Ако сум бил болен и не сум бил тој ден на фудбал и ракомет, не значи дека сум отсечен од светотТоа е оофицијалниот став оти на вашата web страна не гледам ништо никаква изјава?и што одговарш ти кога ниту си бил на фудбал ниту на ракомет !
Па што мислевте вие кога влегвате на терен дека играте со Пелистер па никому ништо нема да ви опнат пријави како што беше пред некоја година исто во кале е гадно сте се заебале сега против минчо
значи за вие да не одите на утакмици е решението само кривични против вас или сега можеби ќе почните да навивате за метлург во ракомет ако минчо ви фрли некој денар како трифун што ви даваше за да навивате за кометал кој bwe нема ниту В од вардар и ете кога ти се знаеш кажи ми оти не навивате за вардар во кошарка ?
Ова само кај вас го има бе две три ете и дест кривични нека бидат и одма оставете го нацедило клубот за кој навивате со пиво и сендвичи (што ви ги даваше михалјо во европските купови)или пак не отидовте дека знаете оти ќе загубите па немаше потреба да си ги трошите гласовите

Па размисли што е подобро, да не се присуствува на еден меч без некое значење или да се отиде и да се лапнат милион кривични и дополнително да се оцрнува нашето име по весници. Само врз две навивачки групи во Македонија се вршат вакви репресии, сликања на гостувања, курци палци, желки секоја утакмица, а тоа се Комити и ФА.
Знаеш дека во ракомет ние сме дерби навивачи, и дека одиме само на дерби дуели и европски утакмици (нема тука што да се крие), и на сите овие мечеви што бевме оваа година, вие може да сонувате за таква атмосфера. И сите гостувања да ги направите во следните 100 сезони, нема да го постигнете тоа ниво на навивање :smir:
И да, никогаш не сум отишол на утакмица на Кометал, така да прашај ја таа генерација зашто навивала. На кошарка не одам, а и немислам да ти објаснувам како стојат работите во Скопје за кошарка (тоа треба да ти е јасно од милионите дискусии кои досега се воделе на форумов). Ако не си знаел да те просветлам, порано во Југославија па и неколку години од осамостојување на Македонија, Комити како група го бодрел Работнички, бидејќи биле репрезент на Македонија во Југославија. Групата Комбат си го бодрела КК вардар, а имаше мини реактивирање ланската година, кога 50-тина членови одевме на кошаркарските утакмици...