Фан клуб - РК Вардар

Овој ДМ е толкава сељачина што за неговото доаѓање у Вардар у една кафана да не ја спомнувам оставил 50 денари бакшиш. Сељачино една!

далеко од тоа дека ќе гние на клупа

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Единствено Дибиров миленикот на Самс ако реши доброволно да излегува од игра, ко што беше случај со Марковиќ претходната сезона.

Го собрале и Манасков џуниор - џуниор, очекувано.

Циндриќ официјално во Вардар и со ова се завршува со засилувања ко што читам.

Што му фали на Циндриќ бе? :icon_mrgr:
Тешко нас со играчи како него, Манасков и сите други што гизимаат од кај Металург. Боље оној Ненадиќ да гоземее, лани што не поврзуваа со него неего ли овој Циндриќ.

Тешко нас со играчи како него, Манасков и сите други што гизимаат од кај Металург. Боље оној Ненадиќ да гоземее, лани што не поврзуваа со него неего ли овој Циндриќ.
Циндриќ имаше одлични натпревари кон крајот на неговиот престој во Металург. Практично беше нивен носител на играта, можам да кажам дека на некои натпревари го надминуваше и Миркуловски. На дуелите против нас само тој ни беше нерешлива енигма. Плус добро шутира пенали...
Ништо не губи Вардар со негово потпишување, а да не заборавиме дека е и доста млад играч :toe:

Ne zaebavaj Luka da se vrati u forma a ke se vrati, takov karakter e, plus toa dobar penaldzija e sto nas ocajno ni treba. Site transferi na mesto si se. Mladi i perspektivni igraci. Manaskov kolku da jademe gomna za nego ke bide najdobro zasiluvanje. Dibirov neka pravi cirkuzi pak nez kolku ke bide u prv plan ako produzi so toa

Добар состав склопивме. Во споредба со претходните две сезони сега би рекол дека имаме најкомплетен состав и со искусни играчи и со млади одлични играчи што се големи потенцијали за во иднина, покриени на секоја позиција со по двајца квалитетни играчи.
Не донесовме некоја тешка артилерија али нема везе. Топ е екипата сеа.

Добар состав склопивме. Во споредба со претходните две сезони сега би рекол дека имаме најкомплетен состав и со искусни играчи и со млади одлични играчи што се големи потенцијали за во иднина, покриени на секоја позиција со по двајца квалитетни играчи.
Не донесовме некоја тешка артилерија али нема везе. Топ е екипата сеа.
Под тешка алтилерија подразбираш Кирца/Хансен/Карабатиќ?

Добар тим склопивме дефинитивно, добра комбинација на искуство и талент.

Мене овој ми е енигма како може да е толку набиен а толку брз и спретен :D

На сите им е, ајде кажете една европска екипа што се справила со него? Минутите што ги добиваше си ги играше доста солидно. Со него тимот ќе добие и една друга димензија, различна од она Караџич кога ни е на среден бек

Ти барем ко фан на Вејн Руни не треба да се чудиш. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom