Фан клуб - РК Вардар

А бе ок е да пренесеш вест од друг портал или медиум и соодветно да го наведеш ко извор.
Смешно е што на сликата на Република се Манасков, Кики и Столе, а на сликата на Курир го нема Манасков, го исекле од сликата бе!!!:pos::pos:

Не е битно, реков, јас веста не ја коментирам, ако се заедно, за убаво нека им биде, мене ова нашиве “новинари“ ми се смешни и морав да го искоментирам. :ROFLMAO:
Ке се извадат , ке кажат бидејки е голем Столе мораше да ја скратиме сликата :D

Овие кога ќе дадат 300 карти за навивачи на Вардар во автокоманда..

Го сменија напишаното, официјално е дека ВАРДАР ДОБИЛ 100 КАРТИ, што конечно е потег за поздравување :icon_mrgr:

Што ќе ви се карти кога нема да ве пуштат внатре? :)))
За пуштање ќе не пуштат, работата е што сами ќе излеземе бидејќи пола членство ќе остане надвор т.е. пред врата.

За пуштање ќе не пуштат, работата е што сами ќе излеземе бидејќи пола членство ќе остане надвор т.е. пред врата.
Сакаш да кажеш дека ќе има повеќе од 100 Комити и поради тоа нема да влезат? :)

Да. Затоа што секоја година е иста приказна, а годинава ќе биде бетер. Секогаш кога се влагало многу брзо се напуштала салата баш ради тоа што половина членство е пред сала и нема можност да влезе. Ова се само мои претпоставки. Кој знае може да биде 2 дел "Ни дадовте 300, ви дојдовме 1000" :cool:

300 Комити да влезете ќе падне шталата од толку осцилации, не за друго :D

300 Комити да влезете ќе падне шталата од толку осцилации, не за друго :D

А Кале нешто поарна да не е? Не е штала него трло.
Смешни сте,до лани што се вика немавте вода у очи и стално се жалевте како Металург е побогат и се нешто сте обесправени,годинава влезе тајкунот и одма најадени сте :pos: Па сега под нивоУ ви е да играте у мала сала :pos:

Цитрово која напаст е значи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom