Фан клуб - РК Вардар

Ќе идеш на семкарска? Последна утакмица на Вардар ќе ми биде и така догодина ќе носат пациенти како Гоце (од работа) и Борозан што ќе значи 5 играчи од најомразениот Металург ( неброејќи ги Диви Столе и Фичо што играа таму).

Ќе идеш на семкарска? Последна утакмица на Вардар ќе ми биде и така догодина ќе носат пациенти како Гоце (од работа) и Борозан што ќе значи 5 играчи од најомразениот Металург ( неброејќи ги Диви Столе и Фичо што играа таму).

Со оглед на тоа што сме распад систем и веројатно нема да има навивање, ќе идам на семкарска. Ако се навива, ќе навивам :icon_mrgr:

Симиќ јуниоρ и не е таκа лош голман,доста подобρа опција од Џамбо и Диви.[DOUBLEPOST=1462217631][/DOUBLEPOST]Κоњаниκу до κога бе ρаспад,што тρеба да се случи па да нема увρеѓени и ρазочаρани? :D
На Маρс вода пρонајдоа ебаго...:(

За голман не знам зишто не испратиле понуда за Палицка! Видов дека заминал од Кил, во Некар, а можеа да пробаат и да испратат понуда! И го гледав онај Ласе Андерсон, типот е млад и има многу потенцијал да стани еден од најдобрите леви бекови! Ама кој да го види! Едно време и Капоте ни беше на таргет, ама ваљда го изгубивме од видик и него!

Четврток играте во Струмица.Ќе иде некој од вас да гледа ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom