ахахахахахахахахаха ти си ненормален брат, како си ме насмеал хахахахаБре бре се хулигани сте се собрале...
Ај со ред да си почнам. Ние бевме 150 вие и погоре пишавте 350-400, прво пол не надвикавте што е и нормално со оглед на бројката, ама второ се заќутевте... резултатот ви го налагаше тоа.:wink:
Сега за влагањето незнам како може да се фалите кога од 400 луѓе колку што бевте само 15 влегоа на терен и изглеа имаше некоја забрана за поминување на аут-линијата па затоа и не мрднавте од таму. Точно е дека некои од нашите членови се разбегаа ама повеќето останавме и сакавме да се пресметаме али од кучињата неможеше да се стигне до терен. А и вие не бевте ништо поарни, од толкава бројка само 15 души влагаат а другите горе си седеа и не ни мрднаа.:nesum:
А за тоа што мислевте ќе не заќутите со "тишина" сте се излажале, можете сами да си се заќутите ние сме се погласни и погласни.
И за крај сите тие шалови ваши се одземени од ваши членови, зарем можам јас да ви отидам во штаб и да купам шал?
Тоа за купување е ваша одлика. Неколку наши членови беа тепани поради тоа што продавале шалови на комити од нивните училишта. Ама најтагично е тоа што видов од оние маици Металург кои што ги носат децата што тренираат ракомет во клубот па уште и со нив се фалите...
Најверојатно еден од голманите ќе дојде кај нас пошто Борко си иде наредна сезона а и Брестовац изглеа па така тој Митрески добро ќе ни дојде.
Се гледаме во сабота а и најверојатно ќе може и вие да се израдувате на победа.:helou:
Не се слушнавте цела утакмица бе. Ако не веруваш на нас, ондак верувај им на тие што ја гледале утакмицата на ТВ. Имате појак тапан затоа што го користите три четири пати годишно, а ние сме активни секоја недела, па толку е од нашите тапани. Потоа освен стандардни два тројца ваши членови (знаеш и сам кои се да не ги набројувам) другите сите бегаа нагоре. А и што да очекуваш од основци од Стив Наумов и девојчиња кои ги имавте ставено како заштитна линија пред вас. Викаш 150 души сте биле??? Е ова ми е врв

Голем дел од шаловите КОМИТИ кои ги имавте (3-4) се од ваши членови кои порано идеа на Вардар. Да не заборавам повторно во ваши редови видов дечки од ФА. Така да некој од шаловите ви е даден од нивна страна, поточно од Б___о кој има идено КОМИТИ порано.
За тоа дека не сме стигнале до аут линија, ела ти дојди стигни покрај желките. Ако сакавте фајт, во Автокоманда кога се најдовме на 10 метра 120 на 50 души, пак само тројцата од вашите се пуштија:smir:
Читав дека ќе ви иде Борко Ристовски, така да не би ме чудело да го земете Митрески, ама за Велко Маркоски незнам зашто би ви притребал. Ако Минчо сака Европски Металург ондак треба да се настрпои кон купување на странски играчи, бидејќи најдоброто од Македонија е веќе во ваши редови