Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков напад бе батка? Пичкарски провокации со средни прсти и мавање шишиња кон обичната публика голема работа, Ајдуците не беа пуштени да преминат од другата страна близу комитите( и тоа јаките ајдуци, деца под 15 години ) со нив ќе се рамните вие бе Комитите големи... инаку има видео клипови ,затоа немојте да лажете дека не изедовте добар ќотек од само 5-6 полицајциАууууу каков напад на Комити секоја чест.Провинцијалциве почнаа да бегаат да се повлекуваатуствари освен со столови што маваа не тргнаа да се пресметаат како мажи со раце.
Па јас пренесувам тоа што видов од снимкава а тоа баш убаво се виде кој тргна во напад а кој се повлекува.Па нормално ќе удрат по Комити секаде каде и да одиме удираат по нас затоа што неможат по вас.Све сте таму братучеди и чичковци неможе по вас да удрат.Ти се ситиш што изедоа Комити ќотек од полицајци??Каков напад бе батка? Пичкарски провокации со средни прсти и мавање шишиња кон обичната публика голема работа, Ајдуците не беа пуштени да преминат од другата страна близу комитите( и тоа јаките ајдуци, деца под 15 години ) со нив ќе се рамните вие бе Комитите големи... инаку има видео клипови ,затоа немојте да лажете дека не изедовте добар ќотек од само 5-6 полицајци![]()
Не се ситам воопшто батка , само ме испровоцира што кажа дека никој не ви се спротиставил машки, демек вие дојдовте да се тепате а не да навивате? Ајдуци се моментално составени од 30-40 деца под 15 години и 5-6 повозрасни колку да ги водат, и не е фер да се рамните и да се силите на ваква група. Публика како публика, со деца мајки, девојчиња... и не ми е јасно зошто ви требаше ова? Се надевам немате сериозно повредени од некој извештај прочитав дека има 1 полицаец на хирургија и 5-6 ваши повредени... Инаку за вакви инциденти и не ми се дискутира многу, за тоа што се случуваше на паркетот долу слободно може да дискутираме.Ауууу му залепија црвен на Столе ај со здравједефинитивно Раковиќ мен оф д меч.Па не може бе до толку да се потценува противникот, Вујо се изгуби тотално и ја оплеска работава.Менува голмани секои 2 минути.
Па јас пренесувам тоа што видов од снимкава а тоа баш убаво се виде кој тргна во напад а кој се повлекува.Па нормално ќе удрат по Комити секаде каде и да одиме удираат по нас затоа што неможат по вас.Све сте таму братучеди и чичковци неможе по вас да удрат.Ти се ситиш што изедоа Комити ќотек од полицајци??![]()
Не е проблемот до Вујо туку до самите играчи (освен ако се изземе тоа што двајцата најдобри ги нема, али веројатно во прашање е некоја повреда, или па може учествувале во првото полувреме, со оглед на тоа што само второто го фатив).Вујо им ја даде на Металург титулата со киксов без борба... Ако е голем џентелмен нека си поднесе оставка сега резултати нема оваа година пак ништо. Барем да крунисаше победата над Металург со победа над Загреб...Да се вади дека изморени биле туку се виде реалната негова слика на мечевиве со Куманово и со "Зомимак"..
http://www.vis.mk/Кај го гледавте мечов?
Абе не се пали, 5-6 души имало сериозно повредени, на никој ништо не му е, се фрлиле две три столчиња и одма паника кренале сите.Не се ситам воопшто батка , само ме испровоцира што кажа дека никој не ви се спротиставил машки, демек вие дојдовте да се тепате а не да навивате? Ајдуци се моментално составени од 30-40 деца под 15 години и 5-6 повозрасни колку да ги водат, и не е фер да се рамните и да се силите на ваква група. Публика како публика, со деца мајки, девојчиња... и не ми е јасно зошто ви требаше ова? Се надевам немате сериозно повредени од некој извештај прочитав дека има 1 полицаец на хирургија и 5-6 ваши повредени... Инаку за вакви инциденти и не ми се дискутира многу, за тоа што се случуваше на паркетот долу слободно може да дискутираме.
Имаше на линкот погоре, заврши снимкатаКај го гледавте мечов?