Фан клуб - РК Вардар

Да де задутре (се мислам петок сме денес) :pos:
И тоа мислев организирано дали ќе се иде :)
Ако знае некој нека пише xDD :icon_lol:
Воџата(знаете кој)рече дека нема да се иде...така видов кај него на фб...па сеа...

па не ни треба да се иде после таквиот однос на нивната управа, само ние не сме педери па да забраниме гостување кај нас, а можда и треба

Зошто не сте на утакмица?

Незнам зашто не се присуствувало денес (болен сум не бев ни на фдбал), ама како што ми кажаа и на со Силекс не ги пуштиле да влезат и им биле правени проблеми заради неделниот инцидент, па можеби овде треба да се бара причината зашто не се одело на ракомет.
Инаку како игра Вардар, мислам дека е најдобро воопшто и да не идеме. Кога и да не нема, они играат одлично :icon_mrgr
Го гледав мечот на ТВ, и на крајот ми е жал зашто не ги совладавме педерчињата. Маестрална завршница, иако судиите не убија, а незнам како Савески издржа да не ги нокаутира. Како што можев да видам над делегатското место, повторно неколкуте "мафијаши" од управата на Металург, плус тренерот на младинците, кои постојано вршеа притисок врз нашата клупа, и нормално никој не реагира, ниту од делегатот ниту од полицијата. Замислете што би се случило ако ние се најдеме зад играчите на Металург или делегатот??? Има цела војска да ја постават измеѓу нас, и само да прднеме ќе ни ебат мамата. Али океј, они имаат пари, ние немаме. ПОТЕГ НА МЕЧОТ- Савески со гестикулација им покажа на судиите, колку пари добиле за мечов :icon_mrgr
Одново Червар не се покажа воопшто и иако на својата страна имаше барем 15-тина играчи спремни за игра во врвно ниво, Вардар со малкуте расположлчиви сили успеа да извади нерешен резултат. Момците покажаа срце и во моментите кога имавме само тројца на теренот и губевме со три гола:smir: Вукчевиќ ги размрда нашите, а и Пецаковски и Ангеловски беа на ниво, но ме задоволија сите а особено Јовчевски :)
Браво момци, заслуживте победа. Колку ми беше мило кога Митрески го фати пеналот на Мојсоски на минута пред крај, а најмногу ме изнервира најглемата педерчина и оскаровски глумец во Македонската репрезентација Миркуловски, кога со разни гестикулации кон клупата на Вардар го прослави голот кога имаа три играчи повеќе... ПЕДЕР :icon_mrgr

леееј нервозен до даска.. ја бев на утакмица.. на крај послените мин успеавме да ги надвикаме педерчињата.. ја и еден друг не го знам кренавме малце атмосфера на крај.. а пола и поише од публиката беа женски.. Да беа комитите ке беше лудница.. овие гревчиња беа.. па почнаа уште да крадат и песни.. Раде коа доби 2 мин коа игравме со 3 играчи ја му викам на Бранче удри го бр удри го све да му ебам на судијата.. он ми врака што ако го удрам не вреди.. Да не беа судиите сигурен бев дека ке победевме.. Одлична игра у одбрана добро организирано.. Само едно не ми е јасно зашто секогаш едни исти судии судат кога играат Вардар - Металург?? И за крај.. ИСТОРИЈА СО ПАРИ НЕ СЕ ПРАВИ.

леееј нервозен до даска.. ја бев на утакмица.. на крај послените мин успеавме да ги надвикаме педерчињата.. ја и еден друг не го знам кренавме малце атмосфера на крај.. а пола и поише од публиката беа женски.. Да беа комитите ке беше лудница.. овие гревчиња беа.. па почнаа уште да крадат и песни.. Раде коа доби 2 мин коа игравме со 3 играчи ја му викам на Бранче удри го бр удри го све да му ебам на судијата.. он ми врака што ако го удрам не вреди.. Да не беа судиите сигурен бев дека ке победевме.. Одлична игра у одбрана добро организирано.. Само едно не ми е јасно зашто секогаш едни исти судии судат кога играат Вардар - Металург?? И за крај.. ИСТОРИЈА СО ПАРИ НЕ СЕ ПРАВИ.
Колку што видов на Тв малку беа педерчињава, ама океј си навиваа цел меч иако на крајот беа надвиокани :)
Среќа што не бев да гледам во живо, иначе ќе полудев од нервоза, пошто знам да изреагирам многу лошо при вакви ситуации.
Истиве судии ги стваат, затоа што ваљда се смеетаат за најкомпетентни да водат едно вакво дерби. Али знаеме колку парите во МК, си ја играат својата улога. Имаа доста смешни одлуки, а очекувам дека така ќе биде и во следните години. Малку да ја зајакне Вардар шутерската позиција и ќе можеме комотно да се носиме со педерчињава, а дај боже и да им лапнеме некое пикерче идна година :icon_mrgr Ако сакаме нешто идна година мора да се одврзе ќесето. И време е и Михајло да стави свои рекетари над судиите и да реагираат на секоја одлука. Ахх, мамата, идна година треба ние да седиме на таа трибина :zlobno:

Пред малце си дојдов од утакмицата
Одлична изиграа нашите,иако губевме у поголемиот дел од натпреварот,успеаа на крај да се вратат и имавме шанса и за победа :)
Морам да го пофалам голманот МИТРЕСКИ.Еден од клучните играчи за овој резултат.Неколку маестрални одбрани,сигурно над 10 ги имаше.
Вукчевич исто ме изненади,одлична партија,ги размрда другите кога влезе во игра.Малце ме разочара Бранче Ангеловски,неколку почетнички грешки направи и лоши удари,али затоа во одбрана беше одличен.
Се на се презадоволен сум од однесувањето на играчите,и желбата за победа !

Воџата(знаете кој)рече дека нема да се иде...така видов кај него на фб...па сеа...

Ако ви рече да се фрлите во вардар ќе се фрлите?вие за клубот одите или за тој?
Како можи да не одите на оваа утакмица со метлург јас стварно не знам ете ние не дојдовме на гостовање ама вие дома не одите повеќе или сега дека немаше сендвичи и пиво како што ви даваше михалјо па бојкотиравте или дека не игравте лига шапиони
Стварно не можам да ве разберам и да сте имале проблемина фудбал тоа што не бевте на ракомет не е никаво оправдување
Кој курташак си го правеа судиите( се виде дека му врви времето на михајло )и гостинските навивачи на ваш терен само кој резили ви го направија
Савески повторно се докажа дека е само тернер за на тв (водител) абе до толку да не можело да се поднеси пораз јас стварно немам видено па од марс се гледа дека се послаби и уште се буни ќе се тепа кога пред време се знае кој ќе биде прв и кој го зеде купот на гостински терен и од сите играчи само митревски голамнот (некој и пред мене кажа) вредеше вчера другите посебно марковски е сукало невидено раде пак само да се тепа и кара а на голот не шутирра ранче му падна газот не може да скокне повеќе како што треба аљушот го јадоја годините и нека се повлече веќе еднаш за секогаш од тие србите што ги имате еден салам не можите да составите па сакте шампиони да бидите СО КОЈ ИГРАЧИ ?целе полуисезона пецакот е повреден без него ниту на пристојна разлика не можите да загубите од метлург вчера не се оптеретуваа до толку играчите и клупата на металург инаку пак во секое време и на секое место ќе ве победат со 5-6 гола разлика :smir:

Legendo Bitolska, nekoi raboti ne gi znaes zosto ne se dojde ORGANIZIRANO NA UTAKMICAVA I NE NI MISLAM DA TI KAZUVAM TEBE NI DA PISUVAM OVDE NA FORUM, ince site znaeme koj e bolje i go priznavme toa pozz

на утакмица не се отиде заради други причини, а не затоа што така кажал воџата

на утакмица не се отиде заради други причини, а не затоа што така кажал воџата
Кои се тие други причини официјален став нема ?и да не се повторвам голем минус ако не и нај голем годинава кај вас за ракометниот натпревар

Кои се тие други причини официјален став нема ?и да не се повторвам голем минус ако не и нај голем годинава кај вас за ракометниот натпревар
260 слики од сликани од желките од неделниот инцидент, и голем број на кривични. Ај сега затни муцката...

Ако ви рече да се фрлите во вардар ќе се фрлите?вие за клубот одите или за тој?
Како можи да не одите на оваа утакмица со метлург јас стварно не знам ете ние не дојдовме на гостовање ама вие дома не одите повеќе или сега дека немаше сендвичи и пиво како што ви даваше михалјо па бојкотиравте или дека не игравте лига шапиони
Стварно не можам да ве разберам и да сте имале проблемина фудбал тоа што не бевте на ракомет не е никаво оправдување
Кој курташак си го правеа судиите( се виде дека му врви времето на михајло )и гостинските навивачи на ваш терен само кој резили ви го направија
Савески повторно се докажа дека е само тернер за на тв (водител) абе до толку да не можело да се поднеси пораз јас стварно немам видено па од марс се гледа дека се послаби и уште се буни ќе се тепа кога пред време се знае кој ќе биде прв и кој го зеде купот на гостински терен и од сите играчи само митревски голамнот (некој и пред мене кажа) вредеше вчера другите посебно марковски е сукало невидено раде пак само да се тепа и кара а на голот не шутирра ранче му падна газот не може да скокне повеќе како што треба аљушот го јадоја годините и нека се повлече веќе еднаш за секогаш од тие србите што ги имате еден салам не можите да составите па сакте шампиони да бидите СО КОЈ ИГРАЧИ ?целе полуисезона пецакот е повреден без него ниту на пристојна разлика не можите да загубите од метлург вчера не се оптеретуваа до толку играчите и клупата на металург инаку пак во секое време и на секое место ќе ве победат со 5-6 гола разлика :smir:
А рече ли некој дека сме подобар состав од нив??? И што да правиме ако сега се појаки они од нас. Ако убаво прочиташ (И АКО ВООПШТО ЗНАЕШ ДА ЧИТАШ, ШТО СЕ СОМНЕВАМ, СО ОГЛЕД НА ТОА ШТО ВО ЦЕЛ ПОСТ НЕМАШ НИЕДНА ТОЧКА), сите си признаваме дека во следните неколку години нема да бидеме ни приближно до Металург. Не туку се прави малоумен, знаеш како одат работите во нашиот ракомет. Што дека Пелистер има историја кога сто години немате видено трофеј, а нема ни да видите. Гледај реално на работите...
А тоа дека Металург играл со втор состав во саботниот меч можеш друг да лажеш...
И ред други работи кои ги имаш пишано ти се далеку од вистината...

260 слики од сликани од желките од неделниот инцидент, и голем број на кривични. Ај сега затни муцката...
Тоа е оофицијалниот став оти на вашата web страна не гледам ништо никаква изјава?и што одговарш ти кога ниту си бил на фудбал ниту на ракомет !
Па што мислевте вие кога влегвате на терен дека играте со Пелистер па никому ништо нема да ви опнат пријави како што беше пред некоја година исто во кале е гадно сте се заебале сега против минчо
значи за вие да не одите на утакмици е решението само кривични против вас или сега можеби ќе почните да навивате за метлург во ракомет ако минчо ви фрли некој денар како трифун што ви даваше за да навивате за кометал кој bwe нема ниту В од вардар и ете кога ти се знаеш кажи ми оти не навивате за вардар во кошарка ?
Ова само кај вас го има бе две три ете и дест кривични нека бидат и одма оставете го нацедило клубот за кој навивате со пиво и сендвичи (што ви ги даваше михалјо во европските купови)или пак не отидовте дека знаете оти ќе загубите па немаше потреба да си ги трошите гласовите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom