Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас слушнав дека го затепал.Шо спомна овој на Канал5, Вујо сакал да го затепа Петрески!
Имате нешто инфо или патка пуштаат овие?
Абе и мене би ми било мило кога би му го разбил носот на тоа педерчето,али не треба вака да реагира.
Само се покажува немоќ вака и се спушта на нивно ниво.Се згрозувавме какви сељаци биле Лино,Петрески и Мојсо на утакмицата,а ни Вујо ништо поарен.
Се договривме да идеме немој да зафркаваш сеаШтета што не било вистина...
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=8303
„Навистина немам зборови. Го купија капитенот Додер пред почетокот на завршниот турнир од Купот на Македонија. На неколку дена пред првиот меч од Супер-лигата во Автокоманда во нашиот клуб дојде полиција која што се грижи за странците во државата и вршеше контрола над сите наши ракометари. Јасно е дека сите овие работи се случуваат за да се изврши притисок врз нас, за да не можеме да одржиме тренинг како што треба за повторно да ги совладаме како што тоа беше случај во СЕХА-лигата“ - истакнува шефот на стручниот штаб на „вардарци“, Веселин Вујовиќ.
Пички еј, како сум накурчен, може и подобро да не идам во недела да не избие некој тежок инцидент![]()
И мене ми е за Куковски и Марковски ем ќе им ги упропастат кариерите ем нас ќе не ослабнатЈа ви реков Вујо и Михо ќе откопаат пак некој србин......не е проблем Додер или некој странец ако земат.Само македонските играчи да не ни ги чепкаат.......![]()