Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Не во МИНСК туку во Мешков,со Брест....А и во Минск сто посто губиме...
.

П.С.
Даскаловски...

Сами ако не си ги упропастиме талентите кој...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не во МИНСК туку во Мешков,со Брест....А и во Минск сто посто губиме...
.
Хммм знам прво полувреме играше Јовчевски, па во второ полувреме и он се приповреди и негде до 45-та минута игравме со Петриќ како десен бек...
После тоа се мислам дека Раковиќ влезе во игра![]()
Ова им е вториот тим...
Во првенство со втор тим играат? Знам дека имаше некоја таква работа само не бев потполно сигурен...Ова им е вториот тим...
2 има Металург во Прва лига, ЖРК Металург и РК Металург Скопје.Во првенство со втор тим играат? Знам дека имаше некоја таква работа само не бев потполно сигурен...
Сме земале некој лев бек...
И јас истото го прочитав. Значи сигурно не е некој индијанец! Иначе на едната дал 3 гола, а на другата 2 гола... во дуелите со нас.Колку што можев да прогуглам... дечково е дел од подмладувањето на српската репрезентација и Вукович почнува да го вика за репрезентација пред 2 месеци. Имал минути на пријателските со Германија .. а исто бил во составот и на квалификациите со Русија и со Босна. До сега играл во Металопластика, така да ако некој се сеќава на дуелите од СЕХА од лани може да даде поопширно инфо.
Лазаров само......и Абутовиќ и Кукоски,али тие се дефанзивни специјалисти.Кој ни играше друг на таа позиција, не ми текнува?