Зошто не сте на утакмица?
Незнам зашто не се присуствувало денес (болен сум не бев ни на фдбал), ама како што ми кажаа и на со Силекс не ги пуштиле да влезат и им биле правени проблеми заради неделниот инцидент, па можеби овде треба да се бара причината зашто не се одело на ракомет.
Инаку како игра Вардар, мислам дека е најдобро воопшто и да не идеме. Кога и да не нема, они играат одлично :icon_mrgr
Го гледав мечот на ТВ, и на крајот ми е жал зашто не ги совладавме педерчињата. Маестрална завршница, иако судиите не убија, а незнам како Савески издржа да не ги нокаутира. Како што можев да видам над делегатското место, повторно неколкуте "мафијаши" од управата на Металург, плус тренерот на младинците, кои постојано вршеа притисок врз нашата клупа, и нормално никој не реагира, ниту од делегатот ниту од полицијата. Замислете што би се случило ако ние се најдеме зад играчите на Металург или делегатот??? Има цела војска да ја постават измеѓу нас, и само да прднеме ќе ни ебат мамата. Али океј, они имаат пари, ние немаме. ПОТЕГ НА МЕЧОТ- Савески со гестикулација им покажа на судиите, колку пари добиле за мечов :icon_mrgr
Одново Червар не се покажа воопшто и иако на својата страна имаше барем 15-тина играчи спремни за игра во врвно ниво, Вардар со малкуте расположлчиви сили успеа да извади нерешен резултат. Момците покажаа срце и во моментите кога имавме само тројца на теренот и губевме со три гола:smir: Вукчевиќ ги размрда нашите, а и Пецаковски и Ангеловски беа на ниво, но ме задоволија сите а особено Јовчевски

Браво момци, заслуживте победа. Колку ми беше мило кога Митрески го фати пеналот на Мојсоски на минута пред крај, а најмногу ме изнервира најглемата педерчина и оскаровски глумец во Македонската репрезентација Миркуловски, кога со разни гестикулации кон клупата на Вардар го прослави голот кога имаа три играчи повеќе... ПЕДЕР :icon_mrgr