и полуфиналиња и сега кога пркнаа малце некој трет тим да им ја земе славата? НЕ СЕ СЛОЖУВАМ!!!

А ОК во Цеф купот или како и да се вика панданот на лига на шампиони во одбојка. :D

А ОК во Цеф купот или како и да се вика панданот на лига на шампиони во одбојка. :D
Таму може, кошарка нека не фаќа. Што ќе му е, џабе пари ќе троши.:pos:

Таму може, кошарка нека не фаќа. Што ќе му е, џабе пари ќе троши.:pos:
Никој не знае, што има во главата Самсоненко, а богами и никој не знае колку има во џебот.
Можда утре ќе му текне да изгради аердром во Битола, за да може да иде со авиончето таму на утакмици, па можда ќе се нафати и да им среди една трбина, да гледа ко човек фудбал, а не од ќумезарник што би рекол Томасино. :D

Значи требало јас да не гледам некоја утакмица, за да тепаме добар противник на гости :pos:
Дајте бе збор два за утакмицава, не се штедете :)
Или ако најдете линк од нејзе, постирајте...

Победа со која сметам дека сигурно сме во фајнл фор.
До крај според мене се ќе тепаме :icon_mrgr:
Фајнл форот е во Ниш, така да јас уште од сега барам смештај таму :icon_lol:
А да не ја гледаш со ПСЖ? :)[DOUBLEPOST=1392886966][/DOUBLEPOST]Еве хајлајтс:

Последно уредено:
Според Лико Рутенка е многу блиску наредна сезона да биде дел од вардар..... :D останува уште Штербик да го земат некако и ќе биде:drk::drk:

12429_435275036574950_1336164963_n.jpg

Ѕверовите :icon_lol:

Добар ви е овој новиот тренер. Има доста искуство у него. Да му бидеш помошник на Душебаев не е мала работа.

Добар ви е овој новиот тренер. Има доста искуство у него. Да му бидеш помошник на Душебаев не е мала работа.
Осеќам дека ќе си го плеска Лино редовно :D

И фала на пофалбите, стварно ни значат :D

Душебаев до кај е со опоравувањето ? Кога би требало да биде 100% фит ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom