Фан клуб - РК Вардар

Линк до презентацијата на РК Вардар како учесник на турнирот EuroTournoi во Стразбур: http://www.eurotournoi.com/hc-vardar

equipe_vardar.jpg

--- надополнето: 26 август 2013 во 15:31 ---
http://sitel.com.mk/mk/video-noviot-kapiten-na-metalurg-so-mislite-za-vo-vardar

Нема веќе смисла да ве еб*ме сите сте за Вардар само не признавате, една желба имаш во срце врежана, длабоко во душа сакаш да си Комита :свиркам:

Изгоре од желба слончево да заигра за Вардар, па уште и капитен да биде. :D Нека пати сега. :icon_mrgr:
Кој кошмар сме им и на нивни прес нас не спомнуваат, мило ми е :D

Иначе колку е моќна сликава! :vozbud:

П.С. реакцијата на Наумче кога му соопштиле дека е капитен на Металург...

tumblr_mjlclk98IZ1qczlqfo1_400.gif

Не,не јас сум капитен на Вардар
јас сум капитен на Вардар
јас сум капитен на Вардар....

Нема веќе смисла да ве еб*ме сите сте за Вардар само не признавате, една желба имаш во срце врежана, длабоко во душа сакаш да си Комита :свиркам:

Изгоре од желба слончево да заигра за Вардар, па уште и капитен да биде. :D Нека пати сега. :icon_mrgr:
Кој кошмар сме им и на нивни прес нас не спомнуваат, мило ми е :D

Иначе колку е моќна сликава! :vozbud:

П.С. реакцијата на Наумче кога му соопштиле дека е капитен на Металург...

tumblr_mjlclk98IZ1qczlqfo1_400.gif

Не,не јас сум капитен на Вардар
јас сум капитен на Вардар....

Се е кажано. Куртон.

Модератор да ги банира двајцава од темава ради оф-топик. Вакви муабети у ривалскиот фан клуб, тука не :icon_mrgr:

Ама не е ова ни за таму, нивниот фан клуб треба во ЧДА да го преместат, такви бисери нигде не паѓаат :D

Инаку овој новиов десен бек, мислам ќе гази сезонава, сме требале некој Кирил Лазаров да земеме, ама тој отишол во Барселона, па за овој сме се одлучиле дека бил најдобар десен бек во Шпанија :)

Ама не е ова ни за таму, нивниот фан клуб треба во ЧДА да го преместат, такви бисери нигде не паѓаат :D

Инаку овој новиов десен бек, мислам ќе гази сезонава, сме требале некој Кирил Лазаров да земеме, ама тој отишол во Барселона, па за овој сме се одлучиле дека бил најдобар десен бек во Шпанија :)

Не очајавај до година и тој Кирил ќе го земеме за на клупа, нека игра 15тина минути да здивне малиот. Него што правиме со ушлето човеков сакал капитен да ни биде а вакви не лојални не се материјал за Вардар....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom