Фан клуб - РК Вардар

Искрено се што е важно е да се победи вакер тун и една од Минск,ПСЖ.Дали ќе биде Вардар 3 или 4ти не е воопшто важно,искрено и со второ не би добиле нешто многу зошто во игра сепак се и со второ Киелце/Колдинг, Цеље/Загреб.

Додека се избегнат Везпрем и Хамбург мислам дека со се останато може да се игра и е ок ждребка и ќе зависи резултатот од моменталната форма и спортска среќа.

Не заебавај сеа и ти, овие ако се некоја пречка тогаш поубаво да се откажеме од грање ракоемт, ако не тепале во Сеха не значи и дека во елиминациона фаза во лш ќе не тепаат со овие да играме сигурно проаѓаме.

Се надевам дека грешам, ама јас искрено мислам дека со Барса ќе го изедеме ко гладен оџа баклава. Некако па потајно се надевам на бод во гости против ПСЖ. Заедно со победите против Динамо и Вакер, мислам дека ќе земеме барем трето место..

Се надевам дека грешам, ама јас искрено мислам дека со Барса ќе го изедеме ко гладен оџа баклава. Некако па потајно се надевам на бод во гости против ПСЖ. Заедно со победите против Динамо и Вакер, мислам дека ќе земеме барем трето место..
Јас мислам дека со Барса ќе биде жустро до последна секунда. Типувам на нерешено, а ако сме и ептен среќни, да ги тепаме у последни секунди со гол разлика. Знам дека замислава ми е премногу амбицозна, се надевам дека вака ќе излезе. Ни требаат многу овие бодови. Комити збирајте се, патот под нозете и во Барселона да ве видам на трибини. :)

Јас мислам дека со Барса ќе биде жустро до последна секунда. Типувам на нерешено, а ако сме и ептен среќни, да ги тепаме у последни секунди со гол разлика. Знам дека замислава ми е премногу амбицозна, се надевам дека вака ќе излезе. Ни требаат многу овие бодови. Комити збирајте се, патот под нозете и во Барселона да ве видам на трибини. :)

Ubavo si tipuvas, duri jas i na dvojka tipuvam ali aj da bidam skromen nema smisla :D

Имам некое претчуство дека у недела добро ке поминеме :)
сигурно 1 бод најмалку ке земеме од гостивањата кај Барса и ПСЖ , мислам дека Барса и нема толку да форсираат коа сигурно се прво место и добра шанса е тоа за нас да извлечеме бод :P
Минчовци уште 2бода од Тун зимаат и толку од нив, очекувам да завршиме пред нив со 1бод повеќе

Според Лико фанс, ни Филипче немало да игра поради повреда.. Не е чудо Самс да игра како лев бек на крај! :D Туку не знам што се деси со мене во последно време, обично на прво место ми беше националниот успех, ама некако почнав да сакам Металург да изгуби од Вакер и да им се посере забавата што ја договараат :pos:.. Уфф штета што се до толку слаби Швицарциве гад демед :D.. не бе, се заебавам.. или не :tapp:

Без Филипче ни се намалуваат шансите за 80% :( :pos:
Би сакал да го играме истото од ланската сезона, Прибак лев бек, Карачиќ среден бек. Абутовиќ може да менува напред од време на време. Во одбрана Абутовиќ и Мите Стоилов, за да може Карачиќ да одмара.
Има ли вести за Козлина? Ако игра он, автоматски имаме плус играч за одбрана, а може од време на време и во нападот да се проба. Ич не го споменуваат некако :confused:

Убаво кажав, пожелно е првин вие да ургирате кај Самсоненко па после тоа он да ве прати против ПСЖ бидејќи богаташите немаат ни Ѓ од публика ...

Убаво кажав, пожелно е првин вие да ургирате кај Самсоненко па после тоа он да ве прати против ПСЖ бидејќи богаташите немаат ни Ѓ од публика ...

:гик:

Најважни за Вардар се мечевите со ПСЖ и Минск , би било интересно Минск да го победи на ПСЖ ,со тоа групата ќе стане мошне неизвесна.

:гик:

Најважни за Вардар се мечевите со ПСЖ и Минск , би било интересно Минск да го победи на ПСЖ ,со тоа групата ќе стане мошне неизвесна.

Богами за нас (што сакаме 2 мкд екипи во 1/8 фаза) и за Вардар , тоа ич не е добро..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom