Фан клуб - РК Вардар

Типот од што е висок ни ко статива не може да послужи, камо ли да игра. :D

Пред некое време теравте разговор дека ке се прави измена во Јане Сандански. Има ли нешто од сето тоа или си останува вип делот како и досега??

Пред некое време теравте разговор дека ке се прави измена во Јане Сандански. Има ли нешто од сето тоа или си останува вип делот како и досега??
JS.jpg
Сега ни стејплс центар не ни е рамен :D

11540826_1043191692377322_6994657655154109650_n.jpg

:D :D :D

Дечки, што к.. сака да каже Надица во интервјуто за сезонските за ЛШ за претстојнава сезона? Колку што знам, не се ни пуштени во продажба, а овде пишува дека дека веќе биле дел распродадени? Јас се дрогирам или оваа?

Граѓаните кои минатата сезона имаа сезонски билети, тие имаат приоритет во купувањето билети за престојната сезона и можам да кажам дека голем дел од билетите се веќе распродадени. Токму затоа ги повикувам сите што сакаат да ги гледаат натпреварите од лигата на шампионите на кои што домаќин ќе биде Вардар, што поскоро да си обезбедат билети“.

http://rkvardar.com.mk/intervjua/di...-za-rekreativcite-i-za-natprevarite-na-vardar

Wow...ова можно е наскоро само да ни објават дека салата е "распродадена" а никој карта не купил...

Wow...ова можно е наскоро само да ни објават дека салата е "распродадена" а никој карта не купил...
Чув ваков муабет пред месец дена и си реков ај бе нема шанси али ако го напраат ова ќе им ебам матер у пичка.

Приоритет ќе имаат сезонските од лани, што е одлично според мене.

Приоритет ќе имаат сезонските од лани, што е одлично според мене.

Ќе имаат приоритет тоа е ок. Али госпоѓава вели дека и поголем дел биле веќе распродадени. Ја имам сезонска од лани и редовно пратам што се случува со клубот, ама сега прв пат слушам дека се распродале дел од картите. Да не е ова некоја ултра приоритетна продажба.

Добро јас имам сезонска, каде може да ја заменам?

Им пишав сега на ФБ како е можно да пишува пред да бидат пуштени во продажба картите повеќето да бидат распродадени и ми вратија дека ГРЕШКА било тоа.:roker:

Прошлиов месец се вршени дна тестирања на цела држава и картите им се нудени само на директните потомци на аце хеленски или македонски не ми текнува како беше. Тие што ќе останат ќе ни ги понудат на нас дојденците од позади карпатите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom