Фан клуб - РК Вардар

Продажбата на влезници за натпреварите на РК Вардар во VELUX EHF Лигата на шампиони и во Регионалната СЕХА Гаспром Јужен тек лига, за сезоната 2013/2014 ќе се одвива во продажните места на MK Tickets.
Влезниците ќе може да се купат во:
  • продажните места на ONE во: Скопје (Рамстор, ТЦ Бисер, ГТЦ, ВЕРО Центар, Skopje City Mall), Куманово, Тетово, Гостивар, Битола, Охрид, Струга, Неготино, Кавадарци, Прилеп, Штип, Велес, Кочани, Струмица, Гевгелија.
  • продажните салони на Office Plus ( Рамстор, Skopje City Mall, ГТЦ, Палома Бјанка)
  • Југотон, ГТЦ 1 кат
  • Тобако Гоги — Драчево
Наскоро ќе ве информираме за продажбата на сезонски влезници, како и за цената на влезниците и кога ќе стартува продажбата на влезници за секој натпревар.

Ваљда ќе продаваат и на лице место, да го ебам нема да го шетам Скопјево за карта од СЕХА да купам :tapp:

Ајде со среќа нека ви е сајтот, на прв поглед не е лош. Е сега битно е да се види колку ќе го ажурираат...

Ме бендисува мене многу. Опширни информации за се. Добар текст за историјата на клубот,табели, резултати, актуелности, тимот целиот. Добар е дефинитивно, се гледа професионалци го работеле :) Дури има и за последни резултати од други лиги.

Од тоа за картите што го пишуваше прочитав каде картите за ЛШ ќе бидат пуштени во продажба, и дека деновиве ќе пуштат информација за сезонски билети.

Делот за фан шоп пишува дека е „во изградба“, и горе ќе забележите дека сајтот е на три јазика.. :icon_lol:

Е сеа да го одржуваат редовно само.

И за крај поздрав до сите фанови на нашата гордост :cool:

team.jpg

Идеме јако!

И за крај поздрав до сите фанови на нашата гордост :cool:

team.jpg

Идеме јако!

И нека почнат дресовиве да ги продаваат, зошто многу се јаки :drk:

Даскаловски на секоја слика гледа некаде настрана а не во апаратот..
Како да се слика за на табло за матура у пичку матер :pos::pos:
--- надополнето: 12 септември 2013 во 21:44 ---

Аааааааааа неможаммммм :pos::pos:

xnymqc.jpg

Сосема солидна страна, неам време да ја разгледувам многу, али на прв поглед е одлична.

ne e losh, a vo sporedba so prethodniot ne mozheme da se pozhalime. Mene mi e bitno shto e pregleden iako ima nedosledna klasifikacija na menija od tipot medija-vido-foto ali da ne cepidlacham. Da se nadevame deka redovno kje bide azhuriran i kje funkcionira kako izvor na informacii za se shto se sluchuva so nashata ekipa, a ne da chitame na portali u montenegro.

Osobeno se poshtue ruskoto meni na

Гандбольныј клуб "Vardar" :pos:

ne e losh, a vo sporedba so prethodniot ne mozheme da se pozhalime. Mene mi e bitno shto e pregleden iako ima nedosledna klasifikacija na menija od tipot medija-vido-foto ali da ne cepidlacham. Da se nadevame deka redovno kje bide azhuriran i kje funkcionira kako izvor na informacii za se shto se sluchuva so nashata ekipa, a ne da chitame na portali u montenegro.

Osobeno se poshtue ruskoto meni na

Гандбольныј клуб "Vardar" :pos:

Ова за да може и Самсоненко да разбере :icon_mrgr:

Влезници за натпреварите од Velux EHF - Лига на шампиони

Ве известуваме дека денес (петок, 13.09.2013) од 14:00 часот стартува продажбата на блок-влезниците за групната фаза од Лигата на шампионите во сезона 2013/14, како и влезниците за првата средба од најелитното европско натпреварување, на која Вардар на домашен терен го пресретнува тимот на Барселона.
Натпреварот на Вардар против Барселона, ќе се одржи на 21 септември 2013, во СЦ „Борис Трајковски“ со почеток во 18:15 часот, а влезниците за овој натпревар ќе бидат достапни по цена од:
  • 150 денари (Блок: 4 -12, 15, М7, М8, М9)
и
  • 250 денари (Блок: М1, М2, М3,М15).
Блок-влезниците кои важат за сите 5 натпревари на Вардар на домашен терен со Барселона, Пари Сен Жермен, Вакер Тун, Металург и Динамо Минск, ќе чинат 1200 денари. Овие билети важат за централните М-блокови (М4, М12, М13) кои се позиционирани покрај самиот терен, а на посетителите им овозможуваат да го осигураат своето омилено место за сите натпревари.

Од каде може да се земат Блок Влезнициве?

Влезниците за натпреварите на Вардар во Лигата на шампионите се достапни преку продажната мрежа на МКтикетс:
Продажните салони на One низ Македонија (Скопје: Рамстор, ТЦ Бисер, ГТЦ, Веро Центар, Скопје Сити Мол; Куманово; Тетово; Гостивар; Битола 01; Охрид; Струга; Неготино; Кавадарци; Прилеп; Штип; Велес; Кочани; Струмица; Гевгелија)
Продажните салони на Office Plus во Скопје
Југотон (Скопје, ГТЦ, прв кат)
Онлајн преку www.mktickets.mk .

Ако на секоја утакмица долните блокови се по 250 денари се заштедува со блок-влезниците само 50 денари.Реално би било да беа 1000-че ама како и да е сега тргам накај Сити мол да си купам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom