Фан клуб - РК Вардар

Абе ова не е можно како се дерев дома на крај мајка ми се крстеше..Ајде еднаш ама вторпат бе да утнеш.Столе легендо го тресна од земја :pos:

Многу јака утакмица, немавме среќа на крај за победа но и подобро бод отколку да изгубевме несреќно. Најреално е нерешено и одиме понатаму.

Овие Нексе почнаа на нерви да ми идат ќе го јадат прашање на време е само кога и од кој македонски тим. :mad:
Браво за Столе (y) :pos:

Столе како фаул направи, среќа што не доби директен црвен 10 меча требаше суспензија да му дадат :icon_mrgr:
Не ми се верува сеуште, јас скокм уште пред да шутне викам ГОООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ и таков после WHAT THE FUUUUUCKKKKKKKKKK :(

Столе како фаул направи, среќа што не доби директен црвен 10 меча требаше суспензија да му дадат :icon_mrgr:
Не ми се верува сеуште, јас скокм уште пред да шутне викам ГОООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ и таков после WHAT THE FUUUUUCKKKKKKKKKK :(

Директен црвен доби мислам. Ако е така , го чека суспензија

Јас мислев Данса all over again ќе ни се случи :icon_lol: .....ццц уште не ми се верува како промашија 2 чисти ситуации........иначе Столе директен доби изгледа ќе го пропушти со Металург дуелот

Столе доби црвен....следната со МЕталург само на Маркоски сме....
Што утнаа боже.....

И те каков црвен :vozbud:
На Столе сигурно низ глава му пролета Данска па му се споија жичките not again just kill it :LOL:
Дефинитивно not again,JUST KILL IT KILL IT WITH BEAR HANDS ! :icon_lol:
А тоа штурчето стана да се тепа хахахаха со кој памет бе ало Столе е животно ебате само да го погледне е доволно на овој кичмата ќе му напукне ! :pos:

И Марковски ни е приповреден, изгледа со Абутовиќ ќе играме со Металург :rolleyes:
Ах Папата како добро би ни дошол :icon_mrgr:

Лелеле којзнае колку ќе изгубиме и од Металург и од Магдебург :facepalm:

Дефинитивно not again,JUST KILL IT KILL IT WITH BEAR HANDS ! :icon_lol:
А тоа штурчето стана да се тепа хахахаха со кој памет бе ало Столе е животно ебате само да го погледне е доволно на овој кичмата ќе му напукне ! :pos:
Бајаги килажа набил :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom