Фан клуб - РК Вардар

Целта ги оправдува средствата ... 2 трофеи:свиркам:

Добро бе ете згрешив ама па од Извиѓач да отпадниш срамота е

Nemase logiga da se prodolzi da se igra vo toa natprevaruvanje koga se znaese deka tesko moze da se osvoi, pored nekoj germanski i spanski ekipi, pa zatoa i bese taa eliminacija.... Imase mnogu povazni stvari da se brkaat.... Posle toa istiot toj Izvidjac go tepavme use 3 puti..

Nemase logiga da se prodolzi da se igra vo toa natprevaruvanje koga se znaese deka tesko moze da se osvoi, pored nekoj germanski i spanski ekipi, pa zatoa i bese taa eliminacija.... Imase mnogu povazni stvari da se brkaat.... Posle toa istiot toj Izvidjac go tepavme use 3 puti..
да јасно ми е то ама некако јалови беа тие победи откако ве елиминира па вардар срамота е од еден извиѓач да отпадни :)

да јасно ми е то ама некако јалови беа тие победи откако ве елиминира па вардар срамота е од еден извиѓач да отпадни :)
Извиѓач следно играше со Магдебург а овие стигнаа до полуфинале така да ... тогаш може се нервирав ама сега ме заболе цевот...
Само уште не ми е јасно како во најјаката атмосфера во светот во сала во Младост падна Мешков :eek:

Извиѓач следно играше со Магдебург а овие стигнаа до полуфинале така да ... тогаш може се нервирав ама сега ме заболе цевот...
Само уште не ми е јасно како во најјаката атмосфера во светот во сала во Младост падна Мешков :eek:
Си изиграја бе поголем буџет подобри играчи во тој момент а вие шо и вие се споредвате тука негде дека сте со извиѓач по вложени средства ?

Си изиграја бе поголем буџет подобри играчи во тој момент а вие шо и вие се споредвате тука негде дека сте со извиѓач по вложени средства ?

Не замарај со глупости бе..Дај земете му го сите по еднаш на тој од битолска пивара за да ве оправи малце..

:LOL: чешит сте и двата само уште да одевте на ракомет да не го оставевте клубот на цедило ќе немаше како вас инаку да ве прашам ако утре михајло се откаже од рк вардар како трифун за кометал како ќе ви опстои клубот ?Па кај нас 5-6 години денар се нема дадено од никој и клубот опстојува и не го даваме се мачиме и бориме за него а вие и покрај добрите резултати не сте на трибина така да подобро да молчите оти и да не постоите никој нема да ве споменува ниту бара значи уживајте додека трае ...
Што се однесува за сеха лигата е чиста среќа што другите се многу слаби не дека сте вие јаки да игравте пред дестина години со овај состав ниту прв круг немаше да помините Резултатите се тие од оваа година а за титули мислам дека ни бегате само со една таака да ништо страшно ние кога игравме ракомет во Битола вие не знаевте на како в терен се игра ракометото Инаку малска екипа е мталург и вардар а во никој случај не куманово а овче поле е ако не се лажам матичниот клуб на Кирил Лазаров

која црна маалckа бе ц ц ц

Не знам дали е возможно ви блиска иднина рк вардар да игра во некоја сала во населено место и со тоа да го зголеми бројот на гледачи. Искрено кале е застарен објект надвор од населено место и во ова денешно време само специјално за некој натпревар се полни салата. Кога би можело да се реновира расадник каде порано играше вардар би било супер и би имал одлична подршка зашто се наоѓа на одлична позиција, близу до центар, поврза е со автобуска линија со другите населби. Знам дека ова не треба да биде причина што кале не се полни секогаш, но мислам дека треба да се размислува и во оваа насока за подобрување на квалитетот на клубот.

Не знам дали е возможно ви блиска иднина рк вардар да игра во некоја сала во населено место и со тоа да го зголеми бројот на гледачи. Искрено кале е застарен објект надвор од населено место и во ова денешно време само специјално за некој натпревар се полни салата. Кога би можело да се реновира расадник каде порано играше вардар би било супер и би имал одлична подршка зашто се наоѓа на одлична позиција, близу до центар, поврза е со автобуска линија со другите населби. Знам дека ова не треба да биде причина што кале не се полни секогаш, но мислам дека треба да се размислува и во оваа насока за подобрување на квалитетот на клубот.
Дај не зезај, па Кале е на пет минути од Центар, понаселено место здравје.

Дај не зезај, па Кале е на пет минути од Центар, понаселено место здравје.

нема везе... делот кај кале не е толку густо населен како што е расадник на пример, ама топ е Кале и да е

Или во на МЗТ салата да играат таму публика гарант ќе има.

Да, Family Aerodrom едвај чекаат да го бодрат РК Вардар :D
Сакав да кажам, околу Кале нема многу станбени објекти и згради, ама локацијата е добра и блиску до центарот на градот. Ако сака некој да гледа нема да му биде проблем, многу подобра локација отколку Расадник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom