Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ја цементира та камерата во трибините, зошто да нема?Ништо од преносот изгледа. Според ракомет24, требаше од 9 и 30 да продолжи, ама ништо.
Ne isprobavte povekje igraci oti kolku i da e prijatelski turnir Kiro i Murinjo se psihopati i odat po sekoja cena na pobeda. Prv pat ve gledav vecerva i mozi da se kazi deka Tomovski ja krenal malce formata, Srdanovic stabilen, od Nikolic sho go falevte nekni ne vidov apsolutno nisto, na desen bek ste popara, desni krila imate i povekje od sho realno vi trebat, piker Lazarevski soliden ama nemozi da se potprite na nego ako sakate nesto poseriozno, odbrana ne znam nisto specijalno a Japonecot e dobro zasiluvanje ama ako ostajte samo na nego da se temeli cela igra malku podobar trener odma ke go zatvori i ke igrat kako muvi bez glaj ostanatite.Полн погодок е јапонецот.
Забележувам дека уште има малку страв од реализација, неколку пати одлично се ослободува и на крајот враќа назад.
Денес левиве бекови не ме воодушевија премногу, барем од тоа што можеше да се види на оваа крш снимка.
Петриќ го повредија, се надевам дека е добро.
Срденовиќ одигра топ натпревар.
Исто така Томовски ги откажа на крајот со клучни одбрани од пенал и зицери. Гоцката изгина на терен, ептен се труди.
За нијанса сме подобри од нив, ама се забележува дека и годинава сме некако тенки во ростерот. Не успеавме да испробаме повеќе играчи, скоро цело време игравме со иста бековска линија (само Николиќ и Петриќ се менуваат).
Ништо од црниве во напад, а секако дека најголем проблем останува десната бековска позиција.
Никаква акција немаме од таа страна, десните крила отсечени.
Едноставно неопходно е да се потпише добар десен бек, вака ништо не правиме. Шпанецот што го потпишаа по мене е вишок играч.
На долг рок, немаме шанси да се носиме со вас со ваков состав. Сепак имате повоигран тим, поквалитетни играчи на скоро секоја позиција и најважно доста широк состав. Може за ЛШ немате квалитет, ама срамота е да не се прошетате во македонска лига.Ne isprobavte povekje igraci oti kolku i da e prijatelski turnir Kiro i Murinjo se psihopati i odat po sekoja cena na pobeda. Prv pat ve gledav vecerva i mozi da se kazi deka Tomovski ja krenal malce formata, Srdanovic stabilen, od Nikolic sho go falevte nekni ne vidov apsolutno nisto, na desen bek ste popara, desni krila imate i povekje od sho realno vi trebat, piker Lazarevski soliden ama nemozi da se potprite na nego ako sakate nesto poseriozno, odbrana ne znam nisto specijalno a Japonecot e dobro zasiluvanje ama ako ostajte samo na nego da se temeli cela igra malku podobar trener odma ke go zatvori i ke igrat kako muvi bez glaj ostanatite.
Vo sekoj slucaj ke bidi interesno prvo kolo derbito vo Skopje