Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Haha znaci patka bilo...salili smo se
Лелеле цело време заборавамСајбер брат,Бутино ресенчанец е,после Папата без битолчани сте![]()
Abe realno taa opcija e najizvodliva..tesko se stiga do golmanski kvalitet od nadvor, a narkomanicov nesomneno ima kvalitet i iskustvo za LS. Plus so eden udar 2 muvi. Inace so prelazive od eden vo drug klub, koga mozea site nasi makedonski igraci od vardar da idat u metalurg neznam pa ondak sho ne cudi ako narkomanic dojde kaj nas. Para busi kaj sto ne busi burgija.retki se lojalnite facki...koa ke mi tekne na vremeto Simic kakvi rkanici jadel od mene, a posle skandiranja i najomilen ni stana. Na kraj kraeva kao sto kaza Sabja ( normalno dokolku dojde?) moze da se nastupi so ignor, pa so tek na vreme da se vidi kako ke se odvivaat rabotite. I ajde vise neka doe toj pres odamna ne sum bil volku nestrplivШала шала, ама ништо чудо утре да испадне дека е вистина![]()
А где је линк![]()
А где је линк![]()
Баки скрши филм иначе ќе се правев наудрен дека линкот од пред некоја страна работи кај сите насШтета беше што прекинавте, ме интересираше до кај бевте спремни да терате![]()
Штета беше што прекинавте, ме интересираше до кај бевте спремни да терате![]()
Српскиот репрезентативец и бившиот чувар на голот на Металург, потпиша за Вардар, каде што ќе го брани голот на македонскиот шампион во наредните три години. Станиќ изјави дека воопшто не му пречеле скандирањата на популарните ,,Kомити" туку напротив тоа за него понекогаш претставувало и мотив плус, 34 годишниот голман исто така додаде дека сепак фановите на Вардар биле тие што го давале шмекот на дербињата и дека со нив секое дерби претставувало дерби, во секоја смисла на зборот. Инаку после овој потег од управата на Вардар, извесно е дека еден од голманите ќе го напушти тимот, со оглед на тоа дека Вардар веќе ги има и Милиќ, Даскаловски и Чаневски во составот. Со Станиќ, Вардар доби големо засилување за престојната сезона во лигата на шампионите, каде што клубот повторно се враќа на ова натпреварување со големи амбиции.
А да си го земеме Пешиќ од Марибор место џанаков ?
И Шпелиќ во пакет.....
![]()
акви пацери се па досадиве од Миравци. Остајте го човекот на раат и не ми се прајте експерти за ракомет. До пред почетоков на сезонава вие ни правилата на играва не ги знаевте.
Од кога годинава падна одлука меѓу групата да се вратите во кале и да почнете да ги пратите ракометариве сите одедаш станавте ракометни познаници, доктори за ракомет, а се кладам 90% од вас што урлате на трибини си немате везе од основните правила во ракометот(па ни фудбалот). Али ајде, да си ја терате шемата, да бидете видени со "комити" престиж носи тоа низ Скопје меѓу таквите на трибини што цел живот им поминува со помислата "ај да најдеме ш*****и денес низ парк и да ги тепаме"
И што е проблемот што дечкото почнал да гледа ракомет пред 2 години? Како што реков, 90% од вас почнаа сезонава да гледаат, али ај, тие се за Вардар па нема везе што вчера првпат видоа како изгледа ракометна топка.
Ај сеа вратете "минчолург" #xexe