Фан клуб - РК Вардар

Навијачи се собираат, па Минчо нека искочи пред МТВ да им каже да не идат. :)

Kako sto rasbrav od eden navivacki forum Minco dozvolil samo 25 karti za Komiti !!:kesa: ova e i poveke od sramota,znaci covek koj premnogu vlozuva vo rakometot na nekoj nacin toa mu ide kako licen interes,ke se obide da go unisti najgolemoto balkansko derbi poslednive nekolku godini !! sportot e za narodot,ne e za eden covek,najrealno ke si bese da se odigraat mecevite vo Boris !!!

како што разбрав јас утакмицава не се игра во Борис Трајковски заради концертот на ЗЗ топ...најверојатно е почнато да се мести бина и такви работи ама според мене уште е рано за тоа има уште 8 дена до концертот..

како што разбрав јас утакмицава не се игра во Борис Трајковски заради концертот на ЗЗ топ...најверојатно е почнато да се мести бина и такви работи ама според мене уште е рано за тоа има уште 8 дена до концертот..
А Вардар како ќе игра таму со Кил во сабота? Се тоа се само неиздржани оправдувања на раководството на Металург на кое не му одговара да се игра дербито во Борис Трајковски

Иако повеќето од вас се на утакмица, се надевам дека ќе се најде некој да ми каже дали некаде има директен пренос од утакмицава?

Иако повеќето од вас се на утакмица, се надевам дека ќе се најде некој да ми каже дали некаде има директен пренос од утакмицава?

Треба да има на мтв1 ама дават некоја емисија..

нема ,нема ,нема....чекав на мтв али ни таму нема

ебати тв во Македонија, да неможат еден е*ан пренос да напраат од најголемото дерби во Македонија моментално , а и најдобро на Балканот

па не ми се верува да е презакажана, бидејки во 20:30ч играат Македонија-Литванија, па треба и од таа утакмица да има пренос, а мтв нема доволно камери :tapp:

Од кај па сега ова? Дај ако некој има некое другарче/познаник Комита нека се чуе па пренесите овде што како.

Најверојатно е презакажана во 6:30,мтв најавии пренос...
Даваа га мрк вардар - металург саа баш таа да не ја дават...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom