Фан клуб - РК Вардар

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Абе ова не е можно како се дерев дома на крај мајка ми се крстеше..Ајде еднаш ама вторпат бе да утнеш.Столе легендо го тресна од земја :pos:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Многу јака утакмица, немавме среќа на крај за победа но и подобро бод отколку да изгубевме несреќно. Најреално е нерешено и одиме понатаму.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Овие Нексе почнаа на нерви да ми идат ќе го јадат прашање на време е само кога и од кој македонски тим. :mad:
Браво за Столе (y) :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.882
Столе како фаул направи, среќа што не доби директен црвен 10 меча требаше суспензија да му дадат :icon_mrgr:
Не ми се верува сеуште, јас скокм уште пред да шутне викам ГОООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ и таков после WHAT THE FUUUUUCKKKKKKKKKK :(

R

Rigel Kent

Гостин
Столе како фаул направи, среќа што не доби директен црвен 10 меча требаше суспензија да му дадат :icon_mrgr:
Не ми се верува сеуште, јас скокм уште пред да шутне викам ГОООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛ и таков после WHAT THE FUUUUUCKKKKKKKKKK :(
Директен црвен доби мислам. Ако е така , го чека суспензија

P

PewDiePie

Гостин
Јас мислев Данса all over again ќе ни се случи :icon_lol: .....ццц уште не ми се верува како промашија 2 чисти ситуации........иначе Столе директен доби изгледа ќе го пропушти со Металург дуелот

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Столе доби црвен....следната со МЕталург само на Маркоски сме....
Што утнаа боже.....

P

PewDiePie

Гостин
И те каков црвен :vozbud:
На Столе сигурно низ глава му пролета Данска па му се споија жичките not again just kill it :LOL:
Дефинитивно not again,JUST KILL IT KILL IT WITH BEAR HANDS ! :icon_lol:
А тоа штурчето стана да се тепа хахахаха со кој памет бе ало Столе е животно ебате само да го погледне е доволно на овој кичмата ќе му напукне ! :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.882
И Марковски ни е приповреден, изгледа со Абутовиќ ќе играме со Металург :rolleyes:
Ах Папата како добро би ни дошол :icon_mrgr:

Лелеле којзнае колку ќе изгубиме и од Металург и од Магдебург :facepalm:

R

Rigel Kent

Гостин
Дефинитивно not again,JUST KILL IT KILL IT WITH BEAR HANDS ! :icon_lol:
А тоа штурчето стана да се тепа хахахаха со кој памет бе ало Столе е животно ебате само да го погледне е доволно на овој кичмата ќе му напукне ! :pos:
Бајаги килажа набил :)

Kajgana Shop

На врв Bottom