Фан клуб - РК Вардар

Не загриза ниеден портал штета, да не се вклучеше Гевгеличанецов, сигурно и линк ќе добиевме до сега од некој портал :icon_lol:
Вака ќе чекаме следнава недела.
Значи горе-доле на сите им смета што ќе дојде, ама не којзнае колку :D
Мој став е дека, кога ќе го претставуваат треба да го свиркаме. ПОсле тоа да не го регистрираме. Ако со тек на време ја придобие довербата, може да престане свирењто :icon_mrgr:
Нормално, ова под претпоставка дека навистина ќе потпише, а големи се шпекулациите.
Јас би сакал да потпише само од една причина, да ги направиме нив послаби.
Очигледно подобар голман од него не можен да најдат, т.е. не доаѓа во Македонија.
Шмал ги осдби, Омејер нема теорија да го донесат, така да Станиќ им остана како опција, пошто не ми се верува да се потпрат само на Милиќ, Даскаловски и Чаневски.
Видовме против Магдебург колку не кошташе тоа.
Ако го земеме, они ќе бидат во наша ситуација, да не може да најдат голман :D
Само да не има некоја трампа голема, пошто како што разбрав бајаги биле запалени да го донесат Недановски.
А без Битолчанец во составот не оди... :icon_mrgr:

Исто најверојатно има голема битка за Горбок помеѓу нас и Металург.
Изгледа бајаги го одврзале ќесето чим ни парираат за Руски играч, а и најдобриот ни го земаа.
Се освен Игропуло е незадоволително за мене :icon_mrgr:
НЕМАМЕ ДЕСЕН БЕК!!!!!!
Не знам што имаат на ум за оваа позиција. Очигледно тешко е да се најдат играчи од врвен тип. Ми падна Марковиќ на памет ама ми текна дека Кастратовиќ ако не се лажам го отпиша од репрезентација, така да тешко дека би дошол во тим кде што он е тренер...
Ако останеме само на Терзиќ и Петриќ можже да сонуваме титула :icon_mrgr:

Сајбер брат,Бутино ресенчанец е,после Папата без битолчани сте :D

Сајбер брат,Бутино ресенчанец е,после Папата без битолчани сте :D
Лелеле цело време заборавам :pos:
Милијарда пати ме имаат кореогирано, ама до утре пак ќе заборавам и ќе го рачунам како Битолчанец :pos:
Да бе, годинава Папата ни ја донесе титулата, треба пак да го донесат на подготовки, па после нека си оди :icon_mrgr:

Шала шала, ама ништо чудо утре да испадне дека е вистина :pos:
Abe realno taa opcija e najizvodliva..tesko se stiga do golmanski kvalitet od nadvor, a narkomanicov nesomneno ima kvalitet i iskustvo za LS. Plus so eden udar 2 muvi. Inace so prelazive od eden vo drug klub, koga mozea site nasi makedonski igraci od vardar da idat u metalurg neznam pa ondak sho ne cudi ako narkomanic dojde kaj nas. Para busi kaj sto ne busi burgija.retki se lojalnite facki...koa ke mi tekne na vremeto Simic kakvi rkanici jadel od mene, a posle skandiranja i najomilen ni stana. Na kraj kraeva kao sto kaza Sabja ( normalno dokolku dojde?) moze da se nastupi so ignor, pa so tek na vreme da se vidi kako ke se odvivaat rabotite. I ajde vise neka doe toj pres odamna ne sum bil volku nestrpliv:)!

А да си го земеме Пешиќ од Марибор место џанаков ?
И Шпелиќ во пакет.....
;)

Штета беше што прекинавте, ме интересираше до кај бевте спремни да терате :icon_mrgr:
Баки скрши филм иначе ќе се правев наудрен дека линкот од пред некоја страна работи кај сите нас :icon_lol:

Штета беше што прекинавте, ме интересираше до кај бевте спремни да терате :icon_mrgr:

Со Mr.X имавме договор до понеделник :pos::pos::pos: таман да кажат и дека е официјално :D
Скоро сите што се активни во овој дел на форумот паднаа на финтата :pos:
VardarVoSrceto со тешки зборови ја прати "информацијава" и кај нас на форум, па таму шпекулации :pos:Tomasino цела анализа си направил другаров. :pos: Мала шала не се нервирајте :D Крај краева заебавајте се вие, ама ќе видите дека Коњаникот Сабја и Незапирливи се секогаш пред сите, со свежи информации :D Баки не ти требаше ова :X3:
Анализиве се најдобри и коментариве, предавник, што ќе ни е наркосот кај нас, не го сакам...
А кога ќе видиш на многумина и не им е така лошо да дојде :pos:
И за крај...:D
Српскиот репрезентативец и бившиот чувар на голот на Металург, потпиша за Вардар, каде што ќе го брани голот на македонскиот шампион во наредните три години. Станиќ изјави дека воопшто не му пречеле скандирањата на популарните ,,Kомити" туку напротив тоа за него понекогаш претставувало и мотив плус, 34 годишниот голман исто така додаде дека сепак фановите на Вардар биле тие што го давале шмекот на дербињата и дека со нив секое дерби претставувало дерби, во секоја смисла на зборот. Инаку после овој потег од управата на Вардар, извесно е дека еден од голманите ќе го напушти тимот, со оглед на тоа дека Вардар веќе ги има и Милиќ, Даскаловски и Чаневски во составот. Со Станиќ, Вардар доби големо засилување за престојната сезона во лигата на шампионите, каде што клубот повторно се враќа на ова натпреварување со големи амбиции.
:icon_mrgr:

www.stanic_vestite_od_konjanikot_i_nezapirliviot_se_samo_spekulacii_ostanuvam_veren_na_klubot_metalurg_i_drogata_ne_gi_ostavam.com//

:pos::pos::pos:

Ајде барем се насмеавме убаво, до следните информации повторно со вас! :ROFLMAO:

А да си го земеме Пешиќ од Марибор место џанаков ?
И Шпелиќ во пакет.....
;)

тешко имаат високи амбиции за следната година добро се појачуваат за следнава сезона..

акви пацери се па досадиве од Миравци. Остајте го човекот на раат и не ми се прајте експерти за ракомет. До пред почетоков на сезонава вие ни правилата на играва не ги знаевте.
Од кога годинава падна одлука меѓу групата да се вратите во кале и да почнете да ги пратите ракометариве сите одедаш станавте ракометни познаници, доктори за ракомет, а се кладам 90% од вас што урлате на трибини си немате везе од основните правила во ракометот(па ни фудбалот). Али ајде, да си ја терате шемата, да бидете видени со "комити" престиж носи тоа низ Скопје меѓу таквите на трибини што цел живот им поминува со помислата "ај да најдеме ш*****и денес низ парк и да ги тепаме"
И што е проблемот што дечкото почнал да гледа ракомет пред 2 години? Како што реков, 90% од вас почнаа сезонава да гледаат, али ај, тие се за Вардар па нема везе што вчера првпат видоа како изгледа ракометна топка.

Ај сеа вратете "минчолург" #xexe

RMCF_Vide Ајде пошто многу се правиш паметен да ти вратам тука пошто не можам во твој фан клуб.
Прво уште чекаме од тебе да кажеш нешто за Мак фудбалот како голем познавач. Уште ти памтам дека викаше за мене си бил професор за Македонски фудбал :icon_lol:
Второ како можеш да браниш мнекој што на 20 и кусур години не знае кој е РАДЕ СТОЈАНОВИЌ?
Алоооо типот ни држи како бајаги ракометни лекции, а испаѓа дека не го знае РАДЕ СТОЈАНОВИЌ?????????????
Селските фори тешко дека ќе ти успеат.
Имало фаци кај нас што не ја знаеле екипата :pos:
А извини како се напишале 500 страни во темава?
Од пред година дена сме гледале ракомет :pos:
Тоа што групата една година не одела ОРГАНИЗИРАНО, не значи дека од сега сме почнале да гледаме :tapp:
Запрашај се какви глупости трескаш пред да напишеш нешто.

Навива за Работнички во фудбал и Металург во ракомет (нормлно за Работнички е откако го победија Анортозис, а за Металург од лани), а годишно гледа во просек 0 утакмици на стадион.

Да има саглам модератори да ве испобанираат сите вакви експерти, најубаво ќе биде.

Може да лажете колку сакате и да глумите професори, се гледа од вашата дискусија колкаво познавање имате од ракомет.
Типична багра на фанови, едниот до вчера беше за Вардар, другиот најголемиот експерт не знае кој е Раде Стојановиќ, третиот навива пошто до сега беа најаки, четвртиот дека мрзел Срби, петиот анти Комити, сите знаат ракомет колку и јас за АНТРОПОЛОГИЈА, само не сакаат да пишуваат пошто сепак испод чест им е со ликови како нас да муабетат :icon_mrgr:

^ А мене стручнакот ми додели 2 казнени поени :icon_lol: затоа што му ставив ":facepalm:" на типот што не го знае Раде Стојановиќ :icon_lol: Кој го стави него модератор не знам само покрај толку луѓе што се разбираат од ракометот како Tomasino на пример :tapp: (немој да ме банираш од тука само жити мајка) :pipi:

Инаку http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=3817EAFE5AFD9A4C9F205AA4A817CAAB
дали овие ја превземаа веста од нас, или има нешто вистина? :icon_lol:
Нема ништо против преселбата кај лутиот ривал
:icon_lol: :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom