Нема што да додам, се е напишано во вашите претходни постови. Многу сум среќен. Иако, отсекогаш повеќе сум го следел фудбалскиот колектив, оваа екипа која ја имаме во моментов во РК Вардар ми е прирасната при срце. И со многу поголем кеиф ги следам натпреварите во Кале, отколку распад-системот на Џиџи.
Момциве се ко една голема фамилија, погледнете ги сликите, погледнете со каква страст играа денеска, видете само како се радуваат на оваа победа. Имаше еден коментар погоре, играа како сите да се деца на Вардар. И точен е.
Денеска, немавме слаба точка, Лино со сите сили го чуваше Прибак. Да, успеа во тоа, ама затоа ги бушевме од сите други позиции. Крилата ми се чини не промашија, пикерите исто така фантастични. Бековска линија гази. И да, уште одамна го дрвам, ама Игор Карачиќ е ИГРАЧИШТЕ!!!! Мислам дека треба да биде приоритет да го задржиме во црвено-црниот дрес.
Единствено ни фали, психолог кој ќе работи со екипата. Падот на концентрација е единствената слабост на екипата. Ама сигурен сум дека ќе го обезбедиме и тоа за догодина. За во Лига на шампиони.