- Член од
- 15 ноември 2022
- Мислења
- 165
- Поени од реакции
- 202
Овај барем ќе ја пее химната за разлика од орките
.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овај барем ќе ја пее химната за разлика од орките
.Не само што ќе ја пее химната , него и ќе буши.Овај барем ќе ја пее химната за разлика од орките.
Тој и мечка скоро ги продолжијаМора на Хориха да му се обнови продолжи договорот!
Берлин се мислеа до последно, дали Тале, дали Питлик и на крај за Питлик се одлучија...Знае некој шо бидна со Тале се изгуби некако од ракометнава мапа, ете колку клубови се тепаат за негов потпис , катастрофа

Тоа е големината и знаењето на големи тренери, да знаат од сите играчи да извлечат. А и децата не се толку лоши (Ќосевски и Стојановски) само им треба самодоверба и доза на дрскост и "сеЉачизам" за да успеат, мирни и повлечени ракометари во Вардар не просперираат.Јас само да го пофалам Чупиќ за одличната работа која си ја врши досега. Полн погодок е неговото назначување за тренер. Никој не искоментира дека утакмицата во Охрид ја добивме со Марио Стојановски во одбрана на 5-ка речиси цел натпревар. На најбитниот натпревар во сезоната лабаво си вади таков потег и ни малку не му се осети разлика во поставеноста на одбраната. Секоја чест за приликата што им ја дава на сите во тимот, колку и да збеснав на промашувањето на Ќосевски во Шведска, ем му нацрта акција за него таму, ем уште одма после следната утакмица повторно си доби стандардна минутажа без разлика на таквото промашување. Иако многу критики добива за тие ротации, според мене баш тоа го прави да биде голем тренер. Темпирањето на формата на тимот му е одлична исто така и сето ова го направи без ниту еднаш сезонава да има комплетен ростер на располагање. Он ни е всушност најголемото засилување за годинава.
На rakomet24 ставаат линковиима некој линк од пренос у странство сум да пуштам?
И кас истото сакав да го пишам. Одлично си ги одработи минутите.Конечно и Марчињак проработе