Фан клуб - РК Вардар

Тоа и јас сакав да го пишам ем ќе го задоволат русинов крило ќе донесат ем тренериште :D

Каква е ситуацијата со Бараше незнам дали би можеле да се ослониме само на него цела сезона...

Абе какво крило лев/среден бек е син му.Многу е ѕвер од тоа што ги имав видено,ко од гума да е....

Иначе Бараше ќе ни дојде ко на будала шамар.

Ех место да почекавме и Агинагалде да го собереме ние Чипурин :P

Попрво Металург ќе ги собере и овие од Атлетикот него Вие. Вака така и официјално си ги преставија неколку засилувања, кај Вас е само на „готов збор“ работата. :)

Иначе, ова што му се дешава на Атлетико, на Чеховски и на Копенхаген, докажува дека и ова со Самосенко е со две острици, макар и да би се десило нешто такво (Скраја да е секако), Вардар би имал бек-ап, освен ако не начука долгови ко Атлетико.

Попрво Металург ќе ги собере и овие од Атлетикот него Вие. Вака така и официјално си ги преставија неколку засилувања, кај Вас е само на „готов збор“ работата. :)

Иначе, ова што му се дешава на Атлетико, на Чеховски и на Копенхаген, докажува дека и ова со Самосенко е со две острици, макар и да би се десило нешто такво (Скраја да е секако), Вардар би имал бек-ап, освен ако не начука долгови ко Атлетико.

Абе чоек па самиот Дибиров има изјавено дека ќе игра во Вардар, разгледај млаце 5 интервјуа има направено од кога потпиша кај нас, има у темава побарај ќе ги најдеш зар и он ќе лаже дека потпишал у Вардар?
Плус тоа кажаа дека на 22 ќе почнат припремите и тогаш ќе бидат презентирани сите 7 нови играчи и плус ак опотшиашт со уште некој дотогаш ако не од тогаш па нааму ќе бидат презентирани како потпишуваат така.
И со тоа “Попрво Металург ќе ги собере и овие од Атлетикот него Вие“ сакаш да кажеш дека Металуг некој играч ни собрале? Кого собрале Металург бе пред нос на Вардар ајде кажи?
И дај нека ве испобанираат и вас од темава како нас што ни направија во темата на Металруг, бар да биде фер а не вака само анс не банираат, а вас ве оставаат да провоцирате.

Абе чоек па самиот Дибиров има изјавено дека ќе игра во Вардар, разгледај млаце 5 интервјуа има направено од кога потпиша кај нас, има у темава побарај ќе ги најдеш зар и он ќе лаже дека потпишал у Вардар?
Плус тоа кажаа дека на 22 ќе почнат припремите и тогаш ќе бидат презентирани сите 7 нови играчи и плус ак опотшиашт со уште некој дотогаш ако не од тогаш па нааму ќе бидат презентирани како потпишуваат така.
И со тоа “Попрво Металург ќе ги собере и овие од Атлетикот него Вие“ сакаш да кажеш дека Металуг некој играч ни собрале? Кого собрале Металург бе пред нос на Вардар ајде кажи?
И дај нека ве испобанираат и вас од темава како нас што ни направија во темата на Металруг, бар да биде фер а не вака само анс не банираат, а вас ве оставаат да провоцирате.

Како кој? :mad: Ни го собраа тој "талентот", 23 годишниот од вториот тим на Чеховски Медведи :mad:
MAD.gif

Плус ни го земаа Пецакот пред нос (n)
Плус што со сила ќе ги држат Нарко Маниќ и Дамбо само да не преминат кај нас :icon_lol:
Значи од овие Металург не можеме играч да земеме :(

И да, ние ќе се распаднеме дека Русинов не е сигурен, (а пази, сме биле години, години наназад шампиони на Македонија и сигурно и во иднина ќе постојат луѓе што ќе посакаат да го водат Вардар) ама затоа Минчо ќе биде вечен и кој не би сакал да го превземе овој клуб и понатаму. Минчо ако не е со две острици не знам кој е...Тешко нас...
clint_ew.gif

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Освен Дибиров, останатите се на „ветување“. Не видов официјален став на Самосенко или клубот или играч каде вели дека сигурно е играч на Вардар. Ако има такво нешто, сподели, можда сум го пропуштил.

Металург не собра никого пред Вардар (досега) туку собра играчи, за разлика од Вардар кај што е овака ко што споменав погоре. Ваква-таква состојба, сепак земаа нешто. За со играчите на Атлетико, секако дека се минимални шансите, али што му знаеш.

И каква провокација човече, зашто сфаќате се како што е буквално напишано... :facepalm:

Тешко на домашните ако си секогаш вака саркастичен :ROFLMAO:

Немај гајле ти за домашните. :pipi: А сега се надевам дека нашиот праведен Види Фотос ќе ти додели казнени поени за оф топик во наша тема, како што постапува со нас кога ќе пишеме во вашата тема.

Инаку ElNinho сите се сигурни играчи на Вардар :)
Не знам, ама според мене доста солидно се пополнивме, сепак русинов не вложи 10 милиони во Вардар, ни фали десен бек, по можност и лев бек и голман, крилата ни се одлични, на пикер имаме 3 класа пикери, централните бекови ни се топ, голманите солидни, на лев бек солидно, десен бек мораме да најдеме, да не зависиме од еден млад и од еден стар играч :) јас сум задоволен до сега.

Немај гајле ти за домашните. :pipi: А сега се надевам дека нашиот праведен Види Фотос ќе ти додели казнени поени за оф топик во наша тема, како што постапува со нас кога ќе пишеме во вашата тема.

Ти не се секирај за Види Фотос, се утепа кенкање по форумот за заслужена казна што си ја доби.
И не знам што се запаливте за мислењето на Ел Њино, и мислите дека е против Вардар и е фан на Металург.

Ти не се секирај за Види Фотос, се утепа кенкање по форумот за заслужена казна што си ја доби.
И не знам што се запаливте за мислењето на Ел Њино, и мислите дека е против Вардар и е фан на Металург.

Od avion se gleda sto e provokacija a sto ne. Koj kur go zabole nego koga nasiot tim ke gi prezentira zasiluvanjata. Site relevantni rakometni portali gi objavija tie igraci deka novi zasiluvanja na Vardar. Za Dibirov ima izjavi od samiot igrac( milijarda intervjua),na fejs stranata na Brumen ima negovo intervju za slovenski portal kade kazuva deka e nov igrac na Vardar negovi planovi itd.I tuka sega nekoj ke ni se kuropeca kako rabotel timov. Pa use rabotava so Samsonenko ne ni bila sigurna ( kao u prevod da dae gospod da si ide). Sigurno cika Minca e dozivotno resenie( kur se trese). Voopsto nema potreba od takvi postovi ama ke se najde po nekoj pacient jebiga.

Mozda... ama posledniot post i ne bese bas najkorekten.

Е што кажа лошо ?
Дека официјално немаме ниту едно заслиување претставено ? Тоа е точно
Дека ако нешто се случи со русинот наеднаш ќе изгубие доста од квалитетот ? Што е тука лошо.....

Што кажа лошо дечкото ? Да не лажеше нешто ?
Да не посака случајно да пропаднеме ?
Па ако добро имав сфатено повеќе за Вардар беше до сега....и повеќе пати им го има спушетено на екипата од фан клуб Минчоруг од сите вас заедно.

Освен Дибиров, останатите се на „ветување“. Не видов официјален став на Самосенко или клубот или играч каде вели дека сигурно е играч на Вардар. Ако има такво нешто, сподели, можда сум го пропуштил.

Металург не собра никого пред Вардар (досега) туку собра играчи, за разлика од Вардар кај што е овака ко што споменав погоре. Ваква-таква состојба, сепак земаа нешто. За со играчите на Атлетико, секако дека се минимални шансите, али што му знаеш.

И каква провокација човече, зашто сфаќате се како што е буквално напишано... :facepalm:

Грешка си брат сите се официјални засилувања, само малце покасно почнуваме со работа па доцни нивната резентација.
Нови играчи на Вардар се Дибиров, Брумен, Шишкарев, Растворцев, Чипурин, Тоскиќ и Терзиќ.

Проблемот е што немаме толку добра ФБ страна или сајт како Металург. Дечкото што ја одржува страната на РК Вардар очигледно нема многу информации, туку повеќе е фан на клубот и споделува вести од други портали. Никогаш не сме искочиле први со некоја вест, туку се постираат вести од портали. За разлика од нас кај Металург порталите ги крадат вестите од нивниот сајт воглавно.Плус имаат рубрика кај што им одговараат на прашањата на фановите, кај нас такво нешто нема и се надевам дека тоа ќе биде едно од нетата што ќе се смени во иднина.

И јас мислам дека Металург спроведе пдообра тактика од Вардар во оваа трансфер сезона. Сепак потпишувањето на Атман е голем плус, а ги задржаа и сите пбоитни играчи надополнето со некои помлади играчи кои сигурно ќе бидат желни за докажување. Ние сеуште немаме десен бек, ситуацијата може да се спаси само ако се донесе звучно засилување на таа позиција.
Голем удар за Металург ќе биде ако си оди Станиќ, никаков голман од понудениот избор не може да го замени :)

П.с. не знам што се запаливте по постот на ЕлНињо, немаше провокација тука, малце неинформираност, ама реално и јас истото го праѓував пред недела дена, пошто на нашите сајтови НЕМА НИШТО, а нормално нема да дежураме да читаме вести по сите портали. Уште оважно што официјалноста на трансферите беше објавена меѓу редови :D
Тка да нема што да му се замери...

Е што кажа лошо ?
Дека официјално немаме ниту едно заслиување претставено ? Тоа е точно
Дека ако нешто се случи со русинот наеднаш ќе изгубие доста од квалитетот ? Што е тука лошо.....

Што кажа лошо дечкото ? Да не лажеше нешто ?
Да не посака случајно да пропаднеме ?
Па ако добро имав сфатено повеќе за Вардар беше до сега....и повеќе пати им го има спушетено на екипата од фан клуб Минчоруг од сите вас заедно.[/quote

Eve ja zboram u moe licno ime ( go svativ malce provokatorski ovoj del- Попрво Металург ќе ги собере и овие од Атлетикот него Вие.) Od kade toj zaklucok, i zasto? Sto e poise sobrano od nivna strana za toj komentar? Drugo kade pisuva koga na koj den i u kolku saat treba da se pretstavat igracite? Mozda se ceka da se soberat i da se napravi edna golema prezentacija na novite zasiluvanja. Bar po zenskata ekipa vidovme kako raboti Samsonenko. Sto se odnesuva do delot kaj sto se napomenuva deka vlezot na Samsonenko e mec so dve ostrici i deka moze da ni se desi momentot kako Atletiko. Zasto mora da se spomene i toa? Pa ne e isto i so Minco? Ja sea da idam na nivna strana i da pisuvam ako si ide Minco moze da zavrsite kao Atletiko i Medvedi? wtf?I na kraj ne me zanima koj kaj ima spusteno i kolku.. Koa mislam deka treba da odgovoram, spustam itn toa go praam.
--- надополнето: 9 јули 2013 во 15:44 ---
Odgovorot go imas gore. Mi ispadna vaka slucajno. Me mrzi pak da go pisuvam istoto;)

Хахаха...Кој нашол да збори...Дечко ти се имаш утепано од кенкање (како што милуваш да кажеш) да бидеме јас и Mr.X банирани перманентно од фан клуб Металург, (знаеш, многу добро за што зборам) :) а немав напишано пост од кога цветаше од радост што ми додели 2 казнени, ха-ха, можеш да мислиш, 2 казнени, никаде не сум се бунел, бев оф-топик, како и другите на темата, само што само јас добив 2 казнени. :) Како што не третираш нас во нивниот фан клуб, не е лошо и према нив да бидеш еднаков во нашиот фан клуб, можеше дечкото и преку ПП да ме праша како се моите, ако толку го интересираше. :) Али гледам си средил, фала ти. ;) Немам намера да продолжам тука да се објаснувам со тебе, ако имаш нешто нејасно, прашај слободно преку ПП. (y)

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=18703
Инаку дефинитивно, толку од Атлетико Мадрид, еве шанса за нас, само не ми се верува баш дека ќе го шутнат туку така Кастратовиќ сега, или дека ќе одиме на Агинагалде, кога веќе имаме 3 пикери :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom