Фан клуб - РК Вардар

ЖРК Вардар доби грчки противник.
A.C. Loux Patras vs. ZRK Vardar SCBT

Da Nedanovski e povikan na proba bidejki vo ovoj period Markovic e na olimpijada so reprezentacija, pa ako uspee da se nametne ke bide potpisan dogovor so nego.

Ovaa godina konecno imame tim koj na sekoja pozicija e popunet kako sto treba, bez improvizacii so kvalitetni igraci.... Posebno me raduva sto osetno se zasilivme na bekovska linija( posebno Pribak) i mislam deka ovaa godina( ne zboram od inat, tuku stvarno veruvam) deka metalurg paga, i naredna godina igrame luga sampioni:) U sekoj slucaj ke bide prekrasna rakometna godina:)
--- надополнето: 27 јули 2012 во 20:39 ---
Ovaa godina konecno imame tim koj na sekoja pozicija e popunet kako sto treba, bez improvizacii so kvalitetni igraci.... Posebno me raduva sto osetno se zasilivme na bekovska linija( posebno Pribak) i mislam deka ovaa godina( ne zboram od inat, tuku stvarno veruvam) deka metalurg paga, i naredna godina igrame luga sampioni:) U sekoj slucaj ke bide prekrasna rakometna godina:)

Ракометарите на Вардар про ќе имаат можност да ги одмерат силите со поранешниот европски првак Барселона во рамките од турнирот во Добој, откако македонскиот вицепрвак беше извлечен во иста група како и каталонскиот гигант. „Црвено-црните“, кои ја имаат честа да ја претставуваат Македонија на овој силен турнир, покрај со Барселона, во првата фаза од турнирот ќе се борат и со рускиот гигант Чеховски Медведи, како и со шампионот на Белорусија, Динамо Минск. Во втората група, покрај домаќинот Слога од Добој, се најдоа и Пик Сегед (Унгарија), Адемар Леон (Шпанија) и Цимос Копер (Словенија).

Според утврдениот распоред, избраниците на Веселин Вујовиќ во рамките од првото коло на 21 август ќе се сретнат со Чеховски Медведи, еден ден подоцна е закажан нивниот дуел со Динамо Минск, додека пресметката меѓу „вардарци“ и Барселона е закажана за 23 август со почеток во 17.30 часот.
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=10161
Добро ќе ни дојде турниров, се гледа дека сезонава имаме сериозни намери, одиме на титула !!! :)

Недановски можеш да го препознаеш, најдоле трет од лево кон десно :D

Недановски можеш да го препознаеш, најдоле трет од лево кон десно :D
Него и јас го познав и тој најгоре Дачевиќ мислам дека е трет од десно,ако не сум нешто грешка.
Раковиќ би требало да е онака малце низок и буцкаст.

Него и јас го познав и тој најгоре Дачевиќ мислам дека е трет од десно,ако не сум нешто грешка.
Раковиќ би требало да е онака малце низок и буцкаст.
Да да тој е Дачевиќ :D
Прогуглав малку.
Раковиќ е тој доле до Ојлески што седи.
Вукашин Рајковиќ е тој десно од Вујо.
Мартиновиќ е лево од Бела.
Само Папата незнам кој е :D

Додуша и голем дел од сдругиве не ми се познати по фациве :confused:
Оној со цвикерине доле Милиќ е? :pos:
Првион доле од десно е ваљда Карачиќ, неможам да го препознаам со кратка коса...
А и Ратко Николиќ не го гледам нигде...

Да да тој е Дачевиќ :D
Прогуглав малку.
Раковиќ е тој доле до Ојлески што седи.
Вукашин Рајковиќ е тој десно од Вујо.
Мартиновиќ е лево од Бела.
Само Папата незнам кој е :D

Додуша и голем дел од сдругиве не ми се познати по фациве :confused:
Оној со цвикерине доле Милиќ е? :pos:
Првион доле од десно е ваљда Карачиќ, неможам да го препознаам со кратка коса...
А и Ратко Николиќ не го гледам нигде...
Тој симпатичнио до Доне ви е Папата :D

Тој симпатичнио до Доне ви е Папата :D
Данке :D

Значи горе од лево кон десно:
Андон Бошковски (помошник) , Васко Димитровски, Филип Лазаров, Предраг Дачевиќ, Веселин Вујовиќ (тренер), Вукашин Рајковиќ, Илија Абутовиќ, Стојан Петрушевски (помошник тренер)

Втор ред од лево кон десно: везе немам, Никола Маркоски, Милорад Кукоски, Иван Мартиновиќ, Владимир Петриќ, Немања Прибак, Столе Стоилов, Бранко Дилберов (секретар)

Трет ред од лево кон десно: Игор Карачиќ (не сум сигурен), Влатко Јовчевски, Владо Недановски, везе немам, Страхиња Милиќ (ич не сум сигурен за ова:D), Гоце Ојлески, Лука Раковиќ, везе немам

Пополнете или поправете ме :D Каде е Николиќ? Да не си отишол? И Чаневски не го гледам... Оса е на сликава?

ЕДИТ: Сега читам дека Николиќ го напуштил клубот, заедно со Собол, Абаџиќ и Симовиќ.
Значи Вујовиќ е сеуште тука:cautious:
Да не е оној последнион на сликава?

Значи горе од лево кон десно:
Андон Бошковски (помошник) , Васко Димитровски, Филип Лазаров, Предраг Дачевиќ, Веселин Вујовиќ (тренер), Вукашин Рајковиќ, Илија Абутовиќ, Стојан Петрушевски (помошник тренер)

Втор ред од лево кон десно: везе немам, Никола Маркоски, Милорад Кукоски, Иван Мартиновиќ, Владимир Петриќ, Немања Прибак, Столе Стоилов, Бранко Дилберов (секретар)

Трет ред од лево кон десно: Игор Карачиќ (не сум сигурен), Влатко Јовчевски, Владо Недановски, везе немам, Страхиња Милиќ (ич не сум сигурен за ова:D), Гоце Ојлески, Лука Раковиќ, везе немам

Пополнете или поправете ме :D Каде е Николиќ? Да не си отишол? И Чаневски не го гледам... Оса е на сликава?

ЕДИТ: Сега читам дека Николиќ го напуштил клубот, заедно со Собол, Абаџиќ и Симовиќ.
Последниот е мислам голманчето. Милиќ го нема на сликава веројатно зашто беше на припреми за Олимпијада со Србите.

И Вујо го нема бе, тој доле десно излеа е Чаневски, брада пуштил.
Тој со цвикерите не е Милиќ ама фацка е типот кој и да е :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom