Фан клуб - РК Вардар

самата идеја да имаш ваков сектор на сајт е смеа по себе, како handball for dummies.

Најсмешни беа кога бараа име за новата маскота Слонот :pos:

Еден ги убедуваше дека требало да се вика Мице пошто не бил слон туку бил ГЛУШЕЦ хахахахахаха

Ја викам Наумче да го крстат слонот :pos: :pos:

Истото сакав да го напишам само му ја барав сликата :icon_mrgr:

Naumce_Mojovski.jpg

Simona прашува: .
"Dali Vugrinec tuka vo Skopje zivee so svojata sopruga ili sam?:)"
Одговор:
Моментално семејството му е во Скопје.

:sneaky:

Zagrizen Fan прашува: .
"Kolku sto mozam da vidam na SEHA sajtot vo statistika, od mladincite od junior denes NIKOJ ne nastapil ili imaat ocaen skor, 0 vo site polinja. Na sto se dolzi ova?"
Одговор:
Тоа е тоа.
Искрено! :icon_lol:

и најјакото прашање:
09/25/2013 - ljubitel прашува: .
"Dali ste razmisluvale da dodadete kratka biografija na igracite na vasiot web sajt vo delot kaj sto e sostavot na prviot tim, na primer informacii za horoskopskite znaci. Nesto slicno vidov na sajtot na Zomimak pa smetam deka bi bilo prekrasno i nasiot Metalurg toa da vovede. Sportski pozdrav i mnogu sreka na natprevarot protiv Pariz"
Одговор:
ИсИскрено, не сме размислувале.

:pos: :pos: :pos:

Викам ја дека самите си го прават такво „реномето“...

Уште ова, и веќе не копирам од секцијата handball for dummies:

10/06/2013 - nikola прашува: ."dali e vistina deka na natprevarot so psg bile infiltrirani navivachi na vardar koi se obidele da predizvikaat incident kako bi sleduvala kazna od ehf?"Одговор:
Немаме таква информација, нити имало поголем инцидент.

И што ако имаат таков дел на сајтот? Без разлика што има многу глупави и смешни прашања, тоа е одличен начин за да се биде во директен контакт со фановите. Фановите на Металург се од сосема друг тип и не сфаќам зошто е тоа проблем. За нивната целна група (која е сосема различна од онаа на Вардар) овој начин на комуникација и тоа како функционира. Факт е дека ПР-от на Металург им е на врвно ниво и дека од клуб од Автокоманда со 200 навивачи стигнаа пола Борис Трајковски да им е полна за меч со Нексе во СЕХА лига.

А да не зборувам што понекогаш може и некоја добра информација да се извлече.

Можеби звучам како подобранец :)
Ме интересира дали може уште да се купат карти за утакмицата со псж или се е продадено.
Второ питање, има можност за седење на столче или цела сала рипа бидејќи ми требаат две карти за пензионери, па да не ги бапнам во делот со комитите да се испокршат :)

Можеби звучам како подобранец :)
Ме интересира дали може уште да се купат карти за утакмицата со псж или се е продадено.
Второ питање, има можност за седење на столче или цела сала рипа бидејќи ми требаат две карти за пензионери, па да не ги бапнам во делот со комитите да се испокршат :)

Еве ти каде имаш останато карти. Комити се 1, 2 и 3 блок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom