- Член од
- 21 март 2012
- Мислења
- 3.277
- Поени од реакции
- 3.055
Некој мислам дека имаше напишано тука,доста е веројатно новиот тренер да сака да си донесе со себе свој стручен штаб и заради тоа Доне е тргнат од тимот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој мислам дека имаше напишано тука,доста е веројатно новиот тренер да сака да си донесе со себе свој стручен штаб и заради тоа Доне е тргнат од тимот.
Стефан Терзиќ на позајмица у Зомимак до крајот на сезонава. Мики Кукоски исто останува у Струмица до крај на сезонава.
Криво ми е Терзиќ што не доби поголема минутажа, а имаше можност. Каков пат му има кариерата, Хамбург,Вардар, ЗомимакОд европскиот првак заврши у третопласираната екипа у Македонија....
пиши му на маил на рк вардар наместо да се мачиш по нетовНиз нетов кружеа 2-3 вида на дуксери од РК Вардар, ама сликите никако неможам да ги најдам. Ај ако ги има некој нека ги објави![]()
хаха,мене секој ден ми враќаатНе бе не им пишувам лут сум им, им барав лого за дизајн на бусот не пратија, кој ги е*е![]()
Низ нетов кружеа 2-3 вида на дуксери од РК Вардар, ама сликите никако неможам да ги најдам. Ај ако ги има некој нека ги објави![]()
Премногу шпекулаци има за тренерска позиција, а русов не мајтапи уште од октомври дека преговорите се во завршна фаза со некој
Мое мислење е без разлика дали би бил тренер со трофеи или не позади него, да се донесе некој кој практикува брз и модерен стил на ракомет. Со сета почит кон Мочаи за се што има направено, ама мислам дека тој тип на ракомет неможе да го очекувам од него.
А има ли Вардар играчи за такво нешто ? Тоа е многу побитно.