Фан клуб - РК Вардар

Голот на Карачиќ :drk:
Тешко остварена победа, али битно тепавме.
Недела што не чека само.... :vozbud:

И таман кога мислиш дека фатиле топ форма, одма те демантираат, играат ко мртви пувала ццц
Ете што значи кога голманот НЕМА ЕБАНА ОДБРАНА ццц
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:29 ---
Доне хахахахахахахахахаха
ДАЈ НЕ ЗАЕБАВАЈТЕ КУРОВ МИ, СЕ НЕРВИРАМ ЗА ЏАБЕ хахахахаха

Што, ова на тајм аут го кажа? :D

Кајганџии има некој онака информации околу платите на ракометарите на Вардар? :)

А после до 1/4 финале кај ќе играме??? :D
А бе нова сала ќе направиме. Ќе видиш како Самс, ќе побрза со салава во Аеродром, за до финале таму да се игра. :D

Што, ова на тајм аут го кажа? :D
Да :D
Нека потврди и некој друг да не сум јанлаш :D

Побара тајм аут и беше многу изнервиран. Им викаше дека с договориле да ги сфатат сериозно работите и брзо да го решат мечот, а они одма почнале да губат. И потоа следеше "Дај не заебавајте куров ми, се нервирам за џабе" :pos:

За што се втори екипи освен собирање на играчи колку другите да не ги имаат,како Металург да не ќе почне да прави Вардар со држење на 100 играчи на клупа и "клубови".Највеќе што треба да се направи е втор тим каде горна граница на возраст би била 23-24 и до тогаш да има можност да се избори за прв тим.Останатото се треба да се отпушти и нека си бараат работа.
Па од наредната година ќе има РК Вардар Јуниор составен од искусни и млади ракометари,повеќето ќе бидат од школата на РК Вардар и Метрополис

Инаку, до крајот на годината ги имаме следниве натпревари:

24.11. Вардар-Металург (Лига на шампиони)
30.11. Барселона-Вардар (Лига на шампиони)
07.12. Вардар-Мешков Брест (СЕХА лига)
17.12. Вардар-Металург (СЕХА лига)

По што следува пауза до 9.2.2014 кога играме дома со Динамо Минск во Лига на шампиони.

"Дај не заебавајте куров ми, се нервирам за џабе" :pos:

hahahahah ova i jas go sfativ duri minatoto kolo i ottogash do FF turnirot seha ja stavam na stand by. Oni premnogu opushteno si gi sfakjaat ovie natprevari, a mene me nervira strashno da gledam kako Vardar se machi so ekipi 5 klasi poslabi, makar bile toa i najnebitnite mechevi vo godinata.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 11:09 ---
lool "ottogash"? mislev "od togash" ....

hahahahah ova i jas go sfativ duri minatoto kolo i ottogash do FF turnirot seha ja staеvam na stand by. Oni premnogu opushteno si gi sfakjaat ovie natprevari, a mene me nervira strashno da gledam kako Vardar se machi so ekipi 5 klasi poslabi, makar bile toa i najnebitnite mechevi vo godinata.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 11:09 ---
lool "ottogash"? mislev "od togash" ....

Јас ќе ја ставам СЕХА на стенд бај кога веќе ќе имаме обезбедено пласман во Ф4 :D
Да не биде да се стискаме како лани до последно коло...
Горе-доле само Брест Мешов може да ги замрси сметките на некоја од дете Македонски екипи. Татран и Загреб некако сериозно си ја сфатија работата, а ние и Металург имаме по некое раздавање на бодови, иако реално ние освен поразот од Татран, во другите мечеви не се посрамотивме до толку.

Затоа дуелите со Брест и Металург во декември се решавачки. Ако ги добиеме и двата во Кале, тогаш докрај можат и да не ги играат другите утакмици :D

Да се знаее :D
1470100_671388416226983_2138201237_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom