Комита Ултрас
Модератор
Овој ДМ е толкава сељачина што за неговото доаѓање у Вардар у една кафана да не ја спомнувам оставил 50 денари бакшиш. Сељачино една!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Единствено Дибиров миленикот на Самс ако реши доброволно да излегува од игра, ко што беше случај со Марковиќ претходната сезона.далеко од тоа дека ќе гние на клупа
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Да му ја ебам јас мајката. Oh wait, ќе ја викнат у ЖРК.Го собрале и Манасков џуниор - џуниор, очекувано.
Што му фали на Циндриќ бе?Ако стапнам јас сезонава у сала, нозеве две ќе си ги исечам.
Тешко нас со играчи како него, Манасков и сите други што гизимаат од кај Металург. Боље оној Ненадиќ да гоземее, лани што не поврзуваа со него неего ли овој Циндриќ.Што му фали на Циндриќ бе?![]()
Циндриќ имаше одлични натпревари кон крајот на неговиот престој во Металург. Практично беше нивен носител на играта, можам да кажам дека на некои натпревари го надминуваше и Миркуловски. На дуелите против нас само тој ни беше нерешлива енигма. Плус добро шутира пенали...Тешко нас со играчи како него, Манасков и сите други што гизимаат од кај Металург. Боље оној Ненадиќ да гоземее, лани што не поврзуваа со него неего ли овој Циндриќ.

Тешко нас со играчи како него, Манасков и сите други што гизимаат од кај Металург. Боље оној Ненадиќ да гоземее, лани што не поврзуваа со него неего ли овој Циндриќ.
Под тешка алтилерија подразбираш Кирца/Хансен/Карабатиќ?Добар состав склопивме. Во споредба со претходните две сезони сега би рекол дека имаме најкомплетен состав и со искусни играчи и со млади одлични играчи што се големи потенцијали за во иднина, покриени на секоја позиција со по двајца квалитетни играчи.
Не донесовме некоја тешка артилерија али нема везе. Топ е екипата сеа.
Мене овој ми е енигма како може да е толку набиен а толку брз и спретен![]()
Мене овој ми е енигма како може да е толку набиен а толку брз и спретен![]()