Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изгледа вистина е дека Мрк ке отстапи од прва лига и на нивно место ке влези Куманово ај некој поупатен да разјасни малце ситуацијава
Искрено тоа што го имам напишано се мои претпоставки а и желби. Знам дека ќе се настапува со играчи на МРК, а од нив овие се најдобри и добро би се вклопиле во нашиот тим. Ги имам гледано во неколку наврати и Јанев ми има оставено посебен впечаток. Треба да се искористат заедно со Никола Маркоски кој останува кај нас. Ангеловски е солиден шутер, а Ојлевски заедно со Јовчевски ќе бидат добри крила за идна година...Ме интересира од каде сте информирани и колку е тоа точно дека Јанев, Ангеловски и Ојлевски ке играат у Вардар про??
Ако навистина е точна оваа информација-секоја чест за Савевски што ги избрал овие успешни и талентирани ракометари, а пред се сакам да го истакнам Ангеловски кој поради повреда оваа сезона не беше најспремен, но се гледа дека детето има голем талент и стварно е многу добар.
Не сум пропуштил ниту една утакмица на МРК Вардар И Вардар ПРО, па го гледам како се истакнува и се труди на теренот-а тоа е најважно.
Истотака, и Јанев би го пофалил, а за Ојлевски ке кажам само дека оваа сезона беше добар поради многуте повредени ракометари на МРК Вардар па тој се истакна помеѓу слабата конкуренција. Претходните сезони не сум слушал многу за него... Сепак браво за тројцата, а пред се за Савевски ако ги избрал овие златни дечиња.
Скопјанец ...
Се согласувам !!
Дарко Јанев и Александар Ангеловски се неверојатни играчи !! Во многу наврати на вакви отворени страни, кај што може да се разговара за се-сум прочитал многу пофалби за овие двајцата ракометари на МРК Вардар а и сум се осигурал во тоа што го умеат. Повторно ке истакнам дека се многу талентирани и со нив нашиот Вардар повторно би блеснал во истото светло како минатата година. Спремни се, а и млади ...се ова е доволно за успех и освојување на титулата во 2011 ... Да стискаме палци за овие деца да продолжат во Вардар ПРО па да се радуваме заедно сите на успехот на нашиот Вардар ...
Поздрав...