Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене тоа прво ми падна на паметДонеле жути од СЦБТ![]()

Која ФБ страна?Еден живот,една љубов ВМРО!
Све што видеја убаво,све сакаја да е његово!-А не е Батко Ѓорѓија!
Само карта у еден правец,и шпринт од оваа вукојебина!Друго решение нема!
А и на фб страната какви се гадотии нема да прочиташ од пољоппривредниците од цела МК,а админот и наш кајганаџија Џорди Бој ич не му чуе,бриши и банирај друже или заеби ја страната нека се запусти!
Може има карактерАбе Карачич со Грбич од ЖРК иде? Можел да најде поарна...
Sent from my iPhone using Tapatalk
На Минчо е, тури - претури работаваРастворцев никакво засилување не може да биде.
Воопшто не би се замарал. Ете и Петрич нека го земат, ќе им напраат страшен промет на Ремедика.

На Минчо е, тури - претури работава![]()
Никој не ни очекува да некој од Самсоненко фановите се замара за евентуален траснфер на Петриќ кај Минчо.Растворцев никакво засилување не може да биде.
Воопшто не би се замарал. Ете и Петрич нека го земат, ќе им напраат страшен промет на Ремедика.
Муабетот ми е кој кур би купувале играчи што 2 години не играле ракомет а планираат ЛШ да играат.Никој не ни очекува да некој од Самсоненко фановите се замара за евентуален траснфер на Петриќ кај Минчо.
Те боли кур бе. Едно време ни земаа играчи да не ослабат, сеа ние им пуштаме да живуркаат, да ги потсетиме дека ние сме причината што постојат, мамето лопофско педерско да им го ебам.Никој не ни очекува да некој од Самсоненко фановите се замара за евентуален траснфер на Петриќ кај Минчо.
Ако реши Петриќ да завршува кариера, треба да му се даде некоја функција во клубот. Пример кондиционен тренер, таков Терминатор на тие години ретко се наоѓа.