Фан клуб - РК Вардар

Малце покомплицирано е дека ќе најдат квалитетен бек сега пролетва на среде сезона. Инаку проблемот е за сеа во февруари кога го немаме Дујшебаев кој ќе се врати почеток на март и за најбитните утакмици за титулата (исто и Филип). Прибак мислам дека ќе си изигра на ниво во Вардар бидејќи и уигран си е во тимот и се тоа. Е сеа за утакмициве во ЛШ ќе биде малце зезнато.. оти го немаме џокерот на бековска.

Ја би одиграл Прибак -- Карачиќ -- Петриќ на бековски, али ќе видиме што ќе ни спреми Гонзалес до тогаш.

Во интервјуто на Брумен прочитав дека Горбок имало шанси да ни се приклучи и порано за утакмиците за титула. Како е тоа изводливо не знам...

Не си го разбреал што ска да каже, пошо претпоставувам тоа за слвоенските медиуми дадено, кажа дека имало шанси Горбок да дојде уште летово кога се прикллучи и он и дибиров и сите останати, да знаел дека нема да игра во овие кај што е сега, ама затоа ете сеа потпишал и веќе е првото засливање, а требало да има уште неколку звучни засилувања.

:vozbud: :drk:
1546459_10152140946233211_1129339415_n.jpg

Абе ајде преголем филм дури и за Холивуд е ова :D

Плус сите овие се под договори со Барса. Којзнае колку милиони за оштета само ќе фрли.

Не знам, јас па некако сум убеден дека Рутенка и Штербик доаѓаат.. и летоска делуваше како научна фантастика кога ги најавија Дибиров, Растворцев, Чипурин и Горбок.. па ете ги во Вардар. Единствено што Горбок дојде 12 месеци подоцна.
Ако ова се оствари, веќе не знам кој е лимитот за РК Вардар. :)

Лазаров кога ќе му заврши договорот сигурно ќе дојди во Вардар, а не би бил изненаден ниту Рутенка и Штербик ако дојдат. Ама Карабатиќ е науна фантастика според мене. Не сфаќам што би барал тој во Вардар...

Од сиве овие, единствено за Карабатиќ не ми се верува. На Кире целта му е титула во ЛШ, после може да се намами, башка и брат му за тоа го чуваме уште кај нас! Како што разбрав од човек во клубот, Рутенка има најголеми шанси од овие да дојде, пошто одамна се шушкало со него и дека пари не се проблем за четворицава, туку сите сакаат да играат во амбициозен клуб.
Интересно ќе биде сепак, да видиме како ќе се одвиваат настаните.

Не ми е за верување ова баш, Вардар да земе 4 играчи од Барса, и тоа не било кои, 4 може да се каже и најдобри во Барса
--- надополнето: 28 јануари 2014 во 11:01 ---
http://ekipa.mk/shterbik-i-shishkarev-k-e-potpishat-za-vardar/

Или сепак ?? :icon_lol:

Абе овие двајца заедно со Рутенка и Лазаров се реално засилување, ама Карабатиќ е мислам научна фантастика. Да не сака да биде близу неговите во Ниш? :)

Не знам, јас па некако сум убеден дека Рутенка и Штербик доаѓаат.. и летоска делуваше како научна фантастика кога ги најавија Дибиров, Растворцев, Чипурин и Горбок.. па ете ги во Вардар. Единствено што Горбок дојде 12 месеци подоцна.
Ако ова се оствари, веќе не знам кој е лимитот за РК Вардар. :)

Точно али он ги донесе сите нив поради распадот на Чеховски и Атлетико (Дујшебаев) овие сите имаат договори со Барса од по минимум 2 години. А како што видовме Самсоненко нема пракса да плаќа оштета туку зема слободни играчи :)

Единствено мислам дека ако Кире освои ЛШ по завршувањето на договорот ќе дојде во Вардар. За другите не верувам искрено.

Рутенка е некако прекуброен во Барселона со доаѓањето на Карабатиќ, така што не би бил изненаден и да го пуштат. Штербик сигурно е главната цел оти на Вардар голманската позиција му е веројатно најслабата. А Лазаров уште од поодамна се шпекулира дека по заршувањето на договорот во 2015 ќе дојде. Впрочем некои од овие можеби од 2015 би доаѓале а не од идната сезона. Карабатиќ нема шанси според мене, Барселона сигурно не планира да остани само на шпанците така нема да бидат конкурентни во ЛШ.

Рутенка ќе дојде само ако земе Лш со Барса,у тоа сум скоро сигурен.А што се однесуа на другиве,не ми се прват филмови пред време.

Додека не видам црно на бело нема да верувам. :pipi: Нели имаше и за Балиќ такви шпекулации лани, па ништо не испадна. :(

Ochigledno prodolzhuva trendot, po sportskite portali, koga nema shto da pishat, da pishuvaat za novite zasiluvanja na RK Vardar.I posle se zhalat zoshto bile izbrkani od press. I shto e najironichno i mozhebi zhalosno, shto se umislija deka gi izbrkaa bidejkji se vlijatelni kompetentni rakometni kritichari. Ne sfakjaat deka sekojdnevnoto nivno "tepanje na vreme" na RK Vardar, pridonesuva rabotata na upravata na klubot da se sfati neseriozno. Nema da mi fati prostor vo porakava samo da gi navedam trenerite shto dojdoa vo Vardar, minative dva meseci. A se toa bea "izvori bliski na crveno-crnite". Mislam daj, doruchkuvajte si na raat, ne shlapajte sva i svashta po tastatura.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom