Фан клуб - РК Вардар

да знаеме отприлика, кој води ,дали е неизвесно.
Ај телевизииве се тапа, ама па и на радио нема ништо. Оние што се нарекуваат „спортски радиа“ никаде ги нема. Само ми читаат резултати од телетекст или интернет. Јака фора, нема што.

inace rezultatot e metalurg 17-8 vardar

Мислиш?

да знаеме отприлика, кој води ,дали е неизвесно.
Ај телевизииве се тапа, ама па и на радио нема ништо. Оние што се нарекуваат „спортски радиа“ никаде ги нема. Само ми читаат резултати од телетекст или интернет. Јака фора, нема што.

Мислиш?

па на скопско радио би требало да има пренос, бар тие пренесуваа порано

заеби ти овие спортските радиа , врска немаат тие

а за неизвесно нема да биди , металург има далеку подобра екипа оваа година од вардар про

Сега само што се вратив :)
Бевме доста Комити со картите беше катастрофа....имаше еден мал инцидент :)
Незнам колку време пред утакмица повеќето Комити беа влезени таму што бевме собрани (после дојдоа уште) и овие пичкиве пиратчиња видоа дека сме 30 души и почнаа да пеат Вардарее пуши го....и ние возвративме Металург еби се вие никад нема да победите само напред Вардаре еби ги сељаците:vozbud: иако бевме 30 души само надвор гремше:vozbud: тие беа околу 50....начукани беа сите пиеле од сабајле и се пуштија да се тепаат ама специјалците спречија:smir:и ги излупаа....и заврши тоа влегоа тие :toe: некаде на полувреме останавме надвор уште 20-30 Комити и не не пуштаа и договорот беше ако не не пуштат сите Комити што се внатре да излезат надвор и излегоа:toe: за резултатот незнам
:komiti:

Абе со Лино не може Вардар ПРО како прво Лино прави екипа за догодина има да растура.
А што се однесува до МТВ го чекам денот кога и официјално ќе се укине "јавниот сервис"!!!

Вардар изгубил, ужасно играле, одбраната мувла.
Лино Червар скршил рака:helou:

Па нели ќе имаше пренос од ракометот?

Да ти ебам пичкарската упава на металург:tapp::tapp:
Само 60 карти:tapp::tapp: И кога влагаме не ставиле во три реда само и оклу нас старци на куп ниту место знаме да се стави ни ништо од секаде луѓе само три клупи празни:tapp::tapp: И пошто 50-тина наши останаа надвор се повлековме и ние. Срамен потег на управата на педерите. А за нив што да кажам :):) Ме изненадија што се пуштија 5 души накај нас, али беа спречени уште на почетокот и тројца од нив беа приведени. За утакмицата катастрофа барем до тоа што видов до 10:5! Плус мора да истакнам дека имаше притисок од сите страни до кога публиката на металург ќе ја ставаат над играчите и судиите. Како кога ќе дојдат они во кале им се ослободува место за сите да влезат и нема никакви проблеми...

Карти за со Кил, на плоштад ке има или само у Борис?

Да ти ебам пичкарската упава на металург:tapp::tapp:
Само 60 карти:tapp::tapp: И кога влагаме не ставиле во три реда само и оклу нас старци на куп ниту место знаме да се стави ни ништо од секаде луѓе само три клупи празни:tapp::tapp: И пошто 50-тина наши останаа надвор се повлековме и ние. Срамен потег на управата на педерите. А за нив што да кажам :):) Ме изненадија што се пуштија 5 души накај нас, али беа спречени уште на почетокот и тројца од нив беа приведени. За утакмицата катастрофа барем до тоа што видов до 10:5! Плус мора да истакнам дека имаше притисок од сите страни до кога публиката на металург ќе ја ставаат над играчите и судиите. Како кога ќе дојдат они во кале им се ослободува место за сите да влезат и нема никакви проблеми...
Што ви е крива управата на Металург? Па толкава е салата, едвај собира 400-500 души, па само Комити ли сакаат да навиваат и да гледаат ракомет. Инаку за притисокот од публиката си ме насмеал :pos: Па цела публика вршеше притисок на мечот со Колдинг, па Колдинг пак го декласира на Вардар :pos: Од ова што го читам победил подобриот, така да нема никакви оправдувања :)

Што ви е крива управата на Металург? Па толкава е салата, едвај собира 400-500 души, па само Комити ли сакаат да навиваат и да гледаат ракомет. Инаку за притисокот од публиката си ме насмеал :pos: Па цела публика вршеше притисок на мечот со Колдинг, па Колдинг пак го декласира на Вардар :pos: Од ова што го читам победил подобриот, така да нема никакви оправдувања :)
Едно е публиката да навива а друго е да им се дозволи на неколку души цело време да висат над главата на делегатите и на играчите и да реагираат на секоја одлука на судиите. Ние бевме 120 души а за толку може и мора да се обезбеди место. Доволно е да ни ја отстапеа коцката која ни ја даваат секогаш но овој пат ни тоа не беше дозволено, немаше никакви услови за гостински навивачи. Они кога доаѓаат во кале, цела трибина им се отстапува па ние мораме еден врз друг да стоиме што се вика. и таму ги ставаат одма до играчите и цело време рагираат а тоа не наидува на реакција на оние кои треба да го обезбедат мечот:tapp:

Едно е публиката да навива а друго е да им се дозволи на неколку души цело време да висат над главата на делегатите и на играчите и да реагираат на секоја одлука на судиите. Ние бевме 120 души а за толку може и мора да се обезбеди место. Доволно е да ни ја отстапеа коцката која ни ја даваат секогаш но овој пат ни тоа не беше дозволено, немаше никакви услови за гостински навивачи. Они кога доаѓаат во кале, цела трибина им се отстапува па ние мораме еден врз друг да стоиме што се вика. и таму ги ставаат одма до играчите и цело време рагираат а тоа не наидува на реакција на оние кои треба да го обезбедат мечот:tapp:

Сајбер Рајдер грешка си друже
Ние бевме сите заедно и надвор и внатре вкупно 200 отприлика
Внатре влегоа 70 души и + една подгрупа имаше 30 карти купени !
А другите 100 останаа надвор !
Баш јас цело време бев со воџата и он кажа !
А они отишле неколку поголеми во средните панче и коце и кажале сите да дојдат кој нема да дојде ке го тепаме утре во школо и собрале така поише
Ама сепак Нека знаат добро сите најјаки се КОМИТИТЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom