Фан клуб - РК Вардар

Плачеме дека нема простор да не собере сите, за разлика од вас кои ви дадовме милион карти за во БТ.
Ме заболе иначе кај ќе играте, ако сакате и на Марс играјте, само да има фер продажба на карти и доволно карти за сите :D

Па 100 од 800 нели е фер. Да не сакаш ти пола пола?

Секоја година Металург игра у оваа сала,дали со вардар или Тинекс небитно,и никој не се жали освен вас.Јебеш логику,ќе сме се пикнале у таа дупка за да му земеме титула на Вардар :LOL: Ајде бе нели сте појаки,што е битна салата,ако сте појаки тепајте мушки.Сала е девети фактор кој ќе тепа.Што не игравте вие у Кале,кој ве бранеше,одлука на тимот беше да игра у Б.Т. Одлука на Металург е да игра у автокоманда.Не е проблемот до салата,него друго е проблемот...ФУФА!

А судиите ќе бидат 10 и 11 фактор, така?:pipi::icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1399389403][/DOUBLEPOST]
А бе зошто си таков инат?
Ракометот добива се поголема заинтересираност и експанзија, се повеќе луѓе сакаат да одат на натпревари. Факт е дека е мал просторот.
Јас како љубител, а не сум член на навивачка група како да дојдам до карти?
Да се вработам во Железара?

Да, ама на нас 100 души ни е 10% од групата, па така за да биде фер нареден пар треба да ви дадеме 10 карти за вашата група и НИЕДНА да не пуштиме во продажба.
Ама кога ви го направивме истото откако 20 пати по ред имавте ЦЕЛА ТРИБИНА во Кале, а ние 40 карти, вашите навивачи плачеа во СЕКОЈ МОЖЕН МЕДИУМ зошто добиле само 15 карти.

Друга работа што си ги дискриминирате и своите фанови и мечот го ограничуивате само на забава за жителите на Автокоманда, вработените во Железара и членовите на Алијансата за позитивна Македонија.

Мафни се бе од темава. Оди глеј го Башкими или Милано. Ко твор загадуваш тука.

Да, ама на нас 100 души ни е 10% од групата, па така за да биде фер нареден пар треба да ви дадеме 10 карти за вашата група и НИЕДНА да не пуштиме во продажба.
Ама кога ви го направивме истото откако 20 пати по ред имавте ЦЕЛА ТРИБИНА во Кале, а ние 40 карти, вашите навивачи плачеа во СЕКОЈ МОЖЕН МЕДИУМ зошто добиле само 15 карти.

Друга работа што си ги дискриминирате и своите фанови и мечот го ограничуивате само на забава за жителите на Автокоманда, вработените во Железара и членовите на Алијансата за позитивна Македонија.

Јбг,толку збира салата,ќе мора да градиме сала со 10-15 000 капацитет,популарноста на тимот расте,пола Скопје и цела МК навива за Металург :icon_mrgr:

А судиите ќе бидат 10 и 11 фактор, така?:pipi::icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1399389403][/DOUBLEPOST]
/quote]

Ако судат Начевци незнам кој фактор и за кого ќе бидат.

Секоја година Металург игра у оваа сала,дали со вардар или Тинекс небитно,и никој не се жали освен вас.Јебеш логику,ќе сме се пикнале у таа дупка за да му земеме титула на Вардар :LOL: Ајде бе нели сте појаки,што е битна салата,ако сте појаки тепајте мушки.Сала е девети фактор кој ќе тепа.Што не игравте вие у Кале,кој ве бранеше,одлука на тимот беше да игра у Б.Т. Одлука на Металург е да игра у автокоманда.Не е проблемот до салата,него друго е проблемот...ФУФА!

Пак ќе ти повторам иако сум сигурен дека нема да сфатиш.Шталата ваша е најмал проблем.Проблем е се она што се случува во неа.Ти сигурно не си бил ни еднаш таму и не знаеш што точно се случува па овде тераш некои глупи муабети од инает.Сигурно и не знаеш дека врз судиите ќе има огромен притисок од тие копачите ваши и дека е огромна веројатноста да судат во полза на Минчолург.Мене највеќе страв ми е од судиите кои можат да му ја подарат титулата на Минчолург инаку од тоа вештачкото тимче не знам на кој нормален би му било страв.Со правилно судење има да ве измочаме во тоа шталата ваша никаква и наредна година утакмицата со Вардар ќе барате во Африка да се игра.

Јбг,толку збира салата,ќе мора да градиме сала со 10-15 000 капацитет,популарноста на тимот расте,пола Скопје и цела МК навива за Металург :icon_mrgr:
Има една сала со капацитет од 7000, зошто не играте таму ? :)

И кај ќе бидат сите овие у четврток ? Зошто не им се овозможи да можат во живо да гледаат ? :)

Абе имаат барем 50 утакмици повеќе од нас одиграно во БТ. Во Сеха беа домакини таму, неколку годи ЛШ таму и пак ко пички се кријат. Јасно им е дека џабе лајковите, џабе фаци ко цитронот овде, СКОПЈЕ и МАКЕДОНИЈА си навиваат за ВАРДАР. Јасно им е дека 95% од „нивната“ публиката во ЛШ се позери или ракометни фанови кој кога играат против нас не ги подржуваат секако. Малски фабрички клуб со сељачки манири и плачко за тренер.

Ги газиме и во Аутокоманда...

Коа се прави дискусија со некој за некоја тема прво се гледа колкави познавања од темата на дискусија има па се збори ако е добар соговорник.

Кога гледаш некој два грама ракометно познавање нема општо од ракометот како спорт или што се случувало во блиско минато, ниту пак некогаш го гледал тимот во живо за кој го дроби цело време, темата за дискусија се исцрпува многу брзо.

Добро бе толку ли нема во држава асални новинари??
Можат некоја колумна или статија да напишат по порталиве Екипа, МКД, Спортмедиа и шо ги знам таму кои се за контрадикторноста на Лино Червар
Па тој пред година-две на едно интервју плачеше по телевизииве како не чинела малата сала во Автокоманда.
Како неговите играчи тренирале во ладна сала, имало дупки по ѕидовите и од секаде дувало промаја, им прокипувала кога врнело итн
Па нема некој новинар да му го плесне тоа во лице?? Да го праша зошто наеднаш таа сала му е во ред и таму ќе го играат натпреварот на сезоната??
Зошто сам се побива во изјавите кога кажуваше дека салата БТ била претесна да ги прими сите фанови на Металург и му било жал за тоа?
Сега не му е жал? Од кого се плаши Медолино??
Нели Металург беше репрезентацијата на Македонија.Зошто им се ускратува правото на ггледачите да ги видат Античките Македонци во најголемата сала?
И да ги поддржат со антички песни па да ги прегазат на оние кои не навиваат за "Брендот"..
Ах бе ми се сере од овие новинари кои не завземаат свој став и не ја согледуваат реалната состојба во ракометот и
му прогледуваат низ прсти на најголемиот манипулатор Лино Червар..
Не сваќаат дека ги гледа во очи и ги прави будали..
Се надевам дека судии ќе бидат Начески и Николов кои нема да паднат на притисокот кој ќе се обиде да го прави раководството на Металург во шталата
#НикојКакоТебеДруг

Цитро во стил на еден коментар на Жарета: 2.000.000 Македонци навиваат за Металург, цело Дебар маало славното Дебар маало, Автокоманда, Центар, Карпош, цело Скопје навивало за Металург, за Вардар навивале отпадници од општеството, пијаници, наркомани, луѓе од периферијата на Скопје ... :pos:
Човек дај бе оди олабави малку, поднаучи нешто пред да влегуваш во дискусија.

Истото. За судии треба само Начевски и Николов. Нит им се плашат нит потпаѓаат под притисок на нивното мафтање со пешкири од клупа. Тоа пиздите од судии на претходната им толерираа напади по 2 минути од страв. Убаво кажа еден, бев до доле до ве це, мочав се вратив и гледам овие уште во напад.

Уште кога ќе ми текне дека им дозволи судијата после двете минути на Георгиевски еден шугав Миркуловски да го тегне за дрес :facepalm:

А Кале нешто поарна да не е? Не е штала него трло.
Смешни сте,до лани што се вика немавте вода у очи и стално се жалевте како Металург е побогат и се нешто сте обесправени,годинава влезе тајкунот и одма најадени сте :pos: Па сега под нивоУ ви е да играте у мала сала :pos:
вие најдовте да зборите за плачење :pos::pos:
Paloma%20logo.jpg

го заборави генералниот спонзор на чевлар ??

Истото. За судии треба само Начевски и Николов. Нит им се плашат нит потпаѓаат под притисок на нивното мафтање со пешкири од клупа. Тоа пиздите од судии на претходната им толерираа напади по 2 минути од страв. Убаво кажа еден, бев до доле до ве це, мочав се вратив и гледам овие уште во напад.

Уште кога ќе ми текне дека им дозволи судијата после двете минути на Георгиевски еден шугав Миркуловски да го тегне за дрес :facepalm:

и секој напад по 2 минути :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom