Фан клуб - РК Вардар

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Момци ке го бодрите ли Вардар во Борис, каков е ставот на Комити ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шо спомна овој на Канал5, Вујо сакал да го затепа Петрески! :D

Имате нешто инфо или патка пуштаат овие?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Шо спомна овој на Канал5, Вујо сакал да го затепа Петрески! :D

Имате нешто инфо или патка пуштаат овие?
Јас слушнав дека го затепал.

А и му рекол на медолино: Ќе платам 1000 евра да ти го исечат носот :pos:

Само што кажаа на Канал 5 се враќав од СЦБТ, али не видов ништо да се случува.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=8303

Вујо со изјава дека го оттурнал мочково, а многу нормално дека ќе го вртат новинарите на Минчо во Канал 5 дека го удрил. Кој не би се изнервирал кога ти работат позади грб, ти зимаат играчи подмолно, и потоа да ти се прават мили и фини.

Отиде мак ракометот во курац. Би сакал Вардар да се повлече,нек си ебат матер говедава. Нереализирано ракометарче како Петрески дошол на позиција да се курчи. Кога ќе секнат парите на јорданов,што ќе прави, на кого ќе му се курчи?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Така треба. Браво Вујо!!!
Како не му го скинал тоа главчетов педерско матер им ебам нивна.
Ќе биде интересно на трибини во недела, со Пиратчињата :icon_mrgr:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Абе и мене би ми било мило кога би му го разбил носот на тоа педерчето,али не треба вака да реагира.
Само се покажува немоќ вака и се спушта на нивно ниво.Се згрозувавме какви сељаци биле Лино,Петрески и Мојсо на утакмицата,а ни Вујо ништо поарен.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Абе и мене би ми било мило кога би му го разбил носот на тоа педерчето,али не треба вака да реагира.
Само се покажува немоќ вака и се спушта на нивно ниво.Се згрозувавме какви сељаци биле Лино,Петрески и Мојсо на утакмицата,а ни Вујо ништо поарен.
И ова е на место, се чинеше дека Вујо е смирен оваа сезона, но еве ова со Додер го врати на старото однесување.

Но во металург бројот на вакви типови е поголем, во ВАРДАР никој од играчите не се однесува кочијашки како Наум.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Штета што не било вистина...

Навистина немам зборови. Го купија капитенот Додер пред почетокот на завршниот турнир од Купот на Македонија. На неколку дена пред првиот меч од Супер-лигата во Автокоманда во нашиот клуб дојде полиција која што се грижи за странците во државата и вршеше контрола над сите наши ракометари. Јасно е дека сите овие работи се случуваат за да се изврши притисок врз нас, за да не можеме да одржиме тренинг како што треба за повторно да ги совладаме како што тоа беше случај во СЕХА-лигата“ - истакнува шефот на стручниот штаб на „вардарци“, Веселин Вујовиќ.
(y)

Пички еј, како сум накурчен, може и подобро да не идам во недела да не избие некој тежок инцидент :icon_mrgr:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Штета што не било вистина...

Навистина немам зборови. Го купија капитенот Додер пред почетокот на завршниот турнир од Купот на Македонија. На неколку дена пред првиот меч од Супер-лигата во Автокоманда во нашиот клуб дојде полиција која што се грижи за странците во државата и вршеше контрола над сите наши ракометари. Јасно е дека сите овие работи се случуваат за да се изврши притисок врз нас, за да не можеме да одржиме тренинг како што треба за повторно да ги совладаме како што тоа беше случај во СЕХА-лигата“ - истакнува шефот на стручниот штаб на „вардарци“, Веселин Вујовиќ.
(y)

Пички еј, како сум накурчен, може и подобро да не идам во недела да не избие некој тежок инцидент :icon_mrgr:
Се договривме да идеме немој да зафркаваш сеа :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Капитенот на Вардар про, Тихомир Додер, од следната сезона ќе настапува за големиот ривал Металург, а се чини дека „црвено-црните“ брзо ќе успеат да доведат негова замена. Српскиот ракометар Предраг Дачевиќ е играчот што би можел да го засили Вардар про за наредната сезона. Средниот бек на германскиот Мелсинген, кој исто така добро се снаоѓа и на левата бековска позиција, треба да допатува во Скопје на преговори со раководството на Вардар про.

Дачевиќ е поранешен српски младински репрезентативец, што кариерата ја почнал во Црвена Звезда, а има настапувано и за ПКБ, Колубара, како и за словенечкиот Целје. Изминативе шест месеци ги одигра за тимот на бундеслигашот Мелсинген, откако го надминал проблемот со повредите.

Јасно е дека во составот што го предводи Веселин Вујовиќ и наредната сезона ќе остане голманот Страхиња Милиќ. Тој дојде во Вардар про на полусезоната по заминувањето на Борко Ристовски во Гумерсбах, а за српските медиуми потврди дека потпишал нов договор со „црвено-црните“.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ја ви реков Вујо и Михо ќе откопаат пак некој србин......не е проблем Додер или некој странец ако земат.Само македонските играчи да не ни ги чепкаат....... :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Ја ви реков Вујо и Михо ќе откопаат пак некој србин......не е проблем Додер или некој странец ако земат.Само македонските играчи да не ни ги чепкаат....... :D
И мене ми е за Куковски и Марковски ем ќе им ги упропастат кариерите ем нас ќе не ослабнат

Kajgana Shop

На врв Bottom