Фан клуб - РК Вардар

Десно крило, 7ка и сега видов во спорт 5 гола закачил
Ако не се лажам тој најсолиден им беше заедно со голманот кој им бранеше во прво полувреме, имаше еден добар гол кога прифати топка од голманот на Куманово преку рацете на тројца наши играчи, и така во налет успеа со крајни напори да ја реализира контрата.

index.php

index.php
index.php
index.php

Утре во Струмица против Зоми Мак играме. Прилика за гостовање и за нас :icon_mrgr:

Солиден тим имаат Струмичани, не за џабе беа први. Ваљда ќе им го потенцира Вујо тоа на играчите да не почнат потценувачки да играат ко што знаат па да се вратиме посрамотени....

Еве, директно од Спорт:

Вардар Про: Милиќ, Лазовиќ 1, Ојлески 3, Маркоски 4, Стоилов, Прибак 2, Драгаш, Раковиќ 6, Петриќ, Јовчевски 5, Марковиќ 5, Карачиќ, Рајковиќ, Абутовиќ 2, Чаневски.

Фалат три голови… а и Лазаров го нема на списоков :)

Од тоа што памтам, Лазаров даде само еден гол. За тој еден гол сум сто посто сигурен, се крена на шут во полн налет, им ја искина мрежата :D
Стоилов мислам дека даде еден гол истотака, а и нешто ми се врти и дека Рајковиќ погоди некој удар.
Се изненадив од головите на Марковиќ, јас избројав 2-3 гола, а уствари 5 биле. Мада неколку пати фаќаше отпадоци и погодуваше, може навистина се 5.
Битно погосдив дека Раковиќ даде највеќе :icon_mrgr:

Да бе, глеаш не ги ни пребројав. :)
Марковиќ имаше и еден седмерец.
Ништо, човек не може ни на весниците специјализирани за спорт да им верува. Следниот пат со тефтерче и сам ќе водам статистика. :facepalm:

На полувреме сме губеле во Струмица со еден разлика :tapp:

Тепачка во Струмица, Ајдуци сакале да ги нападнат нашиве, нашиве им направиле јуриш и нормално полицијата мавала само по Комити. Класика муабет, Комити избацени од сала.
Вардар играл со комбиниран состав, и цело време сме губеле со 1-3 разлика. Не знам што комбинира Вујо :facepalm:

Тепачка во Струмица, Ајдуци сакале да ги нападнат нашиве, нашиве им направиле јуриш и нормално полицијата мавала само по Комити. Класика муабет, Комити избацени од сала.
Вардар играл со комбиниран состав, и цело време сме губеле со 1-3 разлика. Не знам што комбинира Вујо :facepalm:
Аватаров ти е The Tribe ? :D

Дај бе у курац ни дуел со Металург,а ние титулата ќе ја изгубиме :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom