Фан клуб - РК Вардар

А оној па што се избаци ко циган на семафори нашиве играчи играле како на гостински терен :vozbud: :pos::pos::pos::pos::pos:
Кои пациенти се човече, џабе сме им пееле.. :facepalm: Море мозоци едни ние цела недела сме со Вардар и во сала и надвор од неа, ние цела недела смислуваме и правиме кореографии, мислиме кои песни би можеле да ги преработиме, како да му дадеме што поголема подршка на нашиот Вардар, затоа што така татковците не учеле, со нетрпение ги чекаме натпреварите со било кој клуб, по цел ден и ноќ мислиме на Вардар..Едвај чекаме да се собереме цело дружина и да пееме за Вардар, заедно да салвиме, заедно да тагуваме..Вие што правите бе мозоци испрани, чекате гратис карта и барате уште еден да дојде со вас да можете да позирате во сала..:гомце:

Он ми реплицира „ ја само на ЛШ идам, на вакви утакмици во СЕХА не идам“

значи омилениот клуб се гледа само кога игра ЛШ, у спротивно не. Интересен муабет :icon_lol:

И на 5 минути пред крај со 7 гола разлика, Брумен и Дибиров уште играат. Смени ги бе, ќе умрат на терен.
Овој е како Анчелоти во фудбал. Едни исти играчи, нема теоретски шанси да смени нешто или да направи ротација.

И на 5 минути пред крај со 7 гола разлика, Брумен и Дибиров уште играат. Смени ги бе, ќе умрат на терен.
Овој е како Анчелоти во фудбал. Едни исти играчи, нема теоретски шанси да смени нешто или да направи ротација.

Го мрзи да менеува, не заборавај од каде доага :D ... човкот се држи цврсто за поговорката "тимот што победува несе менува" :pos: зезање на страна навистина е :icon_mrgr: туку госпот напомош нека ви е

Кажите ми има останато карти за со Псж,по можност да бидат од поубавите:D

Кажите ми има останато карти за со Псж,по можност да бидат од поубавите:D
Има останато, ама воглавно од трибините позади головите :D

Постои опција за игнорирање на членови од форумов. Искористете ја. ;)
Богами после 6 години на форумов, прв пат ја користам таа опција. Одат и дрклето и господинот навивам за сите освен Вардар на игнор листата :icon_mrgr:

Има останато, ама воглавно од трибините позади головите :D

Богами после 6 години на форумов, прв пат ја користам таа опција. Одат и дрклето и господинот навивам за сите освен Вардар на игнор листата :icon_mrgr:
Епа ништо јбг ќе се урла од таму ваљда:D.

Јаооооо, врискам од смеење, верувајте... вреди од време на време да посети темата Прашања и одговори кај Минчовци на сајт... значи, цитирам:

10/05/2013 - jyvation прашува: ."Има еден член LetMe Sea зачленет е на многу форуми.Доста знае за РК Металург и случувањата во клубот.Дали може да ми одговорите дали посоченото лице работи во РК Металург?"Одговор:
Првпат слушаме за такво лице.

Јаооооо, врискам од смеење, верувајте... вреди од време на време да посети темата Прашања и одговори кај Минчовци на сајт... значи, цитирам:

10/05/2013 - jyvation прашува: ."Има еден член LetMe Sea зачленет е на многу форуми.Доста знае за РК Металург и случувањата во клубот.Дали може да ми одговорите дали посоченото лице работи во РК Металург?"Одговор:

:нинџ:

:pos:

09/08/2013 - Marija прашува: ."Dali e vistina deka Stanich ne prisustvuvashe na vcherashnata sredba, posho Komititi na nekoj nachin mu se \"zakanile\"? Slushnav deka mu rekle deka ako se pojavi na vcherashnata sredba kje videl ubavo :/"Одговор:
Приказни за мали деца. Станиќ има проблем со грбот и оди на терапии. Инаку тој е постојано низ градот и никогаш немал ниту ќе има проблем.

:pos::pos::pos:

Се јави и навивачот што прати ракомет уште од времето компјутери кога сме немале по дома. Се прашувам за кого ли навивал тогаш :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom