Фан клуб - РК Вардар

Преносот кај е, истиот линк на Јутуб ?Сеуште нема ништо.

Ништо од преносот изгледа. Според ракомет24, требаше од 9 и 30 да продолжи, ама ништо.

Се утепаа од груби фаули педерчињата, пола тим ни го повредија, меѓу кои и јапонецот.
Ти ебам тоа болесникот Киро, земал на пријателски натпревар се пали како мајмун, прават педерски фаули цело време, а судиине еднаш не дадоа две минути.
Автоматски споено мислење:

Петриќ го извадија повреден, го уби тоа горилото што го зеле за голман. Се надевам ќе биде спремен за РНЛ.
Судењево вистинска припрема за тоа што не очекува во првенството.

Последно уредено:
Полн погодок е јапонецот.
Забележувам дека уште има малку страв од реализација, неколку пати одлично се ослободува и на крајот враќа назад.
Денес левиве бекови не ме воодушевија премногу, барем од тоа што можеше да се види на оваа крш снимка.
Петриќ го повредија, се надевам дека е добро.
Срденовиќ одигра топ натпревар.
Исто така Томовски ги откажа на крајот со клучни одбрани од пенал и зицери. Гоцката изгина на терен, ептен се труди.

За нијанса сме подобри од нив, ама се забележува дека и годинава сме некако тенки во ростерот. Не успеавме да испробаме повеќе играчи, скоро цело време игравме со иста бековска линија (само Николиќ и Петриќ се менуваат).
Ништо од црниве во напад, а секако дека најголем проблем останува десната бековска позиција.
Никаква акција немаме од таа страна, десните крила отсечени.
Едноставно неопходно е да се потпише добар десен бек, вака ништо не правиме. Шпанецот што го потпишаа по мене е вишок играч.

Полн погодок е јапонецот.
Забележувам дека уште има малку страв од реализација, неколку пати одлично се ослободува и на крајот враќа назад.
Денес левиве бекови не ме воодушевија премногу, барем од тоа што можеше да се види на оваа крш снимка.
Петриќ го повредија, се надевам дека е добро.
Срденовиќ одигра топ натпревар.
Исто така Томовски ги откажа на крајот со клучни одбрани од пенал и зицери. Гоцката изгина на терен, ептен се труди.

За нијанса сме подобри од нив, ама се забележува дека и годинава сме некако тенки во ростерот. Не успеавме да испробаме повеќе играчи, скоро цело време игравме со иста бековска линија (само Николиќ и Петриќ се менуваат).
Ништо од црниве во напад, а секако дека најголем проблем останува десната бековска позиција.
Никаква акција немаме од таа страна, десните крила отсечени.
Едноставно неопходно е да се потпише добар десен бек, вака ништо не правиме. Шпанецот што го потпишаа по мене е вишок играч.
Ne isprobavte povekje igraci oti kolku i da e prijatelski turnir Kiro i Murinjo se psihopati i odat po sekoja cena na pobeda. Prv pat ve gledav vecerva i mozi da se kazi deka Tomovski ja krenal malce formata, Srdanovic stabilen, od Nikolic sho go falevte nekni ne vidov apsolutno nisto, na desen bek ste popara, desni krila imate i povekje od sho realno vi trebat, piker Lazarevski soliden ama nemozi da se potprite na nego ako sakate nesto poseriozno, odbrana ne znam nisto specijalno a Japonecot e dobro zasiluvanje ama ako ostajte samo na nego da se temeli cela igra malku podobar trener odma ke go zatvori i ke igrat kako muvi bez glaj ostanatite.
Vo sekoj slucaj ke bidi interesno prvo kolo derbito vo Skopje

Ne isprobavte povekje igraci oti kolku i da e prijatelski turnir Kiro i Murinjo se psihopati i odat po sekoja cena na pobeda. Prv pat ve gledav vecerva i mozi da se kazi deka Tomovski ja krenal malce formata, Srdanovic stabilen, od Nikolic sho go falevte nekni ne vidov apsolutno nisto, na desen bek ste popara, desni krila imate i povekje od sho realno vi trebat, piker Lazarevski soliden ama nemozi da se potprite na nego ako sakate nesto poseriozno, odbrana ne znam nisto specijalno a Japonecot e dobro zasiluvanje ama ako ostajte samo na nego da se temeli cela igra malku podobar trener odma ke go zatvori i ke igrat kako muvi bez glaj ostanatite.
Vo sekoj slucaj ke bidi interesno prvo kolo derbito vo Skopje
На долг рок, немаме шанси да се носиме со вас со ваков состав. Сепак имате повоигран тим, поквалитетни играчи на скоро секоја позиција и најважно доста широк состав. Може за ЛШ немате квалитет, ама срамота е да не се прошетате во македонска лига.

Матија Николиќ вчера имаше топ натпревар, но денес одлично го затворија. По мене, Петриќ е за нијанса подобар. Рано е да се каже, допрва треба да се воигруваат.
Пикерите се втор ешалон пикери, треба да се донесе некој квалитетем пикер место Атанасовски, ама реално нема да се случи тоа.
Тие се засилувањата, а без десен бек немаме никакви шанси ниту со РНЛ, ниту за борба за титула.

Во поглед на дуелот со РНЛ, прекриво ми е што е сред продолжен викенд во кој Скопје е празно.

Духот и магијата на Вардар продолжува да живее, никој не може тоа да го уништи па колку и да се трудат, земаме играчи кој се во втор план во другите тимови,играчи кој никој ни слушнал ни видел за нив , тие ќе играат на сосема друг левел во Вардар, и ќе ни ги земат пола играчи другите тимови и пак нема да ги биде па макар имале и 100 милиони буџет. Магијата на Вардар останува засекогаш.
Колку ми е жал што немаме малку повеќе пари,со 3 милиони буџет ќе ја освоиме уште 3 пати лига на шампиони.
Вардар е нешто свето и ќе трае засекогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom