Фан клуб - РК Вардар

Уште тоа фали Дибиров да се повреди па да си чешаат главите после што направивме....

Коментаторов две минути ги коментира брковите на играчиве на Партизан :unsure: а Малумбрес игра утакмица живота!! :eek:

Сабја не ми прави веќе муабет... Јовчевски да си идел вие не сте нормални (n)

Влезе и Дибиров сега во филм, го научија веќе дека само Марсовски голови сака да дава :icon_mrgr:

Ете циркузантов Малумбрес одбрана во последен напад на Партизан , очекував дека ќе ги понижат а не победа со 1 разлика .

Малумбрес ја решава на крај хахахаха
Победа од 27-28 остварена на крајот...
Резили!!!
Само тоа имам да кажам.
Толку да не може константност во форма да се одржи?
Па ако не им се игра во лигава што курац учествуваат?
Нека си играат во Мак првенство тогаш, и нека пуштаат таму и некои од младински состави, да видиме што знаат...
Не дозволиво е вакво издание. Да стравуваш за победа против тим што просечна возраст му е 22 или 23 години.

Карачиќ беше на ниво денес. Ги утепа со головите под блокот. Полека почнува да го усовршува тој шут, токму и со таков шут дојдовме до победата од 27-28 на крај...

И сега не знам што да мислам, после вакво издание во недела се може да се очекува :tapp:

Сабја не ми прави веќе муабет... Јовчевски да си идел вие не сте нормални (n)

Па ако сакаме да одиме напред, лека полека ќе мора да ги отпишуваме оние кои немаат толкав квалитет. Единствено решение е да има втора екипа, како во женскиот ракомет и таму да си играат.
Реално во тимов нема место за Јовчевски, ниту за Даскаловски.
Следна година треба да се разделат од Малумбрес, Петриќ, а богами и од Терзиќ, не знам што го земаа кога за жив не го рачунаат. Нормално шут карта и за еден од Козлина и Растцорцев во зависност од тоа кој ќе покаже помалку.
Да направат втор состав и таму да ги пратат Даскаловски, Јовчески и Кукоски.
Од Македонците може да ги задржат Столе, Лазаров, Мите Стоилов и Недановски. Недановски може да се носи :)

Во вториот состав лека полека да почнат со внесување на некои помлади играчи, на крај краева нека украдат некои од помладите од другите тимови или нека носат помлади странци. Тројцата од првиот тим што ги набројав погоре, нека добиваат добра минутажа за да го носат тимот. Да не биде тимот само колку онака да фигурира, туку нешто во стилот на Еуростандард што беше во времето на Кометал.

Вака ем овие дремат на клупа, ем кога влагаат се очај жив па и онака им паѓа цената и да сакаат да си одат, никој нема да ги прими.

Јас на Јовчевски неможам да му ја заборавам утакмицата во Загреб против Загреб во полуфинале на Ф4 на СЕХА од првата година. Се тргна од тука во нагорна линија.Да му се суди на Јовчевски од оваа утакмица не е реално судење, мислам дека му е прва утакмица оваа сезона. Мислам дека од овие што се тука моментално најдолго е во Вардар а и дечкото игра со срце и овие се показаели што повеќе сакам да остане.

Јас на Јовчевски неможам да му ја заборавам утакмицата во Загреб против Загреб во полуфинале на Ф4 на СЕХА од првата година. Се тргна од тука во нагорна линија.Да му се суди на Јовчевски од оваа утакмица не е реално судење, мислам дека му е прва утакмица оваа сезона. Мислам дека од овие што се тука моментално најдолго е во Вардар а и дечкото игра со срце и овие се показаели што повеќе сакам да остане.

Јас се сеќавам на ланските клучни зицери што ги утна во сите најважни утакмици :D
И мене ми е еден од поомилените во тимот, ама помило ми е ако го видам некаде дека игра константно. А реално далеку е позади Брумен и Раковиќ, па освен некоја симболична минутажа во СЕХА, повеќе нема да добие. Не чини да седи на клупа,пошто ќе заборави како се игра ракомет. Затоа би го пратил во некаква евентуална втора екипа, а ако веќе си заминува, се надевам нема да ги одбере педерите :icon_mrgr:

За што се втори екипи освен собирање на играчи колку другите да не ги имаат,како Металург да не ќе почне да прави Вардар со држење на 100 играчи на клупа и "клубови".Највеќе што треба да се направи е втор тим каде горна граница на возраст би била 23-24 и до тогаш да има можност да се избори за прв тим.Останатото се треба да се отпушти и нека си бараат работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom