Фан клуб - РК Вардар

Na balkan handball pisuva deka sme blisku do dogovor so spanskiot golman Malombres....legendaren golman na ademar, pa mislam deka godinava potpisa za Atletiko

Еве ја информацијата и на Handball planet: http://www.handball-planet.com/breaking-news-inaki-malumbres-to-vardar-skopje/

Еве и две видеа од голманов. Според ова што може да се види од клиповиве станува збор за исклучително луд и темпераментен голман, кој што претпоставувам дека во комбинација со пеколната атмосфера каква ќе имаме на утакмиците ќе збесне. :)

Aко е тој со косичето долго како што гледам на видеава тој е, навистина добар голман сте земале. Малку е темпераментен голман, ама имаше доста добри интервенции во неколку натпревари што ги гледав на Адемар оваа сезона.

Tipov e legenda...ima braneto i za portland san antonio u nivni najbolji dani...toa ne e mala rabota. Plus e ne edna nego dve klasi pokvaliteten od Dzambo i Zlatko;) ke zavrsime golema rabota ako go zeeme

http://handballme.me/2013/08/malumbres-pojacao-vardar/
Не е лош голман,во последните сезони беше еден од најдобрите играчи на Адемар,откако ги загубија хрватските голмани Алиловиќ и Лосерт...
Ланската сезона беше доста добар....еден од малкуте добри играчи на Адемар шо им останаа лани...
Добро е шо е сосема различен тип на голман од Милиќ,слаб,доста спретен,со добар рефлекс па ќе можат да се надополнуваат...

http://handballme.me/2013/08/malumbres-pojacao-vardar/
Не е лош голман,во последните сезони беше еден од најдобрите играчи на Адемар,откако ги загубија хрватските голмани Алиловиќ и Лосерт...
Ланската сезона беше доста добар....еден од малкуте добри играчи на Адемар шо им останаа лани...
Добро е шо е сосема различен тип на голман од Милиќ,слаб,доста спретен,со добар рефлекс па ќе можат да се надополнуваат...

ako piše Handball-Planet, Malubres je sve dogovorio sa timom Zorana Kastratovića tako da se očekuje da danas i zvanično bude predstavljen u klubu sa “Autokomande”.

:facepalm::facepalm::facepalm:

Добро е колку и да не екласа, сепак е боље од Чаневски а плус тоа има и големо искуство, цела кариера брането во најдборите шпански клубови. Така да добар потег на управава.

Утре играме со Арагон, задутре со ПСЖ. Денес играат Арагон-ПСЖ.

1175559_111068025759832_1754368257_n.jpg

ПСЖ-Арагон 43-22 (20-10)

Часар, Копљар, Хансен, и Гојун го земаа... страшна екипа се... него ме интересира како стојат ПСЖ на голманска позиција?

Тун и квалификантот мораме да ги тепаме дома и во гости. После баражот што се игра за наша група ќе праиме и за другиот тим анализа.

Со Барса или ПСЖ да бркаме изненадување на домашен под притисок и атмосфера...

Часар, Копљар, Хансен, и Гојун го земаа... страшна екипа се... него ме интересира како стојат ПСЖ на голманска позиција?

Тун и квалификантот мораме да ги тепаме дома и во гости. После баражот што се игра за наша група ќе праиме и за другиот тим анализа.

Со Барса или ПСЖ да бркаме изненадување на домашен под притисок и атмосфера...

Часар,Хансен,Копљар,Нарцис,Гојун,Вори,Онорубија,Абало,ќељавиот шпанец не ми текнува на името,а доста е добар.
Страшна екипа...

Ако нема Комити (со оглед на состојбата во групата) нема ни атмосфера.Може додуше,ќе се најде некој што ќе повлече,а повеќето сигурно нема да стојат.Ама пак...не е тоа тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom