Фан клуб - РК Вардар

4ti blok e vise rasprodaden , kako i drugive blokovi , so drugar bevme da kupi karti tipot vika tamu, ko alva idat zimajte dur ima :D

Само дан им текне да лупнат цена по примерот на Турново, иако ова е ракомет па да бидат по 50 евра за дрес :icon_mrgr:

Брат и 100 евра нека бидат, само нека ги пуштат у продажба. :D

Не се продаваат во One блоковите за Комити што се. Иначе
ЕУФОРИЈА ЗА МЕЧОТ СО БАРСА,ПРОДАДЕНИ 4 БЛОКА ЗА САМО 2-3 ЧАСА.. АПЕЛ ДО СИТЕ СИМПАТИЗЕРИ ДА ПОБРЗААТ СО НАБАВУВАЊЕ НА КАРТИТЕ ! (ВО ОВИЕ 4 БЛОКА НОРМАЛНО ДЕКА НЕ СПАЃААТ И КОМИТИТЕ, КОЈ СЕ ОДВОЕНИ ЗА НИВ КАРТИ) :icon_lol:

А ова нема врска, јас сега гелдав има карти ни 4ти блок не е распродаден.
Иначе за тие што прашуваа блоковите кај што ќе бидат Комити не се во продажжба.

Чекајте сеа, ова сезонскиве, се БЛОК влезници буквално, за две карти или за една? Пошто и во едниот, и во другиот случај, нема логика со ценава. :cautious: Земал некој? Оти едни ми викаат едно, други друго...

Пошто ако е за една, ондак е само 50 денара заштеда за цела сезона, нонсенс. Ако е за две, ондак е 600 денари по човек, односно 120 по утакмица, што е пак нонсенс донекаде. На Металург лани им беа 1000, но не знам дали беа за еден или двајца.

Инаку, слушам, Антена 5 ќе ви биде медиумски спонзор, противтежа на Бекстејџ. :D

Чекајте сеа, ова сезонскиве, се БЛОК влезници буквално, за две карти или за една? Пошто и во едниот, и во другиот случај, нема логика со ценава. :cautious: Земал некој? Оти едни ми викаат едно, други друго...

Пошто ако е за една, ондак е само 50 денара заштеда за цела сезона, нонсенс. Ако е за две, ондак е 600 денари по човек, односно 120 по утакмица, што е пак нонсенс донекаде. На Металург лани им беа 1000, но не знам дали беа за еден или двајца.

Инаку, слушам, Антена 5 ќе ви биде медиумски спонзор, противтежа на Бекстејџ. :D

За една. Веројатно блок влезниците се толку скапи пошто сметаат дека ќе има огромна заинтересираност, па демек плаќањ повеќе ама си имаш загарантирано место.

Брат за еден е, ама блок влезница може да се купи само за м4,м12 и м13 само во тие три блока се предвидени за блок влезници , а за остантите блокови не може да се купи блок влезница.
На Металург за овие м блоковите е 1500 ден блок картата, ама па они имаат понуда и за тие горните блокови од 1000ка, кај нас доколку имаше таква понуда ќе беа околу 700 ден.

woow nikogash nemalo (barem minative 13 godini ) vakva atmosfera za rakomet vo Skopje. Koga moi prijateli shto nikogash ne odat na nikakov sporstki natprevar, a najmalce na rakomet denes si zemaa tri sezonski, znachi deka barem za nashiov sport rabotite odat vo dobra nasoka. Sega neshto prochitav deka kje se snimala i reportazha na ehftv za skopskite klubovi, najverojatno za prvata emisija za EHFCL, shto odi vo ponedelnik. Se na se dobro mirisa... ova treba da se uzhiva...

nego sezonskata ne prochitav nikade, vazhi i za zhenskata ekipa? jas mislam deka ako se plasiraat a bi trebalo, treba da vazhi kartava i za niv...poshto 2500 denari e prilichno soleno...a i ne se samo tie ima i seha utakmici...

woow nikogash nemalo (barem minative 13 godini ) vakva atmosfera za rakomet vo Skopje. Koga moi prijateli shto nikogash ne odat na nikakov sporstki natprevar, a najmalce na rakomet denes si zemaa tri sezonski, znachi deka barem za nashiov sport rabotite odat vo dobra nasoka. Sega neshto prochitav deka kje se snimala i reportazha na ehftv za skopskite klubovi, najverojatno za prvata emisija za EHFCL, shto odi vo ponedelnik. Se na se dobro mirisa... ova treba da se uzhiva...

nego sezonskata ne prochitav nikade, vazhi i za zhenskata ekipa? jas mislam deka ako se plasiraat a bi trebalo, treba da vazhi kartava i za niv...poshto 2500 denari e prilichno soleno...a i ne se samo tie ima i seha utakmici...

Ова за двајца ако рачунаш, а еве им идеа им даде сеа може да те послушаат или па да направат кој има за машките а сака и за женските да купи сеознаска да има 50% попуст.
Отворив темава и ме фати еуфорија у пм :D

Пред некој ден прашав во продавничето во ГТЦ каде што продаваат Хумел спортска опрема, и тие продавачките немаа некоја информација и ме гледаа како телиња :D

Мислам дека се зависи со Хумел како ќе се договорат, али дефинитивно полн погодок ќе биде продавањето на дресовиве.

Добри дресови (y)
За утакмицата со Металург, не бев во можност да пишам, па еве сега... :)

Добра утакмица, секоја утакмица со Металург станува се подобра и подобра и прераснува во вистинско дерби на Балканот !
Добра екипа има Вардар, кога ги донесе засилувањата си реков ова сезона ќе ги изгази Металург ама во спротива и Металург добро се засилил и Ојлевски го зеле не знаев...
Лошо за Вардар е тоа што Металург изигра многу подобро и тоа со втор тим без Станиќ, Вугринец, Мојсовски, Велко Марковски, Никола Марковски, Димовски...
Многу подобро почна Металург од стартот и се одлепи 3-4 разлика, Атман :cuc: НЕЗАПИРЛИВ во првото полувреме, какви само удари упати на гол :cuc: Се знаеше дека ќе биди огромно засилување за Металург (y) Кеџо исто и тој млад ама ги пукаше со 200 на сат :D добар избор на Червар за Кеџо, добар играч е хрватскиот ЏИН :D
Манасков после повредата одличен и со Пик Сегед еве и со Вардар, Георгиевски добро изигра, само на крај се изглупира ко го исклучија ептен рипаше како петел а беше чист пенал...
Миркуловски незапирлив во второто, немаше решение Вардар за него, во еден напад се скасаја малку со Столе еххх Столе, Столе а репрезентативци двата :facepalm:
Металург единствено е слаб на пикер, Димовски му помина времето 15 минута и едвај диши како пес, а другите се уште деца тој Пешевски....
Митревски одличен ! Покажа уште еднаш дека има големи квалитети во него ! Особено последната одбрана од пенал на Дибиров :cuc: а пред тоа уште 2 имаше одбрането...

Овај Дибиров е играчише :cuc: 8 гола, сам играше за Вардар лета на терен, од крило е незапирлив, какви само голчиња чукаше...
Растворцев добар, Чипурин е многу добар за одбрана, а овај Брумен каков зглоб има голманот од чорапи можи да го извај :D :pos:

Прво шо треба да се смени во Вардар е ТРЕНЕР !
Па овај Кастратовиќ е дрво дрвосано, појма нема од животот ! Кај се запнале Вардар во него незнам...
Па тиквар го слушав на тајм аут како некое пиченце ни да викни ни ништо... Еххх златен Вујо, на оваа екипа сега Вујо му требаше ќе ги здрмеше сите, таков тренер треба да жари цело време....
А второ шо му треба на Вардар е ГОЛМАН !
Милиќ чорба, го претев лани на некои утакмици имаше добри одбрани, ама ептен паднал во форма, Даскалоски џабе и тој многу го форсират Милиќ овај губи минутажа и не е то шо треба да е !
А добар голман тешко да најдиш, освен некој проверен голман во поголемите екипи...

Се на се реми можеби беше и реално ама сепак со ваква екипа Металург да му извај реми ова е исто како пораз за Вардар !

Е добро бе да му ебем мајката,ќе успеем ли ја некад да дојдем до карти,да идем ко човек да гледам ракомет.Значи све или касним,или нема карти,а цело време гледав овде,и денеска забораев да влезем да видим:facepalm:.Дали има шанси да има уште карти,ама да не бидат горе со гулабите:D?

Е добро бе да му ебем мајката,ќе успеем ли ја некад да дојдем до карти,да идем ко човек да гледам ракомет.Значи све или касним,или нема карти,а цело време гледав овде,и денеска забораев да влезем да видим:facepalm:.Дали има шанси да има уште карти,ама да не бидат горе со гулабите:D?

Има бе, и утре ќе има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom