Фан клуб - РК Вардар

a sigurno deka se pravi za nekoja dzverka prostor inaku se bi bilo bez rezon i protiv sekoja delovna etika, iako vekje e protiv, bidejkji go otpushtaat bez razlozi. slobodni se talan i noka. ama sepak rusov mi e strav deka mozhe da ne iznenadi so nekoj slon od tipot na Maksiomov ili Trefilov : ), shto ja znam...
Нока замина во Франција(не ми текнува само во кој клуб),така да на лагер од слободните тренери остана Талант....или Максимов...
Трефилов се врати на кормилото на женската репрезентација на Русија...

Нока замина во Франција(не ми текнува само во кој клуб),така да на лагер од слободните тренери остана Талант....или Максимов...
Трефилов се врати на кормилото на женската репрезентација на Русија...

dada vo pravo si za noka. sega se setiv deka potpisha nekoj dogovor ama ne se sekjavam ni jas so kogo. kako i da e najverojatno se pravi prostor za Dujshebaev.

Велат Душабаев купил авионска карта за Скопје наводно да го гледа Алекс. Демек. :P

Очекувам многу скоро и Индира да му се придружи на мажот и :D

Сега најјако ќе биде, изненадување, Вујо назад :D

Сериозно, ако се донесе Душебаев и ако се задржи барем две сезони, тогаш клубот има да застане на цврсти нозе и ракометари како Филип Лазаров веќе нема да имаат кредити за трошење.

Очекувам многу скоро и Индира да му се придружи на мажот и :D

Не знам зошто Индира се става во пакет со мажот и. Мислам дека многу тешко ќе најдат подобра долгорочна опција од неа за женскиот тим.

Не знам зошто Индира се става во пакет со мажот и. Мислам дека многу тешко ќе најдат подобра долгорочна опција од неа за женскиот тим.

Ќе дознаеш можеби уште во петок...и јас да застанам на клупа, ќе го изрешетам жито прилеп со 50 голови, но кога спроти мене ќе имам силен противник................

Ќе дознаеш можеби уште во петок...и јас да застанам на клупа, ќе го изрешетам жито прилеп со 50 голови, но кога спроти мене ќе имам силен противник................

Не е оваа тема за жените ама ајде...

Сите тимови кои било возможно да ги победат жените ги победија. Во петок се ОЧЕКУВА пораз. А ако мислиш дека со целосно нова екипа која заедно игра 2 месеци можеш без проблем да го победиш финалистот од минатата година, не знам што да ти кажам, тоа е фантазија. А да не зборувам што и по имиња нема никаква причина зошто Вардар да е фаворит во однос на Ларвик. Според играчите Вардар треба да е 5-6 тим во Европа. Заради што е целосно нова екипата, пласман во топ 8 е сосема задоволителен за оваа сезона и мислам дека ќе го остварат без некои посебни проблеми. Од идната сезона со засилување на десен бек може да бркаат фајнл фор. Вака повеќе од 7-8 место е невозможно. Моментално во најмала мера екипи како Ѓер, ФТЦ, Ларвик, Будуќност и Крим би требало да се појаки од Вардар.

Карти утре за со Нексе кај има во продажба?На врата?И колку се картите?

Не е оваа тема за жените ама ајде...

Сите тимови кои било возможно да ги победат жените ги победија. Во петок се ОЧЕКУВА пораз. А ако мислиш дека со целосно нова екипа која заедно игра 2 месеци можеш без проблем да го победиш финалистот од минатата година, не знам што да ти кажам, тоа е фантазија. А да не зборувам што и по имиња нема никаква причина зошто Вардар да е фаворит во однос на Ларвик. Според играчите Вардар треба да е 5-6 тим во Европа. Заради што е целосно нова екипата, пласман во топ 8 е сосема задоволителен за оваа сезона и мислам дека ќе го остварат без некои посебни проблеми. Од идната сезона со засилување на десен бек може да бркаат фајнл фор. Вака повеќе од 7-8 место е невозможно. Моментално во најмала мера екипи како Ѓер, ФТЦ, Ларвик, Будуќност и Крим би требало да се појаки од Вардар.
Со добра атмосфера во сала може да падни и Ларвик .

Со добра атмосфера во сала може да падни и Ларвик .

Нормално дека можи, во Борис Трајковски секој можи да падни, муабетот ми е дека ако изгубат е никому ништо, а ако победат многу може да добијат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom