Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не треба и Маркоски, тренерот на Металург, да го земат со неговиот francais-битолски како помошник и преведувач? - Не требаНов француз![]()
Хаха, тој што најавил сигурно бил Жаре или Благород.. глупости јаки..
Мислев тој што најавил тука.. како може Комити да не одат на РКВНајавата е на официјалниот фејс профил на Комити, ваљда тамо пишува некој од Комити не рандом лик.
Имаш нешто повеќе инфо за ова? Среден бек некој? Треба да се најде кој им е менаџер на сите овие што дојдоа од Француска лига во Вардар.Нов француз![]()
Од она што јас го знам, ќе биде баш добра бројка, со собир и со добра организација, се надевам слична бројка како на фудбал во Маџари... Не се споредува атмосферата во сала со НГ и без НГ, поготово сега кога е дозволено само 30% публика. Како и да е, мислам дека за разлика од лани, сега и те како имаме шанси да го добиеме Мешков, воопшто не се во сјајна форма, да го затвориме Скубе и сме завршиле голем дел од работата...Можно е јас да сум го напишал тоа. Гарантирам дека до пред објавава никој немаше поим дека ќе има некаква организација, а и општо знаејќи ги луѓето од Комити, нема голем интерес за ракомет кај огромен процент од нив. Не само сега, дури и во годините кога бевме најјаки дел од подгрупите не одеа на ракомет.
Објавата е некако недефинирана, нема ни собир, ни време, ни информации за карти, повеќе ми е како повик да се оди во сала. Ако има некаква организација, би требало да е лабаво како последниве години, со 1-2 подгрупи и еден куп рандом фаци кои дошле за да влезат поефтино.
Да се разбереме, јас сум еден од оние кои стојат зад ставот дека групата МОРА да навива на ракомет и апсолутно не поддржувам тоа што не се навива (имам пишувано на таа тема и во темата за навивачки групи).
Zavrsena rabota e vekje. Tuku mora da pobara tolku da se zeme upolaВардар побарал 100к за Гурбиндо, но добил само половина од побараната сума. Вистина е ова ?