DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Голот на Карачиќ 
Тешко остварена победа, али битно тепавме.
Недела што не чека само....

Недела што не чека само....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И таман кога мислиш дека фатиле топ форма, одма те демантираат, играат ко мртви пувала ццц
Ете што значи кога голманот НЕМА ЕБАНА ОДБРАНА ццц
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 18:29 ---
Доне хахахахахахахахахаха
ДАЈ НЕ ЗАЕБАВАЈТЕ КУРОВ МИ, СЕ НЕРВИРАМ ЗА ЏАБЕ хахахахаха
Недела ќе ја запалиме БТГолот на Карачиќ
Недела што не чека само....![]()
Недела ќе ја запалиме БТ![]()
А бе нова сала ќе направиме. Ќе видиш како Самс, ќе побрза со салава во Аеродром, за до финале таму да се игра.А после до 1/4 финале кај ќе играме???![]()
ДаШто, ова на тајм аут го кажа?![]()
Па од наредната година ќе има РК Вардар Јуниор составен од искусни и млади ракометари,повеќето ќе бидат од школата на РК Вардар и МетрополисЗа што се втори екипи освен собирање на играчи колку другите да не ги имаат,како Металург да не ќе почне да прави Вардар со држење на 100 играчи на клупа и "клубови".Највеќе што треба да се направи е втор тим каде горна граница на возраст би била 23-24 и до тогаш да има можност да се избори за прв тим.Останатото се треба да се отпушти и нека си бараат работа.
Карти Вардар-Металург од каде да купам ако има?
"Дај не заебавајте куров ми, се нервирам за џабе"![]()
hahahahah ova i jas go sfativ duri minatoto kolo i ottogash do FF turnirot seha ja staеvam na stand by. Oni premnogu opushteno si gi sfakjaat ovie natprevari, a mene me nervira strashno da gledam kako Vardar se machi so ekipi 5 klasi poslabi, makar bile toa i najnebitnite mechevi vo godinata.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 11:09 ---
lool "ottogash"? mislev "od togash" ....