Фан клуб - РК Вардар

???
Па машката репрезентација со оној квалитет што го има требаше да биде најмалце петта на првенството, но се исплашија од успех како и обично... и јбг :nerv:
не се исплашија од успех,баш напротив играа машки на секоа утакмица, до крај,проблемот тамо беше шо немаа сила,кондиција веќе да ги играат утакмиците у 2рата фаза коа влеговме,пошо скоро сите беа ко претепани
а тоа е и проблем воопшто на сите наши,екипи,репрезентации,никогаш немаат сила,до крај да изиграат,на кондиција ги губиме утакмиците:tapp:

металург - ВАРДАР - Среда - сала Автокоманда - време незнам точно, но собирање пред Космофон зградата кај железничка во 16:00 часот.

НАПРЕД ВАРДАР ! ! !

Сино-белите утре ние ќе ги ебеме и пееме и пееме само напред ВАРДАРЕЕЕЕЕ:vozbud:
Металург еби сеееееее, никад вие нема да победите само напред ВАРДРЕЕЕ еби ги сељаците:vozbud: Ајде нека дојде веќе долгоочејуваниот ден. Само наслушнав нешто дека управата на Металург немала да дозволи гостински навивачи???

Зошто никаде ни на страната ни никаде не е објавено собирање и други работи ?
Има некој информации за утре ?

Vaka sea mestoto e dogovoreno za komitite pred zgradata na kosmofon imase staveno plakat na salata. Ja imam fizicko vo taa sala vo avtokomanda i go prasav profesorot ke bide mn tesko da se vleze posto salata e mn mala taka niso cudno i da ne gi pustat komitite. moze edno 50-100 dusi najvise ke pustat ama niso ne se znae. a vlezot e bez pari za site i za toa ke bide potesko da se vleze.

Vaka sea mestoto e dogovoreno za komitite pred zgradata na kosmofon imase staveno plakat na salata. Ja imam fizicko vo taa sala vo avtokomanda i go prasav profesorot ke bide mn tesko da se vleze posto salata e mn mala taka niso cudno i da ne gi pustat komitite. moze edno 50-100 dusi najvise ke pustat ama niso ne se znae. a vlezot e bez pari za site i za toa ke bide potesko da se vleze.
Лани влеговме околу 200 души до 250, а и изминатите години сме иделе над 100 души и релативно сме влагале без проблеми ама изгледа веќе им прекурчило да имаат помалку навивачи и на домашен терен:tapp:

Леле:vozbud:ВАРДАР!!!!!!!!
идеме после само да не пуштат да влеземе да нема проблеми :)
:komiti:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom